2021 Aralık Anneleri

Büyümesinde sorun yok ama işte hassasiyet geçince işte şüphelendim haftaya randevum var inş bebişim iyidir
Hassasiyet ilk aylarda olur zaten sadece 4. Aydan sonra hormonlar dengelendikçe o hassasiyet gider
Ben de ilk zamanlar dokunamazdım şimdi hiçbir rahatsızlık hissiyatı yok sıcaktan pişik olmaları dışında

Hassasiyet ilk aylarda olur zaten sadece 4. Aydan sonra hormonlar dengelendikçe o hassasiyet gider
Ben de ilk zamanlar dokunamazdım şimdi hiçbir rahatsızlık hissiyatı yok sıcaktan pişik olmaları dışında
Oh iyi bari o pişik zaten Allahın emri büyük olunca hem ter hem pişik

O acımalar 3 aydan sonra geçmedi mi ya benim acımıyor hafif büyüdüler. Bide kahverengi bölgesi koyulaştı o kadar. Öyle üstümü filan değiştirirken ağrımalar geçeli aylar oldu

Ölüyorum mide yanmasindan iki gündür yaaaane oturabiliyorum ne yatabiliyorumyarın ilaç alıcam ilk hamilelikte de çok çekmiştim bunda da başladı 22+0 hosgeldin reflü
Bende tam yanma değil ama bir haftadır bi şeyler var değişik. Bulantımsı bi şey gibi. Geçen reflümsü bi şey de oldu. Bakalım hangi hale bürüncek bu rahatsız.

Bende tam yanma değil ama bir haftadır bi şeyler var değişik. Bulantımsı bi şey gibi. Geçen reflümsü bi şey de oldu. Bakalım hangi hale bürüncek bu rahatsız.
Bende pat diye oldu ya yediklerim de aynı şeyler ama acayip yanıyor nefesim darlaniyor resmen kizimda da olmuştu gaviscon surupla yatıp kalkar olmuştum rennié tablet alıcam sabah eczaneden bunlar gebelikte kullanılıyor

Bende pat diye oldu ya yediklerim de aynı şeyler ama acayip yanıyor nefesim darlaniyor resmen kizimda da olmuştu gaviscon surupla yatıp kalkar olmuştum rennié tablet alıcam sabah eczaneden bunlar gebelikte kullanılıyor

Bendede oluyor bazen ama sabahtan akşama kader geçmiyor mide yanması. Diğer gün birşey olmuyor sonraki gün yine başlıyor. Ame bu haftadan başladıysa ilerdi çogalır diye düşünüyorum

Ben de günde 2 soda ile dengeleyebiliyorum şu an. Bakalım.

O acımalar 3 aydan sonra geçmedi mi ya benim acımıyor hafif büyüdüler. Bide kahverengi bölgesi koyulaştı o kadar. Öyle üstümü filan değiştirirken ağrımalar geçeli aylar oldu
Benim daha geçen haftaya kadar acıyordu şimdi hiç bişey olmamış gibi benimde baya koyulaştı normalde açık tonlardaydı

Mesaj yazidgimiz alanin altindaki dosya ekleden yapiyorum ben ama denediniz mi

Eklentiler

• Screenshot_20210806-045221_WhatsApp.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…