Ya babamda vardı benim de tokluk baktık normaldi. Açlık bakamadık ama. Uc bitmiş o da kaldı öyle unutuldu. Benim bi şikayetim yok aslında ama ana tarafında şeker var annemde henüz yok insallah olmaz. Teyzelerde dayılarda filan hep var ondan korkuyorum.Biraktim icmiyorum artik buzlu icecekler canm istiyo granita falan ona da dayaniyorum.bende yillik izindeyim dedigin gibi ne bulsam yedim.seker yuklemesine gelince once bi normal olcturup ona gore hareket edeyim diyorum doktor gerek gorurse yaptiririm
kilon normalse bebek normal gelisiyorsa yoktur zaten yine de riske atma doktorun seni yonlendirir zaten ins hic bise cikmaz. benim gittigim doktor eger risk gorurse yapiyormus yoksa onermiyormus.bu kizlarin dedigi tsh falan gebeligib basinda yapildi sonradan hic bana bu testler yapilmadi umarim normaldirYa babamda vardı benim de tokluk baktık normaldi. Açlık bakamadık ama. Uc bitmiş o da kaldı öyle unutuldu. Benim bi şikayetim yok aslında ama ana tarafında şeker var annemde henüz yok insallah olmaz. Teyzelerde dayılarda filan hep var ondan korkuyorum.
Kilom normal bebek de normal gidiyo. Tsh benim yüksek çıkmıştı en başında her ay bakılıyo ilaca devam ediyorum. Bakalım doktor ne der ben de durduk yere istemem zaten ya midem bulanır o içecekten.kilon normalse bebek normal gelisiyorsa riske atma doktorun seni yonlendirir zaten ins hic bise cikmaz. benim gittigim doktor eger risk gorurse yapiyormus yoksa onermiyormus.bu kizlarin dedigi tsh falan gebeligib basinda yapildi sonradan hic bana bu testler yapilmadi umarim normaldir
O iki turluymus biri su gibi olan biri de kola gibi olanmis ben su gibi olani nefret ede ede cok zor icmistim gebelik boyu midesi bulanmayan benim o suyu icerken bulanmisti.insallah icmek zorunda kalmayiz.Kilom normal bebek de normal gidiyo. Tsh benim yüksek çıkmıştı en başında her ay bakılıyo ilaca devam ediyorum. Bakalım doktor ne der ben de durduk yere istemem zaten ya midem bulanır o içecekten.
Inşallah ya.O iki turluymus biri su gibi olan biri de kola gibi olanmis ben su gibi olani nefret ede ede cok zor icmistim gebelik boyu midesi bulanmayan benim o suyu icerken bulanmisti.insallah icmek zorunda kalmayiz.
Sezaryen doğumda bunlar gerekmiyor değil miDaha bir de çatı muayenesi var dimiBebek çok güzel bişey ama gerçekten bu muayeneler beni çok korkutuyor allahım güç versin
Aynı şeyi sormuşuzSezaryende var mı çatı muayenesş?
Ben büyük kızımda 12 yıl önce normal doğum planı yapılmıştı ama çatı muayenesi yapılmamıştı o zamanlar. Eskiden yok muydu ki? Sonra apar topar sezeryana alındım gerci iyi ki de yapılmamışHayır sezeryanda yapılmıyornormal diye girip bebek gelmeyince sezeryana dönenler varsa onlar da yaptırmış oluyor tabi o ayrı
Ah inşallah ya, 36ya kadar çatı muayenesinden 36 dan sonra doğumdan korka korka günleri bitiricez
Ben galiba 12 yıl önce doğum sırasında yaşadım bu muayeneyi. Simdi sen söyleyince anladımEğer kararlaştırılan tarihten erken başlarsa sancı once nst ye bagliyorlar sanci cikarsa alttan çatı muayenesi yapılıyor doğum başlamış ise acil sezaryana alıyorlar
Korkulacak bişey değil zaten saniyelik bisey ebe kontrol ediyor o heyecanla anlamiyorsun bile
Ben sonda takılıyor ameliyattan önce ona kafayı takıyorum
Sekerin düşüyorsa o şekilde uzun aç bırakma kendini. Tam kahvaltı yapamasan da bir iki lokma at ağzına. Ama bunu doktoruna da sor tabi.Kızlar şeker demişken size birsey soracağım. Ben özellikle kahvaltıdan sonra kendimi pek iyi hissetmiyorum. Midem de bi acayip oluyor, sanki üstüme bi halsizlik çöküyor enerjim bitiyor. Ogleni buluyor kahvaltı yapmam. Uzun saatler aç kalıp yediğim için mi oluyor acaba bu durum yoksa şekerle mi alakalıdır? Benim normalde şekerim düşer ailede şekeri olan da yok.
Nerelerdesin beaaaaSelamlar aşkolar.
Sondayı benim ödlek olduğumu bildiklerinden belki anesteziden spnra takarlarEğer kararlaştırılan tarihten erken başlarsa sancı once nst ye bagliyorlar sanci cikarsa alttan çatı muayenesi yapılıyor doğum başlamış ise acil sezaryana alıyorlar
Korkulacak bişey değil zaten saniyelik bisey ebe kontrol ediyor o heyecanla anlamiyorsun bile
Ben sonda takılıyor ameliyattan önce ona kafayı takıyorum
En sevmedgm catiydi neyse sezeryan oldu bir daha muayene olmadiSondayı benim ödlek olduğumu bildiklerinden belki anesteziden spnra takarlar
Bi arkadaşım da çok korkuyormuş
Ona sonra takmışlar
Hissetmemiş
Çatı muayenesinde de belki beni es geçerler
Doktorum nasıl bi manyak olduğumu biliyor az çok
Sonda çok ta zor bırsey degıl bırınde hıc hıssetmedım 2 cıde az yanma oldusadexe bende çok korkuyordum oncesındeSondayı benim ödlek olduğumu bildiklerinden belki anesteziden spnra takarlar
Bi arkadaşım da çok korkuyormuş
Ona sonra takmışlar
Hissetmemiş
Çatı muayenesinde de belki beni es geçerler
Doktorum nasıl bi manyak olduğumu biliyor az çok
Benim de olmayacak görürsünEn sevmedgm catiydi neyse sezeryan oldu bir daha muayene olmadippp
Olsun yine de deneyimlemeyelimSonda çok ta zor bırsey degıl bırınde hıc hıssetmedım 2 cıde az yanma oldusadexe bende çok korkuyordum oncesınde
Ay cok istedin olacak herhaldeBenim de olmayacak görürsün
Vaktinde ve sezaryen doğuracağım
Henüz hiç üzmedi beni oğlumAy cok istedin olacak herhalde
Ben de normal istyrm ama 5 dk da olsun oyle uzun surmesnHenüz hiç üzmedi beni oğlum
Onu da halledecek bence istediğim şekilde