2021 Aralık Anneleri

Arkadaşlar bugün kahverengi iki 1 lira büyüklüğünde akıntım oldu hiç olmamıştı gebeliğin başından beri doktora gittim birşey yok dedi dinlen yorulma dedi bi de progesteron fitil verdi. Böyle birşey yaşayan var mı canım çok sıkkın

Maşallah nasıl besleniyorsun bize de tüyo verirmisin ?
Valla diyet listeme uygun yiyorum
Bi de diyetisyenle devam etmesem ne olurdu bilemiyorum. Birazda genetik sanırım herşeyden az sağlıksız hazır ürün tüketmemeye yada nadiren yoğurt
Booool su meyve çok muz yemiyorum kabızlık yapıyor ceviz fındık

Tedirgin olma canım bir şey yoktur inşallah. Progestan lekelenmeyi keser zaten

Butun olumsuzluklarda oldugu gibi bunuda yasadim ben tam 13.haftamda 2 3 gun kadar devam etti proluton depot igne oldum ve dupaston dusuk hapi kullandim cok sukur bise olmadi doktor da olur normal plesantada kanama olur vs boyle seyler soylemisti cok cok sukur suan bi sorun yok sizinde gececek insallah

Haa
Neyse kendi doktoruma gideceğim
O söyler herhalde boyunu artık
10 gün kaldı yine

Bu arada tetanoz hiç etki etmedi ha çok şükür
Boşa oyalanmışım kaç gün
Banada ağrı yapmadı yaa biontech daha çok ağrı yapmıştı bunda iyiydi boşa korktum bende

Valla testleri atıp varmı yokmu derken doğuma doğru yol aldık :) çok sık değil ama sabahları 3,4 kez belli ediyor varlığını kapı tıklatır gibi :))
Evet kalp atışı gibi de oluyor iyice dikkat kesiliyorum ki anlıyayım randevum 12 sinde detaylı zaman geçmiyor biraz daha hareketleri belli olsa bu kadar endişe etmeyeceğim , çok sık olmadığı için hep içimde bir endişe oluyor açıkçası

Kızlar ya ben 21 haftadayım önceki haftalar göğüslerim aşırı hassastı üstümü değiştirirken bile acıyordu bende her duştan sonra bebek yağı falan sürdüm şimdi o hassaslık geçti geçmesi normal mi bir sorun yoktur dimi her şeyden böyle şüpheleniyorum bişey mi oldu diye

Her şeyden şüphelenme lütfen. Benim de geçti hassasiyet biraz büyüdü durdu sadece.

Ben bugun doktor degisikligi yapip muayene oldum 429 gr 24 cm olmus benim minik sali gunu de detaylim var insallah hersey yolunda gider hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…