- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 170.996
- Puanlar
- 598
Durdurulmaz canım artık suyu gelmiş.Nasilsiniz dogumu durdurabildiler mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durdurulmaz canım artık suyu gelmiş.Nasilsiniz dogumu durdurabildiler mi![]()
Evet. Bazen çok sert gergin oluyo.Arkadaşlar sizinde genel olarak ayakta yada dik oturduğunuzda karnınızı gergin hissediyomusunuz
Alerjin yoksa bi şey olmaz bence. Haber ver istersen doktoruna.Kizlar beni arı soktu. Kolum sisti agri var biraz![]()
Allah yardımcınız olsun ikinizindeKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Antibiotik tedavideyim suyum az az hala geliyorNasilsiniz dogumu durdurabildiler mi![]()
Benim yemek yedikten sonra tas gibi oluyor karnim boyle gergin patlayacak gibiArkadaşlar sizinde genel olarak ayakta yada dik oturduğunuzda karnınızı gergin hissediyomusunuz
Aa doğumu durdurma şansları var mıymış? Baştan belli miydi erken doğum riski olduğu? Yoksa bir anda mı suyun geldi? Bir de yorucu bir şey yapmış mıydın? Seninle aynı haftadayız ya merak ettim.Antibiotik tedavideyim suyum az az hala geliyor
Allah yar ve yardımcınız olsun canımAntibiotik tedavideyim suyum az az hala geliyor
Hepsi gelmediyse duruyor canım arkadaşımın 6 aylıkken geldi baya bir aktı hem de ama içerde hala su olduğu için doğurmadı, 37 bitene kadar tuttular çok şükür. İnşallah öyle olur bu annemizin deDurdurulmaz canım artık suyu gelmiş.
Çok geçmiş olsun arkadaşım da sizin gibi oldu ama 37 haftayı tamamlayınca doğurdu. Moral bozmak yok her şey düzelecek inşallah.Antibiotik tedavideyim suyum az az hala geliyor
O topiği tekrar paylaşır mısınız lütfenBana da gelmiyor canım sen takip ettiğin konulardnan gircen bakcan mecbur.
Ya ilk defa duyuyorum. Çok iyi oldu bu.Hepsi gelmediyse duruyor canım arkadaşımın 6 aylıkken geldi baya bir aktı hem de ama içerde hala su olduğu için doğurmadı, 37 bitene kadar tuttular çok şükür. İnşallah öyle olur bu annemizin de![]()
Thread 'Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?' Bebeğimize ne almalıyız? Ne almamalıyız?O topiği tekrar paylaşır mısınız lütfen
Gecmis olsun cnm birsey olmamıştır insallah dinlen ve bebegin hareketlerini takip et eger icin rahat etmesini istersen bir kontrole de gideblrsnKızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım vardemin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm
çok sert yada yumuşak bir düşüş değildi daha doğrusu anlık olduğu için animsamiyorum suan sadece dirsegim aciyor. Bir de sag alt kasikta hafif bir ağrı, dolgunluk var. Düşme yüzünden mi yoksa 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı onu bilmiyorum. Karnimin üzerine de düşmedim ama bebeği etkiler mi bi zararı olmuş mudur? Doktoruma haber vermem gerekir mi sizce ?
Bir sorun olmamıstır bence. Ama istersen haber ver.Kızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım vardemin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm
çok sert yada yumuşak bir düşüş değildi daha doğrusu anlık olduğu için animsamiyorum suan sadece dirsegim aciyor. Bir de sag alt kasikta hafif bir ağrı, dolgunluk var. Düşme yüzünden mi yoksa 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı onu bilmiyorum. Karnimin üzerine de düşmedim ama bebeği etkiler mi bi zararı olmuş mudur? Doktoruma haber vermem gerekir mi sizce ?
Geçmiş olsun her ihtimale karşı doktorunuzu bilgilendirmekte fayda var .Kızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım vardemin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm
Sag ol canım. Yeni geldim eve uzandım hemen hareketlerini takip etmek için, doktoruma da mesaj attım. inşallah bir şey olmamıştırGecmis olsun cnm birsey olmamıştır insallah dinlen ve bebegin hareketlerini takip et eger icin rahat etmesini istersen bir kontrole de gideblrsn
Teşekkür ederim, mesaj attım şimdi doktoruma inşallah bir sorun olmamıştır.Geçmiş olsun her ihtimale karşı doktorunuzu bilgilendirmekte fayda var .