2021 Aralık Anneleri

Gözün aydın canım iyi dediyse kalbini karartma hiç maşallah kaçıncı haftadasın
21+5 çok şükür kötü bişey söylemedi
Oy masallah ben de yarin gitcem bakalim gayet iyi canim :)muhtemelen uyku saati cikilata yemismiydin
İnşallah sende sağlıklı haberlerini alırsın. Valla çikolata vişne suyu falan yedim içtim ama yok hanımefendinin canı hareket etmek istemedi
Bu haftalarda güçlü hareketler hissetmeyi bekliyordum o yüzden de kafama takılıyor sanırım

Nayn. Demir ve kumaş.
Ona da dikkat edeyim
Bi park yatak bulmuştum
Anne yanı gibi
Yanı aşağı iniyordu filan
Sanki naylon değildi o
Ama bi de o gözle bakacağım
Ben de park yatak aldim ama çocuk sevmeyince yatmıyor 2 yasa kdr zor yatirdim sanrm bizimki keyfine duskun hicbiryere biryeri degmeyecek
Ya o kadar yatmayacak zaten
6 ayda değmez bencd bi yeri bi yere
Koskoca 70 80 cm en sonuçta
Bu haftalarda güçlü hareketler hissetmeyi bekliyordum o yüzden de kafama takılıyor sanırım
Burda herkes hissederken ben de hiçbi şey hissetmiyordum
Değişiyor yani
Şimdi ben hissediyorum eşim hissedemiyor

WOMAN sağolsun bana çok güzel açıkladı bu park yatak laylonluğunu ben şimdi çok karşıyım. Iskeleti plastik kumaşlar da polyester park yatklarda maalesef. Senin montessori fikrin varsa o attığım yatak kumaş ve metal. Yaza kadar onda rahat yatar. Ya da sepet besik de alabilirsin ahşap ama o kadsr sürüklenmez değiller bence. Bi de kiwinin bibyatak modeli var. Kısa sürede iş görür bulursam atayım ben onu da beğeniyorum ama sallansın istiyorum.

Uyku saatine denk gelmissin annesiinsallah hayirli haberler alalim hepimz

Beni de anmadan duramiyordu

E sen de zaten yaza kadar kullancan. Sana yeter. Beğendiğin alman önemli. Park yatak dediğim gibi plastik polyester. Çocuk diye ona değsin. Bak ahşap beşikler bile ham satılıyo cilasız.
Ama sonra ne yapacağız bunları
Park yatak katlanıyordu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…