2021 Aralık Anneleri

Canm bizzat doktorlarin da boyle bi tezi var hatta benim arkadasim acibademde bi docente gitti eskiden bu haplarmi varmis hamilelere asiri hap veriyorlar kan degerine gore hareket edilmeli demis smdi bu binlik falan olanlari var o zararli diye bi videoda doktordan dinledim.tabiki kendi doktoru da yonlendirecektir.400 mg lik kullanabilir
Eskiden haplar yoktu ama en sağlıklı beslenme vardı çok şükür bugünümüze yine faydalanıyoruz bilgilerden herşeyin fazlası tabi zarar dr un sana en güzel açıklamayı yapar dr lar arası bile düşünceler zıt düşüyor bazen yada sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap sağlıkla büyüsün Bebişin🤗🤗🤗🤗

Canm bizzat doktorlarin da boyle bi tezi var hatta benim arkadasim acibademde bi docente gitti eskiden bu haplarmi varmis hamilelere asiri hap veriyorlar kan degerine gore hareket edilmeli demis smdi bu binlik falan olanlari var o zararli diye bi videoda doktordan dinledim.tabiki kendi doktoru da yonlendirecektir.400 mg lik kullanabilir
Evet yediklerimizden de geciyormus ama yeterli gelirmi emin olamadim arada kaldim oyuzden

Evet saglik ocagi verdi bana onun icin emin olamadim d vitaminim nasil dedim bakamiyoruz dedi belirli bir haftadan sonra rutin olarak basliyoruz dedi. Kan degerlerine bakilarak verilmesi öncelikli tercihim okurdu ama bakmiyorlarmis
Pandemiden dolayı b 12 dviyamim bakılmıyor istersen özelde baktır

Ilk
E hiç kullanmadığın şeyin fazlası nasıl olacak? Gebelik planlarken 3 ay önce başlayın diyorlar. Çocuğun ilk omurgası oluşuyo nöral tüp yani. Onun sağlığı için çok çok önemli.
4 hafta icinde oluşuyormuş onemli organlar ben zaten 5.haftaya yakin ogrendim aslinda mantiken olan olmustur ama bilemiyorim tabi doktorumdan duymak istiyorum insallah o aciklama yapar

Eskiden haplar yoktu ama en sağlıklı beslenme vardı çok şükür bugünümüze yine faydalanıyoruz bilgilerden herşeyin fazlası tabi zarar dr un sana en güzel açıklamayı yapar dr lar arası bile düşünceler zıt düşüyor bazen yada sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap sağlıkla büyüsün Bebişin🤗🤗🤗🤗
Dogrudur canim bn gereksiz vitamine karsiyim mesela folik asit ben de kullaniyorum cunku kullanmaliyim diger aylarda da tahlillerime gore doktorum ne verirse devam.Allah nasip ederse...😊 simdi o acibademe giden arkadasimin yasadigi olayi anlatmak isterdim ama kimseyi tedirgin etmemek icin anlatmayacam ama vitaminlerle ilgili bi durum degil

Baya iyi gibi bos degildir Allahin izniylr hayirlisi olsun 😊😅
Karin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistir 😕

Karin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistir 😕
Canim ben de kendime cok kizginim nasil boyle bise yaptim diye 😕

X