- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Arada yemem için gece kalkmam lazımSekerin düşüyorsa o şekilde uzun aç bırakma kendini. Tam kahvaltı yapamasan da bir iki lokma at ağzına. Ama bunu doktoruna da sor tabi.
Arada yemem için gece kalkmam lazımGeç kalkıyorum ondan öğleni buluyor kahvaltı yapmam
O zaman sorun olmaz. Ama erken kalkıp öğlen yapıyosun sandım ben.Arada yemem için gece kalkmam lazımGeç kalkıyorum ondan öğleni buluyor kahvaltı yapmam
Allah korktuğuna uğratmasın inşallah güzel sonuçlar gelirİnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmis
Ben şu an yapıyorum mesela. 11 gibi kalkıyorum midem bulanıyor biraz bekliyorum. Benim kızlar da geç kalkıyor yayıla yayıla akşamı ediyoruzBende geç kalkıyorum en erken 11de kahvaltı yapıyorum. Aslında 9 gibi yapsak çok daha iyi olur ama uyanamıyorum ki.
Kan vermiyorum kiGeç kalmadın mı bizim burda 10 da kan alma bitiyor
Sende de öyle oluyor mu yeyince üstünde bi enerji düşüklüğü? Birden uzun saatler sonra yeyince mi oluyor acaba diye düşündüm. Normalde de olur ya ramazanda falan ağırlık gelir üstüne insanın iftardan sonraBende geç kalkıyorum en erken 11de kahvaltı yapıyorum. Aslında 9 gibi yapsak çok daha iyi olur ama uyanamıyorum ki.
Bas asagi durmasi sakincalimiymis acaba...Benimde baş aşağı duruyormuş bebek rahmime baskı yapıyor arada sırada canımı yakıyor valla
Ay keşke erken kalkabilsem. Gece 3ten önce uyuyamıyorum sonra da kalkamıyorum. Bizim düzen biraz karışık. Bebekten sonra ne olacak bakalımO zaman sorun olmaz. Ama erken kalkıp öğlen yapıyosun sandım ben.
Ben de sababa karşı uyuyup öğlen uyanıyorum canım. Mecbur bebe bizi bi düzene sokacak.Ay keşke erken kalkabilsem. Gece 3ten önce uyuyamıyorum sonra da kalkamıyorum. Bizim düzen biraz karışık. Bebekten sonra ne olacak bakalım
Sende de öyle oluyor mu yeyince üstünde bi enerji düşüklüğü? Birden uzun saatler sonra yeyince mi oluyor acaba diye düşündüm. Normalde de olur ya ramazanda falan ağırlık gelir üstüne insanın iftardan sonra
Bn her gittiğimde bi tsh için gidiyom sağlık ocağı dr ne var yok tahlili yapıyor Allah razı olsunKan vermiyorum ki
Kanı kendş doktoruma gitmeden her ay zayen yaptırıyorum
Sadece tansiyon, kilo ve kalp atışı ölçtüler
Bi de tetanoz aşısı oldum
Onu bn yapıyorum 7-8 gibi kalkıyorum 11-12 anca kahvaltı yapıyorumO zaman sorun olmaz. Ama erken kalkıp öğlen yapıyosun sandım ben.
Bebeyle zor o saatte uyursunAy keşke erken kalkabilsem. Gece 3ten önce uyuyamıyorum sonra da kalkamıyorum. Bizim düzen biraz karışık. Bebekten sonra ne olacak bakalım
Sende biraz zor bebeyle böyle keyif yapıcanBen de sababa karşı uyuyup öğlen uyanıyorum canım. Mecbur bebe bizi bi düzene sokacak.
Muhtemelen ondan o zaman. Çocuklar olmasa ben de tümden yayılıp kalacağım onlar olunca mecburAynen öyle oluyor. Kahvaltıyı yapıp koltuğa attım kendimi hala kalkıp toplamadım masayı. Elim kolum kalkmıyor kahvaltıdan sonra. Belkide geç yaptığımız için bilmiyorum ki
Ne güzelllllOnu bn yapıyorum 7-8 gibi kalkıyorum 11-12 anca kahvaltı yapıyorum
Bi türlü değiştiremedim düzeni sabah 2 kuru kayısı kahve içiyorum o da kesiyor sıcaklardaYüzümden şap ter akıyor
Ya bişey deyim mi benim 2 kız var ya ikisi de geç kalkıyor. Küçük olan emmeyi bıraktıktan sonra gece hiç uyanmadı. Eşim hep der ne ballısın kızların da sana çekmiş uykucular diyeBebeyle zor o saatte uyursun
Uslu bebek olacak bizimki hıhhhhSende biraz zor bebeyle böyle keyif yapıcanhmn düzeni değiştir ben düzenli uyuyorum yine perişan olmultum
Sakıncalı değilmiş zaten doğuma kadar kaç kere yer degiştircek dedi doktorum bugün baş aşağı yarın makat gelişli de olabilir dedi yani hareket halinde olduğundan. Doğum zamanı önemli işte bakalım inşallah baş aşağı olur yine o zamanBas asagi durmasi sakincalimiymis acaba...