2021 Aralık Anneleri

Selam arkadaslar kiz kardesimin ikili tarama da down sendromu riski azda olsa çıktı 3bin tl ye bi kan alınıp amerikaya gönderildi sonuçlar hala çıkmadı elimizdeki sonuçlardan anlayan varmı aranizda yardımcı olursanız sevinirim 😍

Eklentiler

• IMG_20210810_120753_518.jpg
    IMG_20210810_120753_518.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20210810_120725_712.jpg
    IMG_20210810_120725_712.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 33
amniyosentez sonucumun kesin raporu da çıktı. normal geldi çok şükür. işlemi yapan hoca tekrardan organ taraması da yaptı. bulguların hepsi nerdeyse kaybolmuş. sadece sol böbreğin arkasında olmaması gereken bişey var dedi. emin olamadı ama idrar kanalı geniş ondan böyle görünüyor olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar görecek. dün tetanoz aşımı da oldum. yeri biraz ağrıyor ama çok da rahatsız edici değil. araya bir de ev taşıması girdi. çok yorulduğum için hissetmemiş de olabilirim :uykucu:

Slm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.

Zaten oda takımı alacaklar bir süre kullanamıyor gibi bisey. Heves edip alan çok oluyor ama. Sadece gündüz belki uyutup koyulur. Genelde her an yanında oluyor emzirme olayi bitene kadar çocuklar.
Ben odasını da aldım ama 😄genç odası misali baza aldık kenar korulmalik takicam odasına beşik koymayacagim dolap şifonyer kullanılıyor ama 😍

ben ondan korkuyorum yaa ya bağlayamazsam içinden düşerse falan böyle acayip düşüncelerim var o_Oama çok istiyorum. hatta kangurudan daha sıcak geliyor sanki daha rahat gibi. oğlum da 1. sınıfa başlayacak. onu okula getirip götürürken falan kullanırım araba her zaman pratik olmayabilir gibi geliyor. kararsızım. doğunca karar vericem galiba.
Bak bi model beğendim ben o basit bağlanıyo bi bak.

Kızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?

Kızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?
Be geceleri uyuyamıyorum bölük porcuk sürekli uyanıyorum gündüz de evdeyim uyukluyorum
İlk hamilelikte sürekli uyurdum 9 ay uykuda geçmişti resmen ama bunda sağolsun kızım fırsat vermiyor 😃

Slm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.
Canim bir sıkıntı yoktur gonlunu ferah tut. Bana da dogumdan sonra kalbinde ufurme mi ne diyorlar ondan var gibi dendi ekg cekildik birsey cikmadi sukur

Ben odasını da aldım ama 😄genç odası misali baza aldık kenar korulmalik takicam odasına beşik koymayacagim dolap şifonyer kullanılıyor ama 😍
Evet dolapları kullanırsın canim. Ama bebek faal olarak orda vakit geçiremiyor onu demek istedim aslında. Anneye bağımlı oldukları için uzunca bir zaman hep dibimizdeler 😅

X