-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.601
Aslında benim kendi tercihim değildi. Doktor gerek yok dedi hem kilomdan dolayı hemde ailemde şeker hastalığı yok diye .Bende yaptirmadim.. ama yaptirmak mi gerekiyordu acaba diye icim içimi yiyor
Bence eve gıtme bak ben evdeyım dıe ıster ıstemez kalkıyorum en azından evde coluk cocuk yok bıraz daha bekle,,, senın tam sınırda Barı hastanede dogum baslasa hemen müdahale ederler yada durdururlarçok şükür iyim şimdilik bana daha bakmadılar ama bügün bebeğe baktılar bebek iyi 1.330gram olmuş bana yarın herhalde bakacaklar ama doktor eve gondermek istemiyor bense çok sıkıldım eve gitmek istiyorum bakalim yarın bi benim duruma da baksın stabilse durumum eve gideceğim inşallah
Bende yarın 28 hafta 0 günlük olucam benimde bir kaç gündür tekmede atıyor ama daha çok itme hareketi yapıyor bende izliyorum karnımın şekliniKizlar hepinize iyi aksamlar
Artik bebegin hareketlerini tekme seklinde degil de itme seklinde hissediyorum normal mi acaba, sizde de oyle mi? Cok nadiren tekme seklinde hissediyorum.
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Artik bebegin hareketlerini tekme seklinde degil de itme seklinde hissediyorum normal mi acaba, sizde de oyle mi? Cok nadiren tekme seklinde hissediyorum.
BendeBende yarın 28 hafta 0 günlük olucam benimde bir kaç gündür tekmede atıyor ama daha çok itme hareketi yapıyor bende izliyorum karnımın şeklini
İnşallah guzel haberlerle dönersınKızlar yarın kontrole gideceğim dua edin lütfen
Ayni durumum sizinti devam ediyo omceki gece biraz fazla geldi dun moralim cok bozuldu sizleride germek ostemedim yazmadim ama bugun daha azdi suyuda tam yarida 50 ml civari azalmasa idare eder bu su aslinda bebegi dediler sadece bekliyoruz antibiyotik serum enfeksiyon kapmamam icin ilaclar veriliyo dogana kadar burdasin diyorlar gitmeye de niuetim yok hayirlisi olsun diiyoruzSen nasıl oldun canım durumun nasıl? Varmı bir gelişme,,, bu ayıda hayırlısıyla atlatsaydık hepımız
Hıçde germıyorsun canım ıstedıgın zaman yaz,,,Allah korusun hepımızın ne olacagı bellı degıl hep beraber dua ederız sana, kımın dua kapısı acıkdır bilinmez rabbim hakkında hayırlı olanı versın ve dogsa bıle cok saglıklı bır bebek olur inşallah ,,, Allah büyüktür inşallah dayanabılecegı kadar dayanır bebegın içerde dogsa bile hiç bır sorun olmaz inşallahAyni durumum sizinti devam ediyo omceki gece biraz fazla geldi dun moralim cok bozuldu sizleride germek ostemedim yazmadim ama bugun daha azdi suyuda tam yarida 50 ml civari azalmasa idare eder bu su aslinda bebegi dediler sadece bekliyoruz antibiyotik serum enfeksiyon kapmamam icin ilaclar veriliyo dogana kadar burdasin diyorlar gitmeye de niuetim yok hayirlisi olsun diiyoruz
Saolun kızlar ilk gunler aglamaktan kimselere anlatamadım hemen size yazmistim kanamalarimdada rahatliyorum gercekten yazınca ama saglik ve acemi gebelerde okuyo onlarida korkutmak istemiyorum herkes farkli olun dua edin bana yeterliHıçde germıyorsun canım ıstedıgın zaman yaz,,,Allah korusun hepımızın ne olacagı bellı degıl hep beraber dua ederız sana, kımın dua kapısı acıkdır bilinmez rabbim hakkında hayırlı olanı versın ve dogsa bıle cok saglıklı bır bebek olur inşallah ,,, Allah büyüktür inşallah dayanabılecegı kadar dayanır bebegın içerde dogsa bile hiç bır sorun olmaz inşallah
Cnm Allah büyüktür baktın ne zaman sıkıldın yazmamazlık etme bu topiğin amacı bu paylaşmak Allah sana da kızına da dayanma gücü versinSaolun kızlar ilk gunler aglamaktan kimselere anlatamadım hemen size yazmistim kanamalarimdada rahatliyorum gercekten yazınca ama saglik ve acemi gebelerde okuyo onlarida korkutmak istemiyorum herkes farkli olun dua edin bana yeterli
Canım korkunun ecele faydası yok kımsenın basına gelmeyecek dıe bısey basımıza ne gelecegı hıc bellı degıl,,, bız bırbırımızı anlamıycazda kım anlıycak,,, Allah büyüktür inşallah atlatırsınız bu gunlerı bebegınle dualrımız senınleSaolun kızlar ilk gunler aglamaktan kimselere anlatamadım hemen size yazmistim kanamalarimdada rahatliyorum gercekten yazınca ama saglik ve acemi gebelerde okuyo onlarida korkutmak istemiyorum herkes farkli olun dua edin bana yeterli
Havuç suyu falan deniyor musun? Belki bi faydası falan olur. Benim de bi gidiyorum az diyor bi gidiyorum normal diyor. Artık kontrole gitmeye korkmaya başladım çok geriliyorumAyni durumum sizinti devam ediyo omceki gece biraz fazla geldi dun moralim cok bozuldu sizleride germek ostemedim yazmadim ama bugun daha azdi suyuda tam yarida 50 ml civari azalmasa idare eder bu su aslinda bebegi dediler sadece bekliyoruz antibiyotik serum enfeksiyon kapmamam icin ilaclar veriliyo dogana kadar burdasin diyorlar gitmeye de niuetim yok hayirlisi olsun diiyoruz
Bilmiyorum. Bazi doktorlar seker yuklemesini dogru bulmuyorNeden yapmiyor acaba..
Meyveyi ben de cok seviyorum ama kendimi tutmam gerekecek...insallah benim de sadece diyetle kurtarmis olurum..gunde 5 kere parmak delip kan sekerine bakmak yeterli ben bi de oksapar kullaniyom gobegim delik desik...popodan da haftada 2 tane igne yiyom proluton ve b12Benim geneldede meyveyle çok aram olmadığı için aklima yemek gelmiyor canımda çekmiyor siki bir diyetteyim ama son 2/3 gundur cok iyi ciktigi icin oglen yemeginden sonra tatli yiyorum
Biontech oldumArkadaşlar merhaba. Sağlık çalışanı eşi olduğum için covid aşısı çıkmış bana da. Olan arkadaşlar var mı aramızdq. Ne düşünüyorsunuz?
Ben günde 7 defa parmak deliyorum cnmMeyveyi ben de cok seviyorum ama kendimi tutmam gerekecek...insallah benim de sadece diyetle kurtarmis olurum..gunde 5 kere parmak delip kan sekerine bakmak yeterli ben bi de oksapar kullaniyom gobegim delik desik...popodan da haftada 2 tane igne yiyom proluton ve b12saglikla bu donemleri atlatalim insallah
Merhaba, 24 saatlik idrarda ust sinir 150 ydi. Benim sonucum 250 kusurlerde cikti. Demir ve magnezyum ben de kullaniyorum. Sanirim idrarda protein, tansiyon ve uzerine odem olursa daha da tehlikeli oluyormus. Odem olmamasi icin tuzu azaltmami istedi ve tansiyon ilaci verdi. Ilac odeme de iyi gelecekmis ama home office calistigim icin hareketim cok az ozellikle gunduzleri ayaklarim cok sisiyor. Insallah hepsi saglikli bir sekilde vaktinde gelirMerhaba, ben önceki iki gebeligimde de gebelik zehirlenmesi yaşadım. Ust sınır kaçtı yaptırdığınız tahlilde? Bunda da bu hafta ici 24 saatlik idrar vereceğim tansiyonum hafif oynamaya başladı.
Tuz direk etkili değil fakat yine de dikkat etseniz iyi olur. Magnezyum ve demir kullanıyorum, demiri çifte çıkarttı hatta doktor. Mumkun oldugunca karbonhidrat ve kızartmadan uzak durmaya çalışıyorum, 1 maden suyu içiyorum.
Endiselendirmek istemem ama gebelik zehirlenmesi olacaksa oluyor sadece sürecin gecikmesi önemli. Mesela benim ilkinde hic dikkat edilmemisti idrar tahlili yapmiuordu doktorum erken doğum yaptım. Ikincisinde güzel takiple 37+1 de yaptım. Umarım hepimizin bebişleri olabildiğince durur da vakti zamanında gelirler
Kaç haftalık hamilesin canım senBiontech oldum