Bebeğim ahşap beşiği de komple söküp 2. bebene saklayabiliyon. Hepsi sökülebiliyo katlanabiliyo. Sen hiç canlı inceledin mi? Bak sana attığım alacam dediğim var ya bana basit ucuz geliyodu. Kullanımını görünce bayıldım.Ama sonra ne yapacağız bunları
Park yatak katlanıyordu da
Yok ne incelemesiBebeğim ahşap beşiği de komple söküp 2. bebene saklayabiliyon. Hepsi sökülebiliyo katlanabiliyo. Sen hiç canlı inceledin mi? Bak sana attığım alacam dediğim var ya bana basit ucuz geliyodu. Kullanımını görünce bayıldım.
Git gör o zaman anam bi ahsapı itikle sürükle bak. O kadar ağır değil. Ben kesinlikle ahsapa hasta oldum.Yok ne incelemesi
Öyle internetten bakınıyorum
Bi park yatağı canlı gördüm çok cazip gelmişti o yüzren
Ahşapı görsem o da cazip gelir kesin
Ayran gönüllüyüm
Amin inşallahhhGülerek sağlıkla kullansın inşallah ılk hamılelıgımde bende oykeydımm
Ahşaptan montessori yatağı yaptıracağız yaGit gör o zaman anam bi ahsapı itikle sürükle bak. O kadar ağır değil. Ben kesinlikle ahsapa hasta oldum.
E bebek sitesinde indirim var bak istersen canım2 takım aldım ben birde battaniyeli takım alacağın içlik felan almadım daha hastaneye 3 takım alcam ben
Incele bak mutlaka.Ahşaptan montessori yatağı yaptıracağız ya
Niyeyse hiç ahşap beşik düşünmedim
Yağmur bi durursa burda bi mağaza var ona bakacağım bakalımIncele bak mutlaka.
Mutlaka canlı incele ebatlara filan bak.Yağmur bi durursa burda bi mağaza var ona bakacağım bakalım
Neyse büyük fırtına başladıMutlaka canlı incele ebatlara filan bak.
Bakayım canım zaten aldıklarında e bebek mağzasından almıştım teyzesi baksanaE bebek sitesinde indirim var bak istersen canım
Cook tatlilarBakayım canım zaten aldıklarında e bebek mağzasından almıştım teyzesi baksana
Normaldir büyük bi ihtimal ama işteKorkma benim belki 2 aya yakındır böyle. Bişey olsaydı 2 aydır doktor derdi :) normaldir herhalde
Demii bende çok beğendim mavi yıldızlıyıda abisi beğendi gece uyurken giysin diyorCook tatlilar
2,3 gün boyunca vajina ile makat arasında çok sık oldu bende hatta geçsin die kıçımın üstüne sert baskı uygulayarak oturdum okadar rahatsız edici bişey :))Kızlar sizde ya vajina da ya da yakın yerde böyle bişey atiyomuş gibi hissediyo musunuz aradabu bir bende mi oluyor acaba
Yağmur mu sen Karadeniz desin o zmnYağmur bi durursa burda bi mağaza var ona bakacağım bakalım
Yaaa çok güzel ama özellikle yıldızlı olana bayıldımmm güle güle giysin minnoşşlarBakayım canım zaten aldıklarında e bebek mağzasından almıştım teyzesi baksana
Teşekkürler canım benim yıldızlı olanı abisi istedi özellikle aldım onuYaaa çok güzel ama özellikle yıldızlı olana bayıldımmm güle güle giysin minnoşşlar
Bende park yataktan cok memnunum oglum 4 yasinda dedigin gibi hala yatiyo kisin yatak alacam onaPark yatak çok kullanışlı. Kızım 5 yasinda hala onunla yatiyor. Sonbaharda oda yapacağım o zaman park yatak bebişe geçecek
Bende 1 aydan fazladır oluyor kuzum2,3 gün boyunca vajina ile makat arasında çok sık oldu bende hatta geçsin die kıçımın üstüne sert baskı uygulayarak oturdum okadar rahatsız edici bişey :))
Ben ishal olmuştum çok sık wc ye çıkmıştım ondan oluyor die düşünmüştüm..