2021 Aralık Anneleri

Ama sonra ne yapacağız bunları 😬
Park yatak katlanıyordu da 😂
Bebeğim ahşap beşiği de komple söküp 2. bebene saklayabiliyon. Hepsi sökülebiliyo katlanabiliyo. Sen hiç canlı inceledin mi? Bak sana attığım alacam dediğim var ya bana basit ucuz geliyodu. Kullanımını görünce bayıldım.

Bebeğim ahşap beşiği de komple söküp 2. bebene saklayabiliyon. Hepsi sökülebiliyo katlanabiliyo. Sen hiç canlı inceledin mi? Bak sana attığım alacam dediğim var ya bana basit ucuz geliyodu. Kullanımını görünce bayıldım.
Yok ne incelemesi
Öyle internetten bakınıyorum
Bi park yatağı canlı gördüm çok cazip gelmişti o yüzren 😂

Ahşapı görsem o da cazip gelir kesin
Ayran gönüllüyüm 😂

Yok ne incelemesi
Öyle internetten bakınıyorum
Bi park yatağı canlı gördüm çok cazip gelmişti o yüzren 😂

Ahşapı görsem o da cazip gelir kesin
Ayran gönüllüyüm 😂
Git gör o zaman anam bi ahsapı itikle sürükle bak. O kadar ağır değil. Ben kesinlikle ahsapa hasta oldum.

Eklentiler

• IMG_20210801_142249.jpg
    IMG_20210801_142249.jpg
    124,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210801_142321.jpg
    IMG_20210801_142321.jpg
    139,5 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20210801_142412.jpg
    IMG_20210801_142412.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar sizde ya vajina da ya da yakın yerde böyle bişey atiyomuş gibi hissediyo musunuz arada 😂 bu bir bende mi oluyor acaba
2,3 gün boyunca vajina ile makat arasında çok sık oldu bende hatta geçsin die kıçımın üstüne sert baskı uygulayarak oturdum okadar rahatsız edici bişey :))
Ben ishal olmuştum çok sık wc ye çıkmıştım ondan oluyor die düşünmüştüm..

2,3 gün boyunca vajina ile makat arasında çok sık oldu bende hatta geçsin die kıçımın üstüne sert baskı uygulayarak oturdum okadar rahatsız edici bişey :))
Ben ishal olmuştum çok sık wc ye çıkmıştım ondan oluyor die düşünmüştüm..
Bende 1 aydan fazladır oluyor kuzum 😂 pıt pıt biseyler göbek altı vajinaya doğru içimde. İyi ki sormuşum size demek genelmiş

X