2021 Aralık Anneleri

Sonda bana takmadılar ilk doğumda nasıl bişi bilmim umarım güzel geçer

Nifty yaptirdiysan hic geregi yok bence kesin sonuc oda .. benim 4lu riskli ciktigi icin nifty yapildi nifty riskli ciksaydi amniyosentez yapilcakti son olarak.. ama sonuc temizse gerekli degil bence .. tabi doktorun en dogrusunu bilir cnm
Merhaba benim ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bu nifty yaptrdm sonux bekliyorum sizin de oranlar ve kromozon boyle miydi cok teşekkürler

Iste benim ikili riskli geldi niftyi o zaman yaptirdim ve dahada bu 3 lu 4lu hic bisey icimden gelmiyor ya insan stres oluyor kesin sonucta degul
Merhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testinde

Merhaba benim ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bu nifty yaptrdm sonux bekliyorum sizin de oranlar ve kromozon boyle miydi cok teşekkürler
Benim 1/210du bende yaptirdim 250 altina risk var diyorlar sonuc guzel geldi insallh senin sonucun da guzel gelir ve soyle dusun senin sonucuna gore 50 tane anne var hamile 1inin bebegi riskli belki sen diger 49dasindir icini rahatlatmaya calis

Benim 1/210du bende yaptirdim 250 altina risk var diyorlar sonuc guzel geldi insallh senin sonucun da guzel gelir ve soyle dusun senin sonucuna gore 50 tane anne var hamile 1inin bebegi riskli belki sen diger 49dasindir icini rahatlatmaya calis
İnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmis

Merhabalar aralik anneleri.... Bir sorum olucak sizlere... Bebegim bazi zamanlar sanki idrar kesemi tekmeliyor gibi... Sanki boyle attan heran birsey cikacak gibi oluyor... İcinizde bu durimu yasayan varmi... Nadiren oluyor...

Merhabalar aralik anneleri.... Bir sorum olucak sizlere... Bebegim bazi zamanlar sanki idrar kesemi tekmeliyor gibi... Sanki boyle attan heran birsey cikacak gibi oluyor... İcinizde bu durimu yasayan varmi... Nadiren oluyor...
Aynen bende de oyle oluyo doktora bebek cok asagida sanki dedim hayir bebegin yeri iyi demisti

Free beta ve papp a değerleriniz nasıl. Resim atabilirmisiniz 2li taramanın

İnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmis
Canım benim çok zor bir durum çoğumuz yaşıyoruz burda Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inş sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inş

Benimde baş aşağı duruyormuş bebek rahmime baskı yapıyor arada sırada canımı yakıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…