- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.900
- 33
Evet benim de öyle olacak büyük ihtimalle.B
Benim arkadaşım da öyle olmuştu doktor Sat i değiştirdi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim de öyle olacak büyük ihtimalle.B
Benim arkadaşım da öyle olmuştu doktor Sat i değiştirdi canim
Hadi bakalım hayırlısı.merve haftaya pazartesi gunune randevu aldim bakalim ne olacak
Ayy aynen ya inşallah, erkenden öğrendiğime pişman oldum hamile olduğumuŞu kalpleri duysaydık da rahatlasaydık inşallah
Bnmde aynı ya bnde anlamdm burda boş gebelik yaznları gördkçe iyice canm burnuma geliyo Allahm biran önce sağlıckla kalp atışını duymayı nasip etsinBenim de o kadar karışık ki. Sat 27 şubat benim hesaplarıma göre 1 marta geliyo ama geç yumurtladım çünkü. 5+4 olduğumu düşünürken doktor 4 haftalık filan dedi. Geç döllenme dedi.
Hiç endişelenmeyelim bebişleri strese sokmayalım. az kaldı inşallah göreceğiz pıt pıt atan kalpleri.Bnmde aynı ya bnde anlamdm burda boş gebelik yaznları gördkçe iyice canm burnuma geliyo Allahm biran önce sağlıckla kalp atışını duymayı nasip etsin
Ewt beta ya baktırdım 2935.1 çıktıBugün kan verecektin sonuç çıktı mı kuzu
İnşallah canm benmHiç endişelenmeyelim bebişleri strese sokmayalım. az kaldı inşallah göreceğiz pıt pıt atan kalpleri.
Ayy ewt ya erken öğrenince stresi ayrı oluyorAyy aynen ya inşallah, erkenden öğrendiğime pişman oldum hamile olduğumu
İnşallah hamile olanınız var mı yoksa planlıyor musunuz hepsini okuyamadımSizin adiniza cok sevindim darisi bizlerin basina
Herkes hamile burda.İnşallah hamile olanınız var mı yoksa planlıyor musunuz hepsini okuyamadım
Maşallah çok güzel doktor kontrolün kaçta yarınEwt beta ya baktırdım 2935.1 çıktı
Benimde düzensizdi o yüzden son adete göre hesaplamadı geç döllenme olarak bakıldı ultrasona göre hesaplama yapıyoruzBen kalp atışınıda duydum ...
Son adet tarıhleri neydı kızlar
Gelecekmi ogunler ayy insallah:)Hiç endişelenmeyelim bebişleri strese sokmayalım. az kaldı inşallah göreceğiz pıt pıt atan kalpleri.
Aksini asla düşünmüyoruz.Gelecekmi ogunler ayy insallah:)
İlk hamileliğimde bilmiyordum, bir gittim kese gördüm bir gittim kalbini dinledim, güzelce ilerledi. Bunda daha keseyi görene kadar neredeyse pes edeceğimAyy ewt ya erken öğrenince stresi ayrı oluyor
Haha bi de tupleri dusun en erken donemden beri biluozİlk hamileliğimde bilmiyordum, bir gittim kese gördüm bir gittim kalbini dinledim, güzelce ilerledi. Bunda daha keseyi görene kadar neredeyse pes edeceğim
Erken öğrenince öyle oluyo bide geç döllenme olunca deliriyo insan sağlıklı mı değil mi diyeİlk hamileliğimde bilmiyordum, bir gittim kese gördüm bir gittim kalbini dinledim, güzelce ilerledi. Bunda daha keseyi görene kadar neredeyse pes edeceğim
Yaşanılan tam olarak delilikten bi önceki evreHaha bi de tupleri dusun en erken donemden beri biluoz