2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok canim gayet iyi. Ara ara takip edersin.
Selam geldim doktordan bebek suyu herşey iyi dedi doktor idrarda biraz bakteri çıkmış ama ilaç vermedi bişiyi yok dedi 3 ağustos sezeryan günü verdi... Zaten başından beri bişi yok diyo geldim bende. Bebek ilerde gidiyo bana kilo alma dedi bide 3 aylık şeker testim iyi açlığım 99 tokluk 124 çıkmış bebek 1400 gram 40 cm kafa babası gibi kocaman

Evet canim bende zaten kendimden korkmuyorumda bebegimde şeker hastasi olarak doğar veya farkli şeyler olur diye korkuyorum. heryerim delik deşik oldu.
Benim son zamanlarda çok iyi çikiyor hatta çikolata falan da yemeye başladim 80/90 aclik cikinca cikolata da yiyorum 125/130 cikiyor doktorumla konustum temin ya evt dusuk cikarsa yiyebilirsin dedi amniyon sivisi da 17 cm dan 16 cm ya dusmus sukur dengelemeye basladim baya sekeri

Ögretmenlerin işi daha çok zormuş yaa
diğer kurumlarda öyle değil Bi MEB öyle
Sanırsam ögretmwn olsaydım yaza gelmemesi için elimden geleni yapardım heralde
Evet gerçekten zor. İlkini tüp yaptık ama okuldan izin almamak için tedaviyi yazın yaptık mecbur ve doğum Mayıs sonuna geldi doğum sonrasina yine aktaramadım yaz tatiline geldi simdi olmaz gözüyle baktığımız için planlama yoktu ama minnos yine izni kötü zamana getircek şekilde gelmeye karar vermiş
Evet gerçekten saçma sonuçta yaz tatili olmuyo olsa çalışacağız biz is varken çalışmıyor değiliz ya laf işte cagiracaklari durum olunca mecbur gitmek zorundadır oluyoruz yazın olsa da ama iş doğum iznine gelince olmaz yok
Kızlar benı saglık ocagından aradılar yarın gelıp kan verın dıye neden kı acaba vırusten dolayıda cok gitmek ıstemıyorum sızı arayan oldumu
Rutin kontrol zamanıdir canım ben de haftaya gideceğim

Merhaba siz de mi insulin kullaniyorsunuz?yoksa sadece diyet ve seker takibi mi sizin ki?

32 de kesin kuruma çalışabilir raporu vermek gerekiyor mu canım ? Bende ayrılmıcam devam edeceğim de bildirmek mi lazım onu
Evet canım benim kesin bildirmek gerekiyor 32+0 ı takiben o günlerde gidip çalışabilir raporu alıcaz ayrılacağımız zaman da ne zaman düşünüyorsak maksimum 37 ye kadar çalışabiliyoruz zaten çalışamaz raporu almamız gerekecek

Hadi sen iki bebelisin ben tek bebeyle bile artık yetti bu hamilelik modundayım gece uykusuzluk hareket zorluğu ve bel/kaburga ağrısı beni bitirdi mide bulantısı çekmeye varım ilk aylara dönmeye razıyım yani

Masallah canim zaten birsey olmamasi temennimiz ama bu agrilar insani tedirgin ediyor işte. Tombiş olsun saglikli olsunda.

Benim bebişte iyiymiş. Dün boşuna evhamlanmışız sanırım :) suyu rahim ağzı uzunluğu normaldi canım ikimiz içinde sevindim. Benimde kafa ölçümleri 4 gün ileri de karın ölçümü ve diğerleri 3 gün geriydi. Doktorum normal dedi 1 haftaya kadar. 1122 gram olmuş benimki de 28+0 da anlaşılan 3500 den fazla bi bebek beklemicez dedi

Bende yaptirmadim ama doktorum bana birakti.. aclik sekeri benimde normal cikiyor.. 6.5 kilo aldim.. cok kilomda yok.. ama arada kaldim acikcasi..

Nasıl oldun hastanedemısın hala?
çok şükür iyim şimdilik bana daha bakmadılar ama bügün bebeğe baktılar bebek iyi 1.330gram olmuş bana yarın herhalde bakacaklar ama doktor eve gondermek istemiyor bense çok sıkıldım eve gitmek istiyorum bakalim yarın bi benim duruma da baksın stabilse durumum eve gideceğim inşallah

Masallah canim. Bende diyet yapiyorum ama yaz meyveleri beni çok cezbediyor.
Benim geneldede meyveyle çok aram olmadığı için aklima yemek gelmiyor canımda çekmiyor siki bir diyetteyim ama son 2/3 gundur cok iyi ciktigi icin oglen yemeginden sonra tatli yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…