2021 Aralık Anneleri

Ya babamda vardı benim de tokluk baktık normaldi. Açlık bakamadık ama. Uc bitmiş o da kaldı öyle unutuldu. Benim bi şikayetim yok aslında ama ana tarafında şeker var annemde henüz yok insallah olmaz. Teyzelerde dayılarda filan hep var ondan korkuyorum.

kilon normalse bebek normal gelisiyorsa yoktur zaten yine de riske atma doktorun seni yonlendirir zaten ins hic bise cikmaz. benim gittigim doktor eger risk gorurse yapiyormus yoksa onermiyormus.bu kizlarin dedigi tsh falan gebeligib basinda yapildi sonradan hic bana bu testler yapilmadi umarim normaldir

Kilom normal bebek de normal gidiyo. Tsh benim yüksek çıkmıştı en başında her ay bakılıyo ilaca devam ediyorum. Bakalım doktor ne der ben de durduk yere istemem zaten ya midem bulanır o içecekten.

Kilom normal bebek de normal gidiyo. Tsh benim yüksek çıkmıştı en başında her ay bakılıyo ilaca devam ediyorum. Bakalım doktor ne der ben de durduk yere istemem zaten ya midem bulanır o içecekten.
O iki turluymus biri su gibi olan biri de kola gibi olanmis ben su gibi olani nefret ede ede cok zor icmistim gebelik boyu midesi bulanmayan benim o suyu icerken bulanmisti.insallah icmek zorunda kalmayiz.

Ben büyük kızımda 12 yıl önce normal doğum planı yapılmıştı ama çatı muayenesi yapılmamıştı o zamanlar. Eskiden yok muydu ki? Sonra apar topar sezeryana alındım gerci iyi ki de yapılmamış

Ben galiba 12 yıl önce doğum sırasında yaşadım bu muayeneyi. Simdi sen söyleyince anladım Açıklık kac cm falan diye bakmislardi onda yapılmış oluyor galiba.

Kızlar şeker demişken size birsey soracağım. Ben özellikle kahvaltıdan sonra kendimi pek iyi hissetmiyorum. Midem de bi acayip oluyor, sanki üstüme bi halsizlik çöküyor enerjim bitiyor. Ogleni buluyor kahvaltı yapmam. Uzun saatler aç kalıp yediğim için mi oluyor acaba bu durum yoksa şekerle mi alakalıdır? Benim normalde şekerim düşer ailede şekeri olan da yok.

Sekerin düşüyorsa o şekilde uzun aç bırakma kendini. Tam kahvaltı yapamasan da bir iki lokma at ağzına. Ama bunu doktoruna da sor tabi.

Sondayı benim ödlek olduğumu bildiklerinden belki anesteziden spnra takarlar
Bi arkadaşım da çok korkuyormuş
Ona sonra takmışlar
Hissetmemiş
Çatı muayenesinde de belki beni es geçerler
Doktorum nasıl bi manyak olduğumu biliyor az çok

En sevmedgm catiydi neyse sezeryan oldu bir daha muayene olmadippp

Sonda çok ta zor bırsey degıl bırınde hıc hıssetmedım 2 cıde az yanma oldusadexe bende çok korkuyordum oncesınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…