2021 Aralık Anneleri

Benle aynı hemen hemen. Benim de 6,47 ölçüleü vajinal. Tahminen 4 haftalık filan dedi. Betamı da 4500 civarı tahmin ediyorum.
Bana bu yorumları hiç yapmadı işte. Büyümesini görmem lazım dedi. Ben tedirgin oldum. Yani keseyi 7 mm ölçtü ama sanki kese görmemiş gibi davranıp tahlilleri keseyi iyice görünce yaptıracağım dedi.

Eklentiler

• 571EDDA6-0E64-4229-B83E-4CB82A8BF06F.jpeg
    571EDDA6-0E64-4229-B83E-4CB82A8BF06F.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 30
Bana bu yorumları hiç yapmadı işte. Büyümesini görmem lazım dedi. Ben tedirgin oldum. Yani keseyi 7 mm ölçtü ama sanki kese görmemiş gibi davranıp tahlilleri keseyi iyice görünce yaptıracağım dedi.
Şu kalpleri duysaydık da rahatlasaydık inşallah

Benımkı baya geç döllenmiş .. 😆.
Sat 9 Şubat ama ben 6 haftalık gözüküyorum 🤪

ilk kızımdada hemen kürtaj uzerıne hamıle kalmıştım yıne haftayı ultrason ölçülerine göre takip etmiştim .. şimdide biliyorum ama yıne sat göre ilerlemiyor 😫

Benımkı baya geç döllenmiş .. 😆.
Sat 9 Şubat ama ben 6 haftalık gözüküyorum 🤪

ilk kızımdada hemen kürtaj uzerıne hamıle kalmıştım yıne haftayı ultrason ölçülerine göre takip etmiştim .. şimdide biliyorum ama yıne sat göre ilerlemiyor 😫
Benim de o kadar karışık ki. Sat 27 şubat benim hesaplarıma göre 1 marta geliyo ama geç yumurtladım çünkü. 5+4 olduğumu düşünürken doktor 4 haftalık filan dedi. Geç döllenme dedi. 🤷🏻‍♀️

Regl ye kaç gün var canım burda ben göremedim çizgiyi malesef çok hafif derinden var bi çizgi ama testin kendi çizgisi sanırım o

X