Bana boy söylemediler de geçen pazartesi gitmiştim 360 gr çıkmıştıKızlar bende detaylıya gittim herşey yolunda çok şükür. 23cm 400gram çıktı az mı ? doktorda mıymıy bi adamdı zaten, normal dedi ama ıkınarako yüzden endişe ettim biraz bir de asla hareket etmedi zaten normalde de hala hareketlerini kuvvetli hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Damar filandır belkiKızlar sizde ya vajina da ya da yakın yerde böyle bişey atiyomuş gibi hissediyo musunuz aradabu bir bende mi oluyor acaba
Diyorum acaba göbek bağı ile plesanta filan mı çekiliyor ya da benimki çekiyorDamar filandır belki
Benim karnımda var o hep kalp atışı gibi
Dikkatli bakınca görünüyor bile öyle atışı
Bi damar filan geçiyordur illa ki oralardan
Bilmiyorum da öyle dersen huylanırımDiyorum acaba göbek bağı ile plesanta filan mı çekiliyor ya da benimki çekiyorböyle pıt pıt üst üste oluyor
Öyle oluyor valla son 1 aydırBilmiyorum da öyle dersen huylanırım
Seri yumruk çalışması yapıyordur belkiÖyle oluyor valla son 1 aydırböyle sanki bişey atıyor orda ,yani o hızda elini, ayağını hareket ettiremez sanırım .
Ama laylooonBen bu arada yatak, beşik filan almayacağım
Park yatak alacağım sanırım
Ayyy yoksa benim kız boksör mü olacak ?Seri yumruk çalışması yapıyordur belki
Ama kolay taşınıyorAma laylooon
Belki de bi olimpiyat madalyası daha bizi bekliyordurAyyy yoksa benim kız boksör mü olacak ?
Belki de bi olimpiyat madalyası daha bizi bekliyordur
Bir boksör kolay yetismiyorSeri yumruk çalışması yapıyordur belki
Ahşap o kadar agır değil ayol.Ama kolay taşınıyor
Öyle taşınamayan şeyler istemiyorum
Gezgin bebek hayalim var
Gittiğim yere benimle gelebilsin
Ahşap olsa ileri geri oynatamam zor olur
Zaten 6 7 aydan sonra direkt tek kişilil yatağa geçecek
Umarım tabi
Belki de bi olimpiyat madalyası daha bizi bekliyordur
Kıza dönerse diye bekledim erkek fikrine alışamamıştım. Yeni yeni adapte olmaya başladımHelal olsun nasıl dayanıyorsun almadan
Bizim de alt boş kömürlükler var. Üstte de karı koca her kış yakma kavgası var. Adam yakmıyor buz gibi oturuyorlarBnm alt üst dolu zar zor ısınıyor
Geçen komşu diyor ki senin üst yakmıyordedim belli yakmadığı
E bu da naylon değil mi kızAhşap o kadar agır değil ayol.
Lüks Sallanır Sepet Beşik Chubby Baby 249,00 TL yerine 189,05 TL
Salıncak & Hamak Modelleri ve Fiyatları - n11
Salıncak & Hamak ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Salıncak & Hamak çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben bundan alacam oturma odasında kullanmak için. Yaza kadar kullanır. Katlanması da çok kolay ve küçük.
Park yatak çok kullanışlı. Kızım 5 yasinda hala onunla yatiyor. Sonbaharda oda yapacağım o zaman park yatak bebişe geçecekBen bu arada yatak, beşik filan almayacağım
Park yatak alacağım sanırım
Nayn. Demir ve kumaş.E bu da naylon değil mi kız
Ben mi yanlış biliyorum
Ben de park yatak aldim ama çocuk sevmeyince yatmıyor 2 yasa kdr zor yatirdim sanrm bizimki keyfine duskun hicbiryere biryeri degmeyecekPark yatak çok kullanışlı. Kızım 5 yasinda hala onunla yatiyor. Sonbaharda oda yapacağım o zaman park yatak bebişe geçecek