2021 Aralık Anneleri

Bn her gittiğimde bi tsh için gidiyom sağlık ocağı dr ne var yok tahlili yapıyor Allah razı olsun 🤣
Ağrı sızı nasıl
Bnde yarın gidiyim diyom bakalım
Benim doktor özel klinik ya
Pahalı olmasın diye testleri gitmeden sağlık ocağında yaptır demişti
Ondan her ay gidiyorum sağlık ocağındaki doktora kan testi vermeye

Kolumun üstübe yatarsam ağrı biraz oluyor
Onun dışında çok şüküe turp gibiyim
Korktuğumdan daha iyi 😬

Detaylıdan çıktım bnm kız yine dönmedi yüzünü diğer randevuma gittiğim zaman uğrucam o zmn bakılacak yine 🙈
giggles giggles bnm kız 543 gr olmuş kulağını çektim ya 28 gram olmuş 🤣
Senin kız utangaç sanırım üzgünüm 😂
Ama iyi en azından laf dinliyor
Şimdi 1 haftada mı 28 gr aldı?
Ona göre bi şey hesaplayacağım 😂😂

Sakıncalı değilmiş zaten doğuma kadar kaç kere yer degiştircek dedi doktorum bugün baş aşağı yarın makat gelişli de olabilir dedi yani hareket halinde olduğundan. Doğum zamanı önemli işte bakalım inşallah baş aşağı olur yine o zaman
İnsaallah... Tesekkur ederim cevapladiginiz icin

Bi haftada 123 👀👀
Hımmmm
Bakalım bizimki iki haftada kaç almış olacak
Ona göre kulak çekmece bİzde de var 😬😬
Bi de bu hafta doğru düzgün bişi yemedim yesem ne olurdu 🙈

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    130,3 KB · Görüntüleme: 98
Bakalım ne çıkacak benimki
Muz yedim, kaşar yedim, süt içiyorum, biraz da kaçamak yapıyorum sağlıksız şeylerden 😂
Her türden besliyorum 😬

Yalnız boyuny nasıl hesapladın 👀
Bn hesaplamadım dr kendi söyledi 🙈
Tekrar bi de bn sordum bnm dr iyiydi 🤣

Oğlumda 9 ay bulantı yaşadım serumlarla ayaktaydım. 4 kilo doğdu ultrasonda 4600 falan cıkıyırdu tabi kızımda daha rahattım yıyordum yınede 3400 bu 3. Gayet ıyı yiyorum 2 falan doğacak heralde 20 haftada 310 gr dı🙈
Genelde kiz bebekler ufak cikar tabi cinsiyetinizi bilmiyorum.saglikli olsunlarda dogunca alirlar

Merhaba benim ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bu nifty yaptrdm sonux bekliyorum sizin de oranlar ve kromozon boyle miydi cok teşekkürler
Benim 2li taramam normaldi 4lu tarama da trisomy 21 icin 1/128 di baya riskli demisti doktor... nifty sonucumda temiz geldi..

Merhabalar aralik anneleri.... Bir sorum olucak sizlere... Bebegim bazi zamanlar sanki idrar kesemi tekmeliyor gibi... Sanki boyle attan heran birsey cikacak gibi oluyor... İcinizde bu durimu yasayan varmi... Nadiren oluyor...
ogluma hamileyken hareketlerini hissettigim andan doguma kadar hep altta hissettim dediginiz gibi ayaklari cikacak gibi olurdu resmen. bunda da cogu gobek deliginde diyo ama ben yine altta hissediyorum normal sanırım

X