Bizim isim belli değil kızım ve eşim farklı isimler istiyor.Ben Umut Alp istiyorum ama benim istediğimi onlar istemiyor.Hayirlisi sağlıklı jir şekilde doğsunlar da isim filan önemli değil.Allah hayırlı evlat etsin insallahBenim normal olacak hayırlıca zamanında doğar inşallah canım. İsim düşünmezmiyiz oda hazır Emir Alp olacak kısmet olursa inş. Sizin isim belli mi canım ahh kulak asılmıcak gibi olmuyor ki öyle bi velveleye veriyorlarki rabbim iyi doktorlardan ayırmasın inş . Çok geçmiş olsun bebişin için canım benim herşeyin hayırlısı olsun inş tek dileğim sağlıklı sıhhatli olması ve zamanında doğması inş hiç bir sıkıntı yaşamadan
Bnnn tamamlanmadı yarın inşallah devamıDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Ne guzel yarin da gorucen insallah minisiniBnnn tamamlanmadı yarın inşallah devamı
Ben yaptirmadim canim hala karar vermedimDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Ben de aramalarini bekliyorum 22 hafta gibi demislerdi:)Ben yaptirmadim canim hala karar vermedim
Bennn yaptırmadım yaaa 26 sında randevum inşallah korktuğumuz gibi olmaz dua edelimDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
26 si baya gec degilmi kac haftalik olcan cnm?insallah saglikli iyi haberlerini alirizBennn yaptırmadım yaaa 26 sında randevum inşallah korktuğumuz gibi olmaz dua edelim
23 haftalık oluyorum canım ben ozamana inşallah hepimiz güzel haberler alarak geliriz canım korkuyorum yaaaAllahım korktuğumuza uğratmasın da26 si baya gec degilmi kac haftalik olcan cnm?insallah saglikli iyi haberlerini aliriz
12 sıne inşallahDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Benim küçük kızım 3 kg doğdu. Hala minyon bi çocuk 5 yaşında. Ama maşallah ender hasta olur ve çabuk atlatır. Sağlıklı olsunlar bence önemli olan o. Bir de akıllı uslu olsunlar tabiHic belli olmuyor valla 3 kilo olsun da en az iyidir:)
BennnnDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Detayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Ben 17 ağustosta olacak inşallah.Detayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Banada devlette 27 sine verdiler ben özelde yaptıracağım.26 si baya gec degilmi kac haftalik olcan cnm?insallah saglikli iyi haberlerini aliriz
Benim de 18 inde randevumDetayli ultrason henuz yaptirmamis olan kac kisiyiz kizlar:)
Vajinal bakılmadı dıgerlerınde gerek te yok benceBenim de 18 inde randevumBurda bazı arkadaşlar ağrı oldu demişler ama ne ağrısı o? Bir de detaylıda vajinal bakılıyor mu heryerde? Vajinal muayene hiç yapılmadı hamile kaldığımdan beri hiç de sevmiyorummm
Benim de randevum 10unda . Ben telefonda sordum vajinal mi bakıyor diye . Abdominal bakılıyor rahim ağzı uzunluğu ölçülemezse vajinal bakıyor ama nadiren dedi. Bende CD veriyorlarmış içinde ne oluyor bol bol foto veriyorlar mı onu merak ediyorum keşke video da alabilsekBenim de 18 inde randevumBurda bazı arkadaşlar ağrı oldu demişler ama ne ağrısı o? Bir de detaylıda vajinal bakılıyor mu heryerde? Vajinal muayene hiç yapılmadı hamile kaldığımdan beri hiç de sevmiyorummm