2021 Aralık Anneleri

Hayatımda bir kez genel muayeneye gittim o da bebek düşündüğümüz için genel kontroldü. Doktor hem eliyle hem vajinal ultrasonla baktı. Ek olarak smear örneği aldı. Dayanılmayacak bişey değildi, bence kolay geçmişti yani🤗 ama çatı muayenesinde yapılan işlemi tam bilmediğim için geriliyorum, 36.haftaya gün saymaya başladım resmen🙈
Bundan korkan insan nasıl normal doğum yapar bilmem😂
Çatı muayenesinde ne yapılıyor ben de bilmiyorum ve hiç araştırmıyorum. Ne olacaksa zamanı gelince bilmeden olsa daha kolay olur gibi 😂

Ya bnmki bi bastırdı bi bastırdı iki gün yeri ağrıdı bak dedi sol kolunun üstüne yatıyor keyifçi çıktı yürüdüm ettim dönmedi yüzünü göbüşünü
Aslında bnm de işime geldi para vermişken kontrol de olsun diye 🤣🤣
Ben girmeden kafede doktorumla karşılaştım otururken bana meyvesuyu iç dedi bi tane limonata içtim girmeden de ağzıma küçük 2 3 parça çikolata attım bebiş resmen her açıdan poz verdi içerde 🤣🤣
Adam bu ne kadar akıllı çocuk dedi 😂

Ben girmeden kafede doktorumla karşılaştım otururken bana meyvesuyu iç dedi bi tane limonata içtim girmeden de ağzıma küçük 2 3 parça çikolata attım bebiş resmen her açıdan poz verdi içerde 🤣🤣
Adam bu ne kadar akıllı çocuk dedi 😂
Bnde gitmeden kavanozu bitirmeyi düşünüyorum 🤣🤣bu sefer kızçe hiç durmucak 🤣🤣
Tatlı bişi yiyip de gitçem

En önemlisi sağlıklı ve sıhhatli olması canım benim boyuda uzar kiloda alır aklı fikri yerinde olsun eli ayağı düzgün rabbim hiç birimizi korktuğuna uğratmasın inş bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin inşallah çok dua edelim Rabb'im kabul etsin inşallah 💞🥰💞
Amin canım benim ağzına sağlık ne güzel dua ettin 🌸🥰😘

Ay oh iyi bari
Durur durur buna sıkılırdım ben çünkü
Eğer kararlaştırılan tarihten erken başlarsa sancı once nst ye bagliyorlar sanci cikarsa alttan çatı muayenesi yapılıyor doğum başlamış ise acil sezaryana alıyorlar
Korkulacak bişey değil zaten saniyelik bisey ebe kontrol ediyor o heyecanla anlamiyorsun bile
Ben sonda takılıyor ameliyattan önce ona kafayı takıyorum 😐😐

Merve bende oyleyim 😕hatta kola bile iciyordum sicaklardan dolayi yaniyorum resmen ama biraktim artik
Kola da içme be canısı. Biraz iştahlandım gibi bu ara 3. Haftam memleketteyim. Tatlı pasta hibi şeyler de yedim bol bol açıkcası. Şekere dikkat etmek lazım aslında. Haftaya kontrolüm var şeker yükleme yapalım der belki doktor.

Kola da içme be canısı. Biraz iştahlandım gibi bu ara 3. Haftam memleketteyim. Tatlı pasta hibi şeyler de yedim bol bol açıkcası. Şekere dikkat etmek lazım aslında. Haftaya kontrolüm var şeker yükleme yapalım der belki doktor.
Biraktim icmiyorum artik buzlu icecekler canm istiyo granita falan ona da dayaniyorum.bende yillik izindeyim dedigin gibi ne bulsam yedim.seker yuklemesine gelince once bi normal olcturup ona gore hareket edeyim diyorum doktor gerek gorurse yaptiririm

X