- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Yeter canim cok guzellerDemii bende çok beğendim mavi yıldızlıyıda abisi beğendi gece uyurken giysin diyor
Bitanede battaniyeli takım alsam yetmezmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeter canim cok guzellerDemii bende çok beğendim mavi yıldızlıyıda abisi beğendi gece uyurken giysin diyor
Bitanede battaniyeli takım alsam yetmezmi
Alırsın bundan sonra ya.Ben daha hic birsey almadim
Aynen gelecek ay il merkezine gidince insallah bu arada mobilyalariniz hayirli olsun ❤Alırsın bundan sonra ya.
Teşekkür ederim canım.Aynen gelecek ay il merkezine gidince insallah bu arada mobilyalariniz hayirli olsun ❤
Hayırlı olsunMobilyalarımızın siparişini verdik.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun
Artık alsın herkes bi seyler yavBen bugün okuduklarımdan sonra utanıp bikaç tulum ve takım sipariş ettim
Hayırlı olsunMobilyalarımızın siparişini verdik.
açılış yaptın devamıda gelir inşallah trendyol e bebekte de indirim var 150 tl üstü %20 indirim 10 parça bişey aldım yine dayanamadımBen bugün okuduklarımdan sonra utanıp bikaç tulum ve takım sipariş ettim
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun
Valla ilkkez anne olacam inşallah, anne olan arkadaşlarım bol bol çıt çıtli badi al dedi bende 15 tane aldım .Ben beline kadar kaka yapmasindan ve kisin kurutmakta zorluk cekmekten o kadar korkmusum ki bir suru citcitli body almisim Siz kac tane aldiniz kizlar citcitli atletlerden
Don aldım ama üst atlet almadım hala kaç tane almışsın bi sayar mısın?Ben beline kadar kaka yapmasindan ve kisin kurutmakta zorluk cekmekten o kadar korkmusum ki bir suru citcitli body almisim Siz kac tane aldiniz kizlar citcitli atletlerden
Hepsi 0 3 mü?Valla ilkkez anne olacam inşallah, anne olan arkadaşlarım bol bol çıt çıtli badi al dedi bende 15 tane aldım .
Don almadım hiç vallaDon aldım ama üst atlet almadım hala kaç tane almışsın bi sayar mısın?
6 tanesi 0-3, diğerleri 3-6 aldım çok aldım inan . Birde biz erzurumdayız kışın bura soğuk olacak o yüzden fazlaca aldım . Arklar dedi ki dona gerek yok bez olacak altında çıtçıt ile halloluyomusHepsi 0 3 mü?
Kız don dediğim patikli alt yav. Bende de ondan 15 tane var biliyosunDon almadım hiç valla
6 tanesi 0-3, diğerleri 3-6 aldım çok aldım inan . Birde biz erzurumdayız kışın bura soğuk olacak o yüzden fazlaca aldım . Arklar dedi ki dona gerek yok bez olacak altında çıtçıt ile halloluyomus
Ne bilim ,sen don deyince kisalardan sandım . Yok canım onlardan da aldım da yalan olmasın en çok çıtçıt aldım valla yarısı uzun kollu diğerleri sıfır kollu.Kız don dediğim patikli alt yav. Bende de ondan 15 tane var biliyosun