2021 Aralık Anneleri

Benim de randevum 10unda . Ben telefonda sordum vajinal mi bakıyor diye . Abdominal bakılıyor rahim ağzı uzunluğu ölçülemezse vajinal bakıyor ama nadiren dedi. Bende CD veriyorlarmış içinde ne oluyor bol bol foto veriyorlar mı onu merak ediyorum keşke video da alabilsek
Abdominal nedir🙄

Benim de 18 inde randevum🙆🏼‍♀️ Burda bazı arkadaşlar ağrı oldu demişler ama ne ağrısı o? Bir de detaylıda vajinal bakılıyor mu heryerde? Vajinal muayene hiç yapılmadı hamile kaldığımdan beri🙈hiç de sevmiyorummm
Bana da karındam baktılar
Hamileliğin başından beri hiç vajinal olmadım
Bu saatten sonra artık bebek de hoşlanmaz bence 😂
Selam kaç gündür giremiyordum foruma bugün girdim bütün sayfaları okudum 😀😀
Tetanoz aşımı oldum valla ne ağrı ne kizariklik hicbirsey hissetmedim acaba hemşire vurmadi mi diyorum 🙄darısı yeni olacaklara
Ay ne güzel ya
Ben de bu hafta içinde olacağım
Ama devamında hasta olunuyor diye en evde olduğum güne denk getirmeue çalışıyordum
Senin aşını hayal ederek gideyim bari
Bana da bi şey olmasın 😬

Bu arada çok ilginç bi şekilde bu ara hep mide bulantım ve kusmam var 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Benim de 18 inde randevum🙆🏼‍♀️ Burda bazı arkadaşlar ağrı oldu demişler ama ne ağrısı o? Bir de detaylıda vajinal bakılıyor mu heryerde? Vajinal muayene hiç yapılmadı hamile kaldığımdan beri🙈hiç de sevmiyorummm
Vajinal olmuyor servisks uzunluğuna karından ölçmüştü bnm kız hiç dönmedi hep toto sönüktü o yüzden biraz karnıma bastırdı cihazı bastırdığı yer hafif kaba et ağrısı gibiydi o kadar ilk bebek çatı muayenesi ne kadar olmaz 🙈🤣

Selam kaç gündür giremiyordum foruma bugün girdim bütün sayfaları okudum 😀😀
Tetanoz aşımı oldum valla ne ağrı ne kizariklik hicbirsey hissetmedim acaba hemşire vurmadi mi diyorum 🙄darısı yeni olacaklara
Ayyy inşallah Bnde de olmaz inşallah aşı eşiğimde yüksektir. Olursa sıcaktan olur su vurma diyorlar mı duşsuz zor geçer bitmek sorun bu olur 🙈
Cuma günü olacam 🤗

Ay ne güzel ya
Ama devamında hasta olunuyor diye en evde olduğum güne denk getirmeue çalışıyordum
Bana da bi şey olmasın 😬

Bu arada çok ilginç bi şekilde bu ara hep mide bulantım ve kusmam var 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Bnm sabahları hafif bulantım oluyor sadece gündüz şükür iyiyim 🙈

Peki benim niye 4. Aydan sonra başladı acaba? 🙄🤦‍♀️

Benimde 3. Aydan sonra başladı. Hemde hergün kustum 3 kere hastanelik oldum serumla toparlandım. 4 aydan sonra bulantı ilacına başladım. Şimdi 1 haftadır dahe iyiyim. Demekki bulantı işide herkese göre farklı

Benimde 3. Aydan sonra başladı. Hemde hergün kustum 3 kere hastanelik oldum serumla toparlandım. 4 aydan sonra bulantı ilacına başladım. Şimdi 1 haftadır dahe iyiyim. Demekki bulantı işide herkese göre farklı
Doktora diyeyim bari ben dr ilaç alayım 🤦‍♀️
4 aydan sonra hem de 😂

Ay ne güzel ya
Bana da bi şey olmasın 😬

Benimde mide yanmam başladı ara ara yokluyor genelde stresli olunca daha da artıyor üç gün önce yegenimin düğünü vardı covit olucaz korkusu ile stres yaptım bayagi 😀tetanoz ilk hamileligimde hafif kol ağrısı yapmıştı ama bunda hiç birşey yapmadım çok şükür
Sıcaklardan nefes alamıyorum yemek yiyemiyorum hep bi gecistiriyorum nolcak bakalım...

Detayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Ayyy dundu benim doktor olmadigi icin haftasonuna atildi. Halbuki bir ay once almistim gun sayarak bekledim biraz daha sabredicez hayirlisi ☺️
Muayene doktorum 2 kez vajinadan rahim agzi uzunluguna bakti. Detaylida da bakilir mi bilmiyorum.
Verilen cd de sadece fotolar mi oluyor goruntunun kaydi da var mi arkadaslar 🤓

Vajinal olmuyor servisks uzunluğuna karından ölçmüştü bnm kız hiç dönmedi hep toto sönüktü o yüzden biraz karnıma bastırdı cihazı bastırdığı yer hafif kaba et ağrısı gibiydi o kadar ilk bebek çatı muayenesi ne kadar olmaz 🙈🤣
Daha bir de çatı muayenesi var dimi😢😢 Bebek çok güzel bişey ama gerçekten bu muayeneler beni çok korkutuyor allahım güç versin🙏🏼🙏🏼

Ben de anlamadim önceki hamileligimde vajinal bakilmamisti simdide bakilmaz gibi

Kuzum bende 20 haftadyım tam 350 Gr mış boyuna birşey demedi dün takılma çok fazla sağlıklı sıhhatli olsun da inş 3 cm için kafanı bozma hiç canları içinde olsun kuzularımızın
Amin canım tabi ki sağlıklı olsun önemli olan. Buraya bakınca insan ister istemez kıyaslıyor. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin 🙏🏼

X