- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.641
Kiwi bebek arabası takımına benziyor Türkiye’deki büyük değil mi bebek arabası inceleyebildin miSiyah olanı ben aldım 250 euro diğerini de esimin kuzeni için aldim 300 euro ikiside cok guzel 3&1 arada 3 yaşa kadar kulanılıyor ve 15kg agırlığında
Tam da aklımdan geçenler kızımda Kraft travel sistem kullandım 1 sene ama çok yer kaplıyor diye satıp baston puset almıştım ama o da Yenidoğana uygun değil araba için puset şart hem pusete hem arabaya ayrı ödemektense takım olsun diyorum arabayı da büyük istemiyorum bebek büyüyünce baston pusete geri dönerim nasılsa acaba ikinci el alıp bir sene kullanıp yine satsam mı diyorumMerhaba, henuz almadim ama yarin bakmaya cikacam.buyuk ihtimal Ile araba koltuguyla birlikte silver cross pursuit alacam.tekrar cocuk dusunmedigim icin oncekileri vermistim hep.cok sukur bir daha nasip olacak insallah.simdi bircok seyi tekrar alacam.tavsiyem secerken,
-kac kiloluk araba? Kolay tasinabiliyor mu ,koltuguyla katlanabiliyor mu?
-dogumdan itibaren kullanilabilen koltuklari var mi?donusturulebilenler de var evde saklama yeri acisindan slklnti oluyor ayri olanlar.
-araba koltugu adapte oluyor mu? Ilk aylar arabayla ciktigizda sadece alt kismi alip bebek arabada uyusada koltuguyla uyandirmadan arabasina bindirebilirsiniz.
-yorumlar cok onemli.
-bir de aklima gelen, kilitleyip acarken arabayi ayakkabinizi yipratiyor bazi kilit sistemleri Benim botum disarda giyilemez Hale gelmisti bu yuzden.