2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Siyah olanı ben aldım 250 euro diğerini de esimin kuzeni için aldim 300 euro ikiside cok guzel 3&1 arada 3 yaşa kadar kulanılıyor ve 15kg agırlığında
Kiwi bebek arabası takımına benziyor Türkiye’deki büyük değil mi bebek arabası inceleyebildin mi
Tam da aklımdan geçenler kızımda Kraft travel sistem kullandım 1 sene ama çok yer kaplıyor diye satıp baston puset almıştım ama o da Yenidoğana uygun değil araba için puset şart hem pusete hem arabaya ayrı ödemektense takım olsun diyorum arabayı da büyük istemiyorum bebek büyüyünce baston pusete geri dönerim nasılsa acaba ikinci el alıp bir sene kullanıp yine satsam mı diyorum

mrb, ben de oksapar kullaniyorum,bir de ecopirin. Dr'niz hiç doğum şekliyle ilgili bir sey soyledimi? Normal dogum olmaz ya da sezeryan olmaz gibi. Kanama riski falan ? Bu aralar bunu dusunur oldum henuz kontrolume var benim de soracagim

O haftalarda her gün hissetmeyebilirmişsiniz. Sağlık ocağında öyle söylemişlerdi.
Eğer şeker ile ilgili bir sorun yoksa biraz tatlı bir şeyler yiyip yarım saat kadar sol yanınıza yatın. Sakince dinlenin kendinizi kasmadan. Muhtemelen ardından hissedersiniz.
Ama çok stres olursanız sağlık ocağına ya da hastaneye gidip kalp atışı bakabilirsiniz sanıyorum.

Merhaba, riskli bir durumunuz yoksa sadece yürümeyle bir şey olacağını sanmıyorum. Olduğunuz haftalar biraz daha düzensiz hissedilen haftalar. Benzer şeyler bende de olmuştu, ne yaparsam yapayım oynamamıştı, stres oluyor insan tabi. Birkaç gün takip ettim sonra normale döndü. Siz de birkaç gün takip edin eğer normale dönmezse içinizin rahat etmesi için doktora sorabilirizsiniz. Sevgiler

Sıkıntı yapma canım oluyor oyle bazen ben 2 gün bile hisetmemisligim oluyordu hastanede oldugum icin doktora soruyorum normal diyor

Doğru o yuzden bu dusuncemden vaz geciyorum hep bazen oyle cok sikiliyorm ki dogsada bitse bu cile diliyor sonra da normal dusunuyorum canım.
Doğsa bile doktorlarla konustum yatak parası odeyip burda kalabiliyormusum her gun gorebilirsiniz dedi ama yinede bende icerde kalması taraftarıyım .
Dük kızım utrasonda ona bakarken çişini yaptı sonra utandi yavrum yuzunu eliyle kapatti 4d resim cekmeye calisti doktor ama benim kizim izin vermedi malesef

Merhaba kızlar 2 gündür meme ucum acıyor sanki yarılmış gibi. Dün krem aldım bio kullandım ama ara ara sızlıyor. Benim gibi olan var mı? Var ise neler yapıyor?

Kizlar daha once yazmistim ama arada kaynadi, dr kontrolleri kacinci haftada sıklasıyor biliyor musunuz? Bana 32den sonra 3haftada bir gelirsin dedi ama 2haftada bire dusmesi gerekmiyor mu? Birde nst.ler ne zaman basliyor?

Kızlar sabah yıne ıdrar testınde enfksyın cıktı ve bu sefer bırazda kan gorulmus doktor ramdevumda haftaya ne yapsam böyle bır durum yasayan var mı

Kızlar sabah yıne ıdrar testınde enfksyın cıktı ve bu sefer bırazda kan gorulmus doktor ramdevumda haftaya ne yapsam böyle bır durum yasayan var mı

Bende doktorunu ara canim haftayi bekleme. Ben hastanede yatarken idrar testinde kan çıkmısti. Doktor zaten şuanda içerde kanama oldugundan bekledigim birseydi dedi. Bence sende ihmal etme

Kizlar daha once yazmistim ama arada kaynadi, dr kontrolleri kacinci haftada sıklasıyor biliyor musunuz? Bana 32den sonra 3haftada bir gelirsin dedi ama 2haftada bire dusmesi gerekmiyor mu? Birde nst.ler ne zaman basliyor?

Ben şuanda 30+3 ün doktor 32+5 de çagirdi. Beni ayda bir cagiriyor ama arada kanamam oldugundan 1 aylık döndüye hic uyamadik. Oglumda son 2 ay 2 haftada ,hatta son ay haftada bir gitmistim kontrole. 32. Haftadan sonra 15 günde bir cagirir diye düsünüyorum bende çünkü artik nst ye giriyoruz

Canım ben 30dayim..
Iki hafta da bir çağırıyor artık

Nst için henüz konuşmadık
Haftaya gidince soracağım

Kızlar ben bebek arabası olarak Sunny Baby Icon aldım çok beğendim alacaklara tavsiye edebilrm. Inceleyeblrsnz ben indirimden 1000 liraya aldım şuan en uygun hepsiburada da 1200 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…