2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Rabbim bebeğini sana bağışlasın cnm inş saglıkla en kısa zamanda evinize dönersiniz

Cok gecmis olsun kacinci haftada yaptiniz bide bebek kac kilo dogdu durumu nasil bende hastanedeyim suyum geldigi için cevap yazarsan sevinirim

Allahım sağa salim yavrunu sana bağişlasin canım inşallah en kisa zamanda kavuşursunuz yavrunla kaç haftalık doğum gerçekleşti sebebi neydi ?

Son düzenleme:
Tam 27+4 benimde bebeğin kilosu 1200 gram boyu 39 cm çıktı demekki haftasına gore iyi oyle mi ?

Ben yaptırmadım
Merhaba ,
Ailenizde şeker hastası var mı peki ?
ben en başından beri yaptırmak istemiyordum ama ailede olunca eşimin ısrarıyla yaptırdım. Tokluk değerim biraz yüksek. Doktorla henüz görüşmedim ama huzursuzum. Normalde de şekerli şeyleri hiç yiyemiyorum. Midemi yakıyor. hamur işi de aynı şekilde.
bebeğimin gelişimi de ölçümlerde 5. -6 gün geride. Çok kilo da almadım ama neden böyle çıktı anlamadım

Ailede var Dedemde 2 halam da ona ragmen ilk 2 hamileliğimde yaptırmadım bunda da yaptırmadım.bende çok kilo almadım 62 ile başladım 67 yim şuan

Ben suwenden 2 takım pijama aldım biri şortlu biri pantolonlu düğmeli üstlü, bi tane de emzirme özellikli gecelik aldım. Doğum sonrası evde de giyerim dedim. Çok cici renkleri var içime sindi.

E bebekte lohusa şerbeti başlığında malt içecekleri var onlardan alsak olmaz mı? Benim de getirecek kimse yok, hastalık var kimsenin gelmesini istemiyorum doğuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…