Seninki fizyolojik olarak mümkün değil sankiBen de normal istyrm ama 5 dk da olsun oyle uzun surmesn
Sonda bana takmadılar ilk doğumda nasıl bişi bilmimSondayı benim ödlek olduğumu bildiklerinden belki anesteziden spnra takarlar
Bi arkadaşım da çok korkuyormuş
Ona sonra takmışlar
Hissetmemiş
Çatı muayenesinde de belki beni es geçerler
Doktorum nasıl bi manyak olduğumu biliyor az çok
UmudumsunSonda bana takmadılar ilk doğumda nasıl bişi bilmimumarım güzel geçer
Bnm ağrı eşiğim yüksek artık kopar bi yetinmeyle ağrıyor derim o yüzden bunlar kolay yaUmudumsun
Merhaba benim ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bu nifty yaptrdm sonux bekliyorum sizin de oranlar ve kromozon boyle miydi cok teşekkürlerNifty yaptirdiysan hic geregi yok bence kesin sonuc oda .. benim 4lu riskli ciktigi icin nifty yapildi nifty riskli ciksaydi amniyosentez yapilcakti son olarak.. ama sonuc temizse gerekli degil bence .. tabi doktorun en dogrusunu bilir cnm
Merhaba maalesef ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bunu yaptrdm sonucu bekliyorum sizin de ayni oranlar mi vardi tarama testindeIste benim ikili riskli geldi niftyi o zaman yaptirdim ve dahada bu 3 lu 4lu hic bisey icimden gelmiyor ya insan stres oluyor kesin sonucta degul
Benim 1/210du bende yaptirdim 250 altina risk var diyorlar sonuc guzel geldi insallh senin sonucun da guzel gelirMerhaba benim ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bu nifty yaptrdm sonux bekliyorum sizin de oranlar ve kromozon boyle miydi cok teşekkürler
İnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmisBenim 1/210du bende yaptirdim 250 altina risk var diyorlar sonuc guzel geldi insallh senin sonucun da guzel gelirve soyle dusun senin sonucuna gore 50 tane anne var hamile 1inin bebegi riskli belki sen diger 49dasindir icini rahatlatmaya calis
İnş temiz çıkar sonuçların allah evladını sana bağışlasınİnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmis
Rabbim dualarını kabul etsin güzel kardeşim , Allah'ım sana bağışlasın güzel evladınıİnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmis
Aynen bende de oyle oluyo doktora bebek cok asagida sanki dedim hayir bebegin yeri iyi demistiMerhabalar aralik anneleri.... Bir sorum olucak sizlere... Bebegim bazi zamanlar sanki idrar kesemi tekmeliyor gibi... Sanki boyle attan heran birsey cikacak gibi oluyor... İcinizde bu durimu yasayan varmi... Nadiren oluyor...
Evet... benimde bir sorum yok dedi doktorum... Ama tuhaf bir his oluyor.... Tesekkur ederim cevapladiginiz icin....Aynen bende de oyle oluyo doktora bebek cok asagida sanki dedim hayir bebegin yeri iyi demisti
Free beta ve papp a değerleriniz nasıl. Resim atabilirmisiniz 2li taramanınMerhaba benim ikili testte 13-18 trisomy riskim 1/50 çıktı doktor cok yüksek risk var dedi korkudan bu nifty yaptrdm sonux bekliyorum sizin de oranlar ve kromozon boyle miydi cok teşekkürler
Canım benim çok zor bir durum çoğumuz yaşıyoruz burda Allah'ım korktuğumuza uğratmasın inş sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşİnşallah canm nolur dua edin ilerde yaşamayacak diyor korkudan ölüyorum sonuç iki haftaya cikacakmis
Benimde baş aşağı duruyormuş bebek rahmime baskı yapıyor arada sırada canımı yakıyor vallaMerhabalar aralik anneleri.... Bir sorum olucak sizlere... Bebegim bazi zamanlar sanki idrar kesemi tekmeliyor gibi... Sanki boyle attan heran birsey cikacak gibi oluyor... İcinizde bu durimu yasayan varmi... Nadiren oluyor...
Geç kalmadın mı bizim burda 10 da kan alma bitiyorBen şimdi sağlık ocağıma gidiyorum bakalım ne deyip de canımı sıkacaklar yine