• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Canım bende geçen cumartesi gebelik şekeri çıktı acil dahiliyeye soktular. İki günde şeker düştü ama çok az yiyorsun böyle az yenmez gebelikte diye diyetisyenle görüştürdüler. Bi menü verdi yiyorum çıkarıyorum mahvoldum. Çok geldi yazanlar midem almadı, zaten bulantılar kesilmedi hala prilam içiyorum. Bugün dahiliyeciye gittim yine böyle daha kötü çıkarınca bi anlamı kalmıyor çok az az ye ama 2.5-3 saatte bir mutlaka ye dedi. Yemin ederim arkadaşım aynı düşünüyorum şuan seninle şu üç ay sağ Salim bi geçsin çocuk Sağ Salim bi doğsun başka hiçbirşey istemiyorum şuan

Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Allah yardım etsin umarım hersey yolunda olur
Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bu 😭😭 kas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Ağrı varsa alır ama tutulmaya iyi gelmez sıcak havlu felan koysan
Arkadaşlar sizinde genel olarak ayakta yada dik oturduğunuzda karnınızı gergin hissediyomusunuz
Evet yaa sanki yanlarım yirtilacak gibi oluyor

Kızlar çok acil görüşlerinize ihtiyacım var 😕 demin merdiven inerken son 2 3 basamak kala ayağım kaydı dizlerimin ve sol dirsegimin üstüne düştüm 😔 çok sert yada yumuşak bir düşüş değildi daha doğrusu anlık olduğu için animsamiyorum suan sadece dirsegim aciyor. Bir de sag alt kasikta hafif bir ağrı, dolgunluk var. Düşme yüzünden mi yoksa 1 saat yürüyüş yaptım ondan mı onu bilmiyorum. Karnimin üzerine de düşmedim ama bebeği etkiler mi bi zararı olmuş mudur? Doktoruma haber vermem gerekir mi sizce ?
Canim bende dustum ayni anlatigin gibi. Cok sukur bi sikintimiz olmadi.

Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Allah yardimcin olsun. En korktugum şey desem

Kizlar oglumun bebeklik esyalarini cikardim cok afedesiniz pubis kemigim (kıl çikan bolge) komple agriyor. Uyudum uyandim anca hafifledi :KK14:

Canim bende dustum ayni anlatigin gibi. Cok sukur bi sikintimiz olmadi.
Ben de doktorumla görüştüm canım bir şey olmayacağını, bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi. Çok şükür suan birkaç hareketini hissettim inşallah daha güçlü hissederim bugün 🙏

Allah yardım etsin umarım hersey yolunda olur

Ağrı varsa alır ama tutulmaya iyi gelmez sıcak havlu felan koysan

Evet yaa sanki yanlarım yirtilacak gibi oluyor
Tutuyorum ama tık yok inşallah bi an önce geçer çünkü bütün hareketimi kısıtladı 😔

Bir kısmi oglumdan kaldı :KK16:En ustekini de cocugun hic battaniyesi yok diye esime aldirmistim. Bu kadar battaniyeyi gorunce tansiyonu düstü:KK70:

Eklentiler

• IMG_20210911_150613.jpg
    IMG_20210911_150613.jpg
    161 KB · Görüntüleme: 68
Aa doğumu durdurma şansları var mıymış? Baştan belli miydi erken doğum riski olduğu? Yoksa bir anda mı suyun geldi? Bir de yorucu bir şey yapmış mıydın? Seninle aynı haftadayız ya merak ettim.
Sanirim onceki gebeliklerinde de erken dogum olmustu🙄

Uyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?
Ben.ayaktayım gün içinde midem hafif yanıyor ama yatma vakti gelince dayanılmaz oluyor valla oturur vaziyette yattım dün gece
Sırt üstü yatınca nefesim çok daralıyor benim

Kızlar uyudunuz biliyorum ben bildiğiniz nefes alamıyorum burnum tıkanıyor gündüz hicbiseyim yok ama gece şuanda da olduğu gibi uykudan uyanıyorum 2 saattir uyanali mahvoluyorum daha 😔 burnum tıkalı ve yatamiyorum cunku nefes alamıyorum

Uyudunuz mu kizlar? Mide yanmalari ve nefes darligi yasiyor musunuz ?

Ben.ayaktayım gün içinde midem hafif yanıyor ama yatma vakti gelince dayanılmaz oluyor valla oturur vaziyette yattım dün gece
Sırt üstü yatınca nefesim çok daralıyor benim

Malesef hemde fazlasıyla yanma oluyor şurup içiyorum o biraz hafifletiyo

Kızlar uyudunuz biliyorum ben bildiğiniz nefes alamıyorum burnum tıkanıyor gündüz hicbiseyim yok ama gece şuanda da olduğu gibi uykudan uyanıyorum 2 saattir uyanali mahvoluyorum daha 😔 burnum tıkalı ve yatamiyorum cunku nefes alamıyorum

Hemde nasıl bir mide yanması.. gündüz bu kadar değil. Gece yatma vaktim gelince hafiften başlıyor ama her gece mutlaka uyandırıyor. Ya süt ya maden suyu içiyorum. Nefes daralması ara ara çekiyorum bende aldığım nefes yetmiyor sürekli derin nefes alme ihtiyacı hissediyorum

Back