- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Bencede herkes il ilce dr hastane karar verenler yani yazabilirmi rica etsek?Evet ya herkes sehrine gore doktor onerisinde bulunsa fiyat bilgisi verse ne iyi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede herkes il ilce dr hastane karar verenler yani yazabilirmi rica etsek?Evet ya herkes sehrine gore doktor onerisinde bulunsa fiyat bilgisi verse ne iyi olur
Ooo masallah kan ver bakalım kaç çıkacak.Eki Görüntüle 2823240
Kizlaaaaaaaarrrrrr var dimii ama insallah hersey yolundadır
Insallah ya henuz doktorada gidemedim insallah bir sıkıntı olmazBenm de oldu dun simdilik yok insallah sikinti olmaz cnm icini rahat tut
En az 300 500:)))Ooo masallah kan ver bakalım kaç çıkacak.
Ben konyadayim azer aras uluga gitmeyi dusunuyorum baska onerisi olan var mi konyadanBencede herkes il ilce dr hastane karar verenler yani yazabilirmi rica etsek?
Beybisi biz de yazıyoruz dediler.Günaydın kozlar
Progestan 200 mg kapsülü sağlık ocağında yazdırınca karşılıyor mu bılgınız varmı
Doğum ücretini bilmiyorum sormadım daha doğrusu dr nagihan Kaya çok tatlı bi kadın Dı muayene ücreti 270Canım çok iyi olur muayene ücretini ve Doğumu fiyatlarını öğrenip söyleyebilsen çok mutlu olurum dıger anneler İstanbul da yaşamıyor sanırim
Benim tup bebek oldugu icin sordum bir igne verdu sikinti olcgni dusunmuyorum dedi:s cuma kontrole kdr beklicm artk senin ne zmn ilk muayrne olcksnInsallah ya henuz doktorada gidemedim insallah bir sıkıntı olmaz
Ya varya karsida olsaydim cok secenek burda sanki pek yok gbi geliyor bana :))Doğum ücretini bilmiyorum sormadım daha doğrusu dr nagihan Kaya çok tatlı bi kadın Dı muayene ücreti 270
Persembeye randevu aldim ama ikinci beta hcg testimi daha yaptirmadim bugun gidicem kese goruncek kadar yukselmediyse ileri tarihe mi alsam diye dusunuyorum cok sık gidip gelemiycem doktora ama lekenmem de var bilemedim belki ilac verirBenim tup bebek oldugu icin sordum bir igne verdu sikinti olcgni dusunmuyorum dedi:s cuma kontrole kdr beklicm artk senin ne zmn ilk muayrne olcksn
Ben okan üniversitesinde tüp bebek tedavimi görmüştüm tüp ekibi süperdi. Bence güzel bi hastane baksana oraya.Ya varya karsida olsaydim cok secenek burda sanki pek yok gbi geliyor bana :))
Lekelenmen varsa bekleme git.Persembeye randevu aldim ama ikinci beta hcg testimi daha yaptirmadim bugun gidicem kese goruncek kadar yukselmediyse ileri tarihe mi alsam diye dusunuyorum cok sık gidip gelemiycem doktora ama lekenmem de var bilemedim belki ilac verir
Anadolu yakasindami cnmBen okan üniversitesinde tüp bebek tedavimi görmüştüm tüp ekibi süperdi. Bence güzel bi hastane baksana oraya.
Bencede git ilac fitil vs verirLekelenmen varsa bekleme git.
Gozun aydin cnm bir guzel haber dahaKesem gözüktü hemde göbüşten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Avrupa mjYa varya karsida olsaydim cok secenek burda sanki pek yok gbi geliyor bana :))
4 hafta 4 gunmu dedi cnm sanrm senle ayni olcz:))Kesem gözüktü hemde göbüşten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Gideyim en iyisi yaBencede git ilac fitil vs verir