- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
Benimde sezeryan olacak . Öyle mi olur ki ? Aralık 15 sat a denk geliyor doğum .Kasim sony olur buyuk ihtimal:)benim de sezeryan aralik ilk hafta gibi geliyor bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sezeryan olacak . Öyle mi olur ki ? Aralık 15 sat a denk geliyor doğum .Kasim sony olur buyuk ihtimal:)benim de sezeryan aralik ilk hafta gibi geliyor bakalim
Benimde bugün tam bittiSenle ayniyiz tam di mi 22 hafta bitti bugun:)
Sıcak kahve icecegim Son 4 ay gibi geliyor bana malum iki çocuklu olacağım bakalım nasil olacakKizlar ya doguma az kalmis gibi geliyor mu size de:)4 ay en fazla
Evet cnm özelOz3le mi gidiyorsun canim
Aynen canım aynıyızSenle ayniyiz tam di mi 22 hafta bitti bugun:)
Anladim canim hepsinin sistemi ayri oluyor isteEvet cnm özel
Benimki bana verdi sende baskasina verirsin dedi.Geri istemedi. Bu pek portatif gibi değil ama olsun oturma odasinda kullanirizÇok güzel bana da arkadaşım vericek ödünç ama 6 ay kullandı oda portatif her yere taşıdı
Evet insallah uslu saglikli bebislerimiz olsunSıcak kahve icecegim Son 4 ay gibi geliyor bana malum iki çocuklu olacağım bakalım nasil olacak
2 takım aldım ben birde battaniyeli takım alacağın içlik felan almadım daha hastaneye 3 takım alcam benKızlar yenidoğan için kaç tane takım aldınız hastane çıkışıyla beraber
D vitamini içiyormusun canımKızlar benim ayaklarim ağriyor ozellikle aksamlari
Ben de oğlumdan kalan herşey var ama hastanede hepsini yeni giydircem çocuk hemen doğar doğmaz eskileri giydirmeyim diyorum hastanede herşeyi yeni olsun çorabı bileBen hicbirsey almadim henuz kizimdan baya birsey cikar diye dusunuyrm:)hastane cikisi falan vardi
İnşallahEvet insallah uslu saglikli bebislerimiz olsun
Aynen ben de yeni de var sanrm yenidogan olarak pek sey laz olmayablr bakcam artk:))ayni cinsiyet olunca baya rahat oluyormusBen de oğlumdan kalan herşey var ama hastanede hepsini yeni giydircem çocuk hemen doğar doğmaz eskileri giydirmeyim diyorum hastanede herşeyi yeni olsun çorabı bile
Aynen aynı cinsiyet olunca ekstra bişey almıcam ama çocukda hep 2.elCi gibi olacakAynen ben de yeni de var sanrm yenidogan olarak pek sey laz olmayablr bakcam artk:))ayni cinsiyet olunca baya rahat oluyormus
Guzelleri giydirirz birsey olmazAynen aynı cinsiyet olunca ekstra bişey almıcam ama çocukda hep 2.elCi gibi olacak
Gözün aydın canım iyi dediyse kalbini karartma hiç maşallah kaçıncı haftadasınKızlar bende detaylıya gittim herşey yolunda çok şükür. 23cm 400gram çıktı az mı ? doktorda mıymıy bi adamdı zaten, normal dedi ama ıkınarak o yüzden endişe ettim biraz bir de asla hareket etmedi zaten normalde de hala hareketlerini kuvvetli hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Oy masallah ben de yarin gitcem bakalim gayet iyi canim :)muhtemelen uyku saati cikilata yemismiydinKızlar bende detaylıya gittim herşey yolunda çok şükür. 23cm 400gram çıktı az mı ? doktorda mıymıy bi adamdı zaten, normal dedi ama ıkınarak o yüzden endişe ettim biraz bir de asla hareket etmedi zaten normalde de hala hareketlerini kuvvetli hissetmiyorum var mı benim gibi olan