İnşallah bunları uygulayabiliriz ya
Maşallah nasıl besleniyorsun bize de tüyo verirmisin ?Evet bi haftada almış 123 gr almış ne 28 i boyu 28 cm
Evet kız cınsıyetGenelde kiz bebekler ufak cikar tabi cinsiyetinizi bilmiyorum.saglikli olsunlarda dogunca alirlar
Valla diyet listeme uygun yiyorumMaşallah nasıl besleniyorsun bize de tüyo verirmisin ?
Olsun okuyoz da yine bi yerlerden küpe olur bence.İnşallah bunları uygulayabiliriz ya
Ben de neler neler okuyorum ama becerebilecel miyim emin değilim
Ağzını yerlerKızlar minik oğluşuma bakın
Tedirgin olma canım bir şey yoktur inşallah. Progestan lekelenmeyi keser zatenArkadaşlar bugün kahverengi iki 1 lira büyüklüğünde akıntım oldu hiç olmamıştı gebeliğin başından beri doktora gittim birşey yok dedi dinlen yorulma dedi bi de progesteron fitil verdi. Böyle birşey yaşayan var mı canım çok sıkkın
Butun olumsuzluklarda oldugu gibi bunuda yasadim benArkadaşlar bugün kahverengi iki 1 lira büyüklüğünde akıntım oldu hiç olmamıştı gebeliğin başından beri doktora gittim birşey yok dedi dinlen yorulma dedi bi de progesteron fitil verdi. Böyle birşey yaşayan var mı canım çok sıkkın
Banada ağrı yapmadı yaa biontech daha çok ağrı yapmıştı bunda iyiydi boşa korktum bendeHaa
Neyse kendi doktoruma gideceğim
O söyler herhalde boyunu artık
10 gün kaldı yine
Bu arada tetanoz hiç etki etmedi ha çok şükür
Boşa oyalanmışım kaç gün
Bir değiştiren çıkar yakindaDenedim değişiremiyorum
Evet kalp atışı gibi de oluyor iyice dikkat kesiliyorum ki anlıyayım randevum 12 sinde detaylı zaman geçmiyor biraz daha hareketleri belli olsa bu kadar endişe etmeyeceğim , çok sık olmadığı için hep içimde bir endişe oluyor açıkçasıValla testleri atıp varmı yokmu derken doğuma doğru yol aldık :) çok sık değil ama sabahları 3,4 kez belli ediyor varlığını kapı tıklatır gibi :))
Ay az kalmis canim hayirli haberler insallahSonunda aldim sira kuzu sali gunu ogleden sonra
Oy nazli kiz:))masallah annesi büyümüşDetaylıdan çıktım bnm kız yine dönmedi yüzünü diğer randevuma gittiğim zaman uğrucam o zmn bakılacak yine
giggles bnm kız 543 gr olmuş kulağını çektim ya 28 gram olmuş
Her şeyden şüphelenme lütfen. Benim de geçti hassasiyet biraz büyüdü durdu sadece.Kızlar ya ben 21 haftadayım önceki haftalar göğüslerim aşırı hassastı üstümü değiştirirken bile acıyordu bende her duştan sonra bebek yağı falan sürdüm şimdi o hassaslık geçti geçmesi normal mi bir sorun yoktur dimi her şeyden böyle şüpheleniyorum bişey mi oldu diye
Ben bugun doktor degisikligi yapip muayene oldumEvet kalp atışı gibi de oluyor iyice dikkat kesiliyorum ki anlıyayım randevum 12 sinde detaylı zaman geçmiyor biraz daha hareketleri belli olsa bu kadar endişe etmeyeceğim , çok sık olmadığı için hep içimde bir endişe oluyor açıkçası