- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Büyümesinde sorun yok ama işte hassasiyet geçince işte şüphelendim haftaya randevum var inş bebişim iyidirHer şeyden şüphelenme lütfen. Benim de geçti hassasiyet biraz büyüdü durdu sadece.
Amin inşşşBen bugun doktor degisikligi yapip muayene oldum429 gr 24 cm olmus benim minik sali gunu de detaylim var insallah hersey yolunda gider hepimiz icin
Iyidir iyidir sen onla konuşBüyümesinde sorun yok ama işte hassasiyet geçince işte şüphelendim haftaya randevum var inş bebişim iyidir
Hassasiyet ilk aylarda olur zaten sadece 4. Aydan sonra hormonlar dengelendikçe o hassasiyet giderBüyümesinde sorun yok ama işte hassasiyet geçince işte şüphelendim haftaya randevum var inş bebişim iyidir
Oh iyi bariHassasiyet ilk aylarda olur zaten sadece 4. Aydan sonra hormonlar dengelendikçe o hassasiyet gider
Ben de ilk zamanlar dokunamazdım şimdi hiçbir rahatsızlık hissiyatı yok sıcaktan pişik olmaları dışında
Kızlar ya ben 21 haftadayım önceki haftalar göğüslerim aşırı hassastı üstümü değiştirirken bile acıyordu bende her duştan sonra bebek yağı falan sürdüm şimdi o hassaslık geçti geçmesi normal mi bir sorun yoktur dimi her şeyden böyle şüpheleniyorum bişey mi oldu diye
Insallah benim bu doktor da yamuk yapmaz da devam ederim yoksa eski doktoruma donmeye yuzum olmazAmin inşşşBende değiştirdim doktoru bunda devam edicem inşallah yamuk yapmazsa
Bende tam yanma değil ama bir haftadır bi şeyler var değişik. Bulantımsı bi şey gibi. Geçen reflümsü bi şey de oldu. Bakalım hangi hale bürüncek bu rahatsız.Ölüyorum mide yanmasindan iki gündür yaaaane oturabiliyorum ne yatabiliyorum yarın ilaç alıcam ilk hamilelikte de çok çekmiştim bunda da başladı 22+0 hosgeldin reflü
Bende pat diye oldu ya yediklerim de aynı şeyler ama acayip yanıyor nefesim darlaniyor resmen kizimda da olmuştu gaviscon surupla yatıp kalkar olmuştum rennié tablet alıcam sabah eczaneden bunlar gebelikte kullanılıyorBende tam yanma değil ama bir haftadır bi şeyler var değişik. Bulantımsı bi şey gibi. Geçen reflümsü bi şey de oldu. Bakalım hangi hale bürüncek bu rahatsız.
Bende pat diye oldu ya yediklerim de aynı şeyler ama acayip yanıyor nefesim darlaniyor resmen kizimda da olmuştu gaviscon surupla yatıp kalkar olmuştum rennié tablet alıcam sabah eczaneden bunlar gebelikte kullanılıyor
Ben de günde 2 soda ile dengeleyebiliyorum şu an. Bakalım.Bende pat diye oldu ya yediklerim de aynı şeyler ama acayip yanıyor nefesim darlaniyor resmen kizimda da olmuştu gaviscon surupla yatıp kalkar olmuştum rennié tablet alıcam sabah eczaneden bunlar gebelikte kullanılıyor
Benim daha geçen haftaya kadar acıyordu şimdi hiç bişey olmamış gibi benimde baya koyulaştı normalde açık tonlardaydıO acımalar 3 aydan sonra geçmedi mi yabenim acımıyor hafif büyüdüler. Bide kahverengi bölgesi koyulaştı o kadar. Öyle üstümü filan değiştirirken ağrımalar geçeli aylar oldu
Aynen. Dua edelimde iyi çıksın doktorlarInsallah benim bu doktor da yamuk yapmaz da devam ederim yoksa eski doktoruma donmeye yuzum olmaz
Resim atamıyorum kimse yazmadı sordum Merve sen söyler misin nasıl atacağım?
Insallah canim ilk defa bir muayahaneye giderken heycan ve stres icindeyimAy az kalmis canim hayirli haberler insallah