- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 32
İnşallah cnm şimdilik memnun kaldım :)Aynen. Dua edelimde iyi çıksın doktorlar
Tesekkir ederim cevabiniz icin...ogluma hamileyken hareketlerini hissettigim andan doguma kadar hep altta hissettim dediginiz gibi ayaklari cikacak gibi olurdu resmen. bunda da cogu gobek deliginde diyo ama ben yine altta hissediyorum normal sanırım
Di mi detayli baya heyecanli guzel olcak insallahInsallah canim ilk defa bir muayahaneye giderken heycan ve stres icindeyimsenin ne zamandi
Benimki de resmen her saat basi yaklasik 10 dk kadar hareket ediyor ve ben de bundan korkuyorum normal mi bu kadar kucuk bebegin bu kadar hareketi diyeEvet kalp atışı gibi de oluyor iyice dikkat kesiliyorum ki anlıyayım randevum 12 sinde detaylı zaman geçmiyor biraz daha hareketleri belli olsa bu kadar endişe etmeyeceğim , çok sık olmadığı için hep içimde bir endişe oluyor açıkçası
Yerinde duramıyorlar oğlumdan tecrübeyleBide anne karninda cok hareket eden bebek yaramaz olur derler, tecrubeli anneler siz soyleyin oyle mi gozum korktu benim
Benimki de resmen her saat basi yaklasik 10 dk kadar hareket ediyor ve ben de bundan korkuyorum normal mi bu kadar kucuk bebegin bu kadar hareketi diyeHatta esim elini koyunca o bile hissediyor artik. Kilo olarak zatif bi insanin vucudumda cok fazla yag yok o yuzden mi bu kadar hissediyoruz anlamadim ama bu cocuk hic mi uyumuyor ful harekette olmasi normal mi yaa
Ay gercekten miiiYerinde duramıyorlar oğlumdan tecrübeyle
Ama hic durmuyor cok komik ve endise verici herkes yaramaz olucak yorumu yapiyorBenimkide çok hareketli. Sağlıklı olsunda hareketli olsun.hareket hissetmeyince daha zordu sürekli doktora gidip kontrol ettirmek istiyodum.
Kas agrisi olablr bir gun sonra daha cok basliyir 3 gun falan suruyor ama dayanilmicak gbi degil cnm gecti benmTetanoz aşımı oldum kazasız belasız geçirmek ümidiyle ağrın çok olursa ağrı kesici içebilirsin dedi 2. Doz 20 eylülde ☺
Anladim canim umarim hepimiz guzel sonuclar alirizDi mi detayli baya heyecanli guzel olcak insallahBeni onlar aricak gun vercekti daha aramadilar 10 gun icinde ararlar herhalde birde tasinma aşamasındayim artik tasimdiktan sonra giderim:)
bence her şeyi bebeler belirleyecekİnşallah bunları uygulayabiliriz ya
Ben de neler neler okuyorum ama becerebilecel miyim emin değilim
yaaa maşallah dudakları falan ne tatlı bin kere maşallahKızlar minik oğluşuma bakın
Canım uygulamadan kullanıyorsan olmaz opera ya da mozilla kullan.Resim atamıyorum kimse yazmadı sordum Merve sen söyler misin nasıl atacağım?O görsel simgesine basınca buraya tıklayın diyor basınca bisey olmuyor.
Bu olabilir, ilk kızıma hamileyken o pek hareketli bir bebek değildi, şimdi de sakin bir çocuk beni hiç yormadı. Ama bu bebek karnimda çok hareketli, doğuncada hareketli mi olacak diye düşünüyorumBide anne karninda cok hareket eden bebek yaramaz olur derler, tecrubeli anneler siz soyleyin oyle mi gozum korktu benim
Bana da öyle geliyorbence her şeyi bebeler belirleyecek