- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.621
Siyah olanı ben aldım 250 euro diğerini de esimin kuzeni için aldim 300 euro ikiside cok guzel 3&1 arada 3 yaşa kadar kulanılıyor ve 15kg agırlığındaKızlar nasılsınız takipteyim hazırlıklar arttı iyice herkes bir şeyler almış ben hala bebek arabası işini çözemedim açıkçası çok yüksek miktarlar vermek istemiyorum ama çok dandik bir şey de almak istemiyorum sizler neler aldınız?
Canim ben mamas papas strada bebek arabasi aldim, puset olarak da maxi cosi cabriofix aldim. Uzun arastirmalar ve tecrubeli anne baba olan arkadaslarimizin tavsiyelerini dinleyerek buna karar verdik, denedigimizde de begendik umarim bebisle de memnun kalirizKızlar nasılsınız takipteyim hazırlıklar arttı iyice herkes bir şeyler almış ben hala bebek arabası işini çözemedim açıkçası çok yüksek miktarlar vermek istemiyorum ama çok dandik bir şey de almak istemiyorum sizler neler aldınız?
Benim doktorum da hiç bakmadı, devit, decavit, demir ilacı, magnezyum, aspirin ve progestan kullanıyorum.Beni sadece tansiyon ve kilo kontrolü icin aradılar onu da yaptırdım geçer hafta. kan falan istemediler. Normal kontrollere gidince de doktor bakmıyor kan. Ben de demir falan merak ediyorum. Sadece decevit kullanıyorum ekstra bir şey kullanmıyorum yeterli oluyor mu merak ettim.
Merhaba, henuz almadim ama yarin bakmaya cikacam.buyuk ihtimal Ile araba koltuguyla birlikte silver cross pursuit alacam.tekrar cocuk dusunmedigim icin oncekileri vermistim hep.cok sukur bir daha nasip olacak insallah.simdi bircok seyi tekrar alacam.tavsiyem secerken,Kızlar nasılsınız takipteyim hazırlıklar arttı iyice herkes bir şeyler almış ben hala bebek arabası işini çözemedim açıkçası çok yüksek miktarlar vermek istemiyorum ama çok dandik bir şey de almak istemiyorum sizler neler aldınız?
33 haftaKaç haftalık hamilesin canım sen
Aşınızı kaç haftalık hamileyken yaptılar?33 hafta
Canım ben şimdilik bebek arabası almayı düşünmüyorum. Çünkü agustos sonu gibi doğum yapacağım, bebek dışarıya çıkabilecek duruma geldiğinde soğuklar başlıyor bir de kovit durumu ne olur, bir de arabamız var zaten nereye gitsek arabayla gideriz. Şimdilik elzem gözükmüyor benim için ihtiyaç olursa alacağım çünkü eşya istiflemeyi hiç sevmem biraz kullanilmasin ya atarım ya satarım benKızlar nasılsınız takipteyim hazırlıklar arttı iyice herkes bir şeyler almış ben hala bebek arabası işini çözemedim açıkçası çok yüksek miktarlar vermek istemiyorum ama çok dandik bir şey de almak istemiyorum sizler neler aldınız?
Ben 16. ve 20 . Haftada olmak üzere 2 doz sinovac oldum.Aşınızı kaç haftalık hamileyken yaptılar?
32 .. geçen hafta yapıldı 2 kadın doğum hocasina da sordum ikiside mutlaka ol dedi ABD de 20 bin gebeye yapılmış ,orda da bi virolog olunmasını önermiş yayın okudum. Yeni varyant gebelerde çok.agir seyrediyor dedi Dr.umAşınızı kaç haftalık hamileyken yaptılar?
Yan etkisini yasadiniz mi acaba?Ben 16. ve 20 . Haftada olmak üzere 2 doz sinovac oldum.
Neblim canım biraz fazla sıkıldım en azından 1/2 günlük gitmek istiyorum da doktorda o zaman hastaneye girerken herşey yeniden yapmamız lazım sonra dedi vazgeçtim. Bazen yangelsin artik tmm diyorum 1/2 ay hastanede durariz gecer diyorum ama sonra da gelmesin diyorum cok ufak daha ben onu oyle gorunce kendime gelemem diyorum ama gelmesin yavrum buyusun biraz daha 1/2 hafta en az allah nasip ederse fazla da olur insallahBence eve gıtme bak ben evdeyım dıe ıster ıstemez kalkıyorum en azından evde coluk cocuk yok bıraz daha bekle,,, senın tam sınırda Barı hastanede dogum baslasa hemen müdahale ederler yada durdururlar
Suyun nekadarmış canim ml ya da cm söylemiyorlar mı ?Ayni durumum sizinti devam ediyo omceki gece biraz fazla geldi dun moralim cok bozuldu sizleride germek ostemedim yazmadim ama bugun daha azdi suyuda tam yarida 50 ml civari azalmasa idare eder bu su aslinda bebegi dediler sadece bekliyoruz antibiyotik serum enfeksiyon kapmamam icin ilaclar veriliyo dogana kadar burdasin diyorlar gitmeye de niuetim yok hayirlisi olsun diiyoruz
Dun 50 ml ölçmüştü sabah ta degisik acilarda daha iyi gibi dedi pozisyona gore degisiyomus olcum 80 ml dedi ama gece kacti yineSuyun nekadarmış canim ml ya da cm söylemiyorlar mı ?
Disaridayken yorulmus ve Sen de onu cok hissetmemis olabilirsin.evde de uyumustur belki.soguk sut, su Vs birseyler ic bekle yine hissetmezsen kontrole git istersen canim.Lütfen bakabilir misiniz24.haftanın içindeyim, bebeğin hareketleri dünden önceki 3 4 gün çok hissediyordum, ve bir kere olunca devamı da geliyordu, bir kaç dakika. Dün uzun zaman sonra dışarı çıktım epey yürüdüm öğlen 2den akşam 7ye kadar dışarıdaydım, dışarıda da sonra eve gelince hiç çok belirgin bişey hissetmedim. Arada bir iki kere acaba vurdu mu diyebileceğim ufacık bişey oldu ama emin değilim onlar bebekten mi. Tatlı da yedim akşam uzandım da ama hiç önceki günler gibi olmadı. endişeleniyorum biraz, sizce bu hafta hareketleri her gün düzenli hissetmek mi gerekiyor?
Hiç öyle dusunme senın karnında 1 gun 10 gune bedel gelısımı için,,, ınan bana sımdı dogurup karnın bos elın bos eve gitmek daha zordur,,, barı bıraz daha buyur dogsa bıle daha az hastanede kalır,,,yanı dogsa sen fazla kalamazsın hastanede bellı aralıklarla görup gıdıyorsun malesefNeblim canım biraz fazla sıkıldım en azından 1/2 günlük gitmek istiyorum da doktorda o zaman hastaneye girerken herşey yeniden yapmamız lazım sonra dedi vazgeçtim. Bazen yangelsin artik tmm diyorum 1/2 ay hastanede durariz gecer diyorum ama sonra da gelmesin diyorum cok ufak daha ben onu oyle gorunce kendime gelemem diyorum ama gelmesin yavrum buyusun biraz daha 1/2 hafta en az allah nasip ederse fazla da olur insallah