- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Hiç korkma çoksa korkunç değil normal rutin muayene gibi bn öyle hissettim hiç korkma sonu çooookk güzel olacak çünküDaha bir de çatı muayenesi var dimiBebek çok güzel bişey ama gerçekten bu muayeneler beni çok korkutuyor allahım güç versin
En önemlisi sağlıklı ve sıhhatli olması canım benim boyuda uzar kiloda alır aklı fikri yerinde olsun eli ayağı düzgün rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın inş bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin inşallah çok dua edelim Rabb'im kabul etsin inşallahAmin canım tabi ki sağlıklı olsun önemli olan. Buraya bakınca insan ister istemez kıyaslıyor. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayatımda bir kez genel muayeneye gittim o da bebek düşündüğümüz için genel kontroldü. Doktor hem eliyle hem vajinal ultrasonla baktı. Ek olarak smear örneği aldı. Dayanılmayacak bişey değildi, bence kolay geçmişti yaniHiç korkma çoksa korkunç değil normal rutin muayene gibi bn öyle hissettim hiç korkma sonu çooookk güzel olacak çünkü
Sezaryende var mı çatı muayenesş?Daha bir de çatı muayenesi var dimiBebek çok güzel bişey ama gerçekten bu muayeneler beni çok korkutuyor allahım güç versin
Sana hepsinde var daha belli olmadan hiç bişi sezeryan diyonSezaryende var mı çatı muayenesş?
Benim kesin sezaryen amaSana hepsinde var daha belli olmadan hiç bişi sezeryan diyonbn sezeryana girmeden oldum
İnan ki aynısı hiç bişi hissedilmiyorHayatımda bir kez genel muayeneye gittim o da bebek düşündüğümüz için genel kontroldü. Doktor hem eliyle hem vajinal ultrasonla baktı. Ek olarak smear örneği aldı. Dayanılmayacak bişey değildi, bence kolay geçmişti yaniama çatı muayenesinde yapılan işlemi tam bilmediğim için geriliyorum, 36.haftaya gün saymaya başladım resmen
Bundan korkan insan nasıl normal doğum yapar bilmem
Neden ilk değil mi kiBenim kesin sezaryen ama
İlk deNeden ilk değil mi ki
İlk de
Benim doktor normal doğum yaptırmıyor
Ben de zaten istemiyorum
Valla yalan yok benim de işime geliyordoktorun işine geliyor kes at
Kim sancı beklicek belki normal fırtlatırsın
Hayır sezeryanda yapılmıyorSezaryende var mı çatı muayenesş?
Ah inşallah ya, 36ya kadar çatı muayenesinden 36 dan sonra doğumdan korka korka günleri bitiricezİnan ki aynısı hiç bişi hissedilmiyorgünlerin tadını çıkar
Ay oh iyi bariHayır sezeryanda yapılmıyor
Bnm oldu çatı muayenesi önce bebeğe baktı sonra çatıya baktı çatın geniş dediHayır sezeryanda yapılmıyornormal diye girip bebek gelmeyince sezeryana dönenler varsa onlar da yaptırmış oluyor tabi o ayrı
Ah inşallah ya, 36ya kadar çatı muayenesinden 36 dan sonra doğumdan korka korka günleri bitiricez
Benim de olmustu ilk gebelikte fena degil iri bebek olmazsa olur demisti ammaa olmadiBnm oldu çatı muayenesi önce bebeğe baktı sonra çatıya baktı çatın geniş dediama bebek iri diye sezeryan olacak dedi
Kızzzz senin bebe 400 gr olmuşAy oh iyi bari
Durur durur buna sıkılırdım ben çünkü
Çatıya güvenip 2. Normal fırtlatım dedim olmayacak sanırımBenim de olmustu ilk gebelikte fena degil iri bebek olmazsa olur demisti ammaa olmadi
Benim doktor eliyle döndürdü biliyor musunKızzzz senin bebe 400 gr olmuş
Bnde yarın detaylı part 2 ye gidicembnmm kızçe inşallah dönmüştür
Ya bnmki bi bastırdı bi bastırdı iki gün yeri ağrıdı bak dedi sol kolunun üstüne yatıyor keyifçi çıktı yürüdüm ettim dönmedi yüzünü göbüşünüBenim doktor eliyle döndürdü biliyor musun
Solunu dönmüyordu göremedi doktor sol böbreğini
Eliyle karnımı sivilce gibi sıkıp itti
Çocul döndü
Olsun zaten her gün çağırsa insanin gidip göresi geliyorYa bnmki bi bastırdı bi bastırdı iki gün yeri ağrıdı bak dedi sol kolunun üstüne yatıyor keyifçi çıktı yürüdüm ettim dönmedi yüzünü göbüşünü
Aslında bnm de işime geldi para vermişken kontrol de olsun diye