• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Antibiotik tedavideyim suyum az az hala geliyor
Aa doğumu durdurma şansları var mıymış? Baştan belli miydi erken doğum riski olduğu? Yoksa bir anda mı suyun geldi? Bir de yorucu bir şey yapmış mıydın? Seninle aynı haftadayız ya merak ettim.

Durdurulmaz canım artık suyu gelmiş.
Hepsi gelmediyse duruyor canım arkadaşımın 6 aylıkken geldi baya bir aktı hem de ama içerde hala su olduğu için doğurmadı, 37 bitene kadar tuttular çok şükür. İnşallah öyle olur bu annemizin de 😔

Hepsi gelmediyse duruyor canım arkadaşımın 6 aylıkken geldi baya bir aktı hem de ama içerde hala su olduğu için doğurmadı, 37 bitene kadar tuttular çok şükür. İnşallah öyle olur bu annemizin de 😔
Ya ilk defa duyuyorum. Çok iyi oldu bu. 🤗

Meraba kızlar bugün kovid den sonra işk kontrolümüz vardı çok şükür bebeğim iyi kilosu 1370 gr boyunu söylemedi benimde aklıma gelmedi ben toplamda 3 kilo aldım onun için bebek gelişiminden endişeliyim doktor haftasına göre gayet uyumlu dedi 28+4 hafta çıktı usg 2 gün ileri çıktı. Bebek makat geliş şu an bı haftalar da böyle olup sonra döner mi

Kızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım var 😕 demin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm 😔 çok sert yada yumuşak bir düşüş değildi daha doğrusu anlık olduğu için animsamiyorum suan sadece dirsegim aciyor. Bir de sag alt kasikta hafif bir ağrı, dolgunluk var. Düşme yüzünden mi yoksa 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı onu bilmiyorum. Karnimin üzerine de düşmedim ama bebeği etkiler mi bi zararı olmuş mudur? Doktoruma haber vermem gerekir mi sizce ?

Kızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım var 😕 demin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm 😔 çok sert yada yumuşak bir düşüş değildi daha doğrusu anlık olduğu için animsamiyorum suan sadece dirsegim aciyor. Bir de sag alt kasikta hafif bir ağrı, dolgunluk var. Düşme yüzünden mi yoksa 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı onu bilmiyorum. Karnimin üzerine de düşmedim ama bebeği etkiler mi bi zararı olmuş mudur? Doktoruma haber vermem gerekir mi sizce ?
Gecmis olsun cnm birsey olmamıştır insallah dinlen ve bebegin hareketlerini takip et eger icin rahat etmesini istersen bir kontrole de gideblrsn

Bir sorun olmamıstır bence. Ama istersen haber ver.

Geçmiş olsun her ihtimale karşı doktorunuzu bilgilendirmekte fayda var .

Gecmis olsun cnm birsey olmamıştır insallah dinlen ve bebegin hareketlerini takip et eger icin rahat etmesini istersen bir kontrole de gideblrsn
Sag ol canım. Yeni geldim eve uzandım hemen hareketlerini takip etmek için, doktoruma da mesaj attım. inşallah bir şey olmamıştır 😔

Back