2021 Aralık Anneleri

Insallah canim ilk defa bir muayahaneye giderken heycan ve stres icindeyim senin ne zamandi
Di mi detayli baya heyecanli guzel olcak insallah Beni onlar aricak gun vercekti daha aramadilar 10 gun icinde ararlar herhalde birde tasinma aşamasındayim artik tasimdiktan sonra giderim:)

Benimki de resmen her saat basi yaklasik 10 dk kadar hareket ediyor ve ben de bundan korkuyorum normal mi bu kadar kucuk bebegin bu kadar hareketi diye Hatta esim elini koyunca o bile hissediyor artik. Kilo olarak zatif bi insanin vucudumda cok fazla yag yok o yuzden mi bu kadar hissediyoruz anlamadim ama bu cocuk hic mi uyumuyor ful harekette olmasi normal mi yaa

Benimkide çok hareketli. Sağlıklı olsunda hareketli olsun. hareket hissetmeyince daha zordu sürekli doktora gidip kontrol ettirmek istiyodum.

Yerinde duramıyorlar oğlumdan tecrübeyle
Ay gercekten miii Ben simdiden konusayim oglusum sakin evlat ol, uzme anneni cekerim kulaklarini diye o zaman
Benimkide çok hareketli. Sağlıklı olsunda hareketli olsun. hareket hissetmeyince daha zordu sürekli doktora gidip kontrol ettirmek istiyodum.
Ama hic durmuyor cok komik ve endise verici herkes yaramaz olucak yorumu yapiyor

Bide anne karninda cok hareket eden bebek yaramaz olur derler, tecrubeli anneler siz soyleyin oyle mi gozum korktu benim
Bu olabilir, ilk kızıma hamileyken o pek hareketli bir bebek değildi, şimdi de sakin bir çocuk beni hiç yormadı. Ama bu bebek karnimda çok hareketli, doğuncada hareketli mi olacak diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…