- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #19.361
Rabbim bebeğini sana bağışlasın cnm inş saglıkla en kısa zamanda evinize dönersinizMerhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Cok gecmis olsun kacinci haftada yaptiniz bide bebek kac kilo dogdu durumu nasil bende hastanedeyim suyum geldigi için cevap yazarsan sevinirimMerhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Okudum simdi yazilanlari Bebeginle ilgili gelisme olsukca yazarsin inşaallahCok gecmis olsun kacinci haftada yaptiniz bide bebek kac kilo dogdu durumu nasil bende hastanedeyim suyum geldigi için cevap yazarsan sevinirim
Ben yaptırmadımKizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?
Geçmiş olsun ağzında karanfil tut yani dişlerinin arasında tut karanfilin acı suyu boğazı temizliyor ama günde en fazla iki tane ben öyle geçiriyorumMerhaba kızlar Boğaz ve bas agrısına ne iyi gelır havalar ısınınca dondurma yıyeyim dedım duramıyorım agrıdan
BenKizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?
Bende yaptırmadımBen yaptırmadım
Bende yaptırmadımKizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?
Bende yaptırmadım, açlık tokluk baktı dr gerek yok dediKizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?
Allahım sağa salim yavrunu sana bağişlasin canım inşallah en kisa zamanda kavuşursunuz yavrunla kaç haftalık doğum gerçekleşti sebebi neydi ?Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptımbebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
Tam 27+4 benimde bebeğin kilosu 1200 gram boyu 39 cm çıktı demekki haftasına gore iyi oyle mi ?Bana doktor kilosu için bir kaç gün geri değişti geçen ay. Her gün düzenli ceviz fındık badem kaju kayısı incir üzüm yedim süt içtim ara öğün. Kahvaltıda bazen kaşar, akşam muz. 27+4 te 1200 gram çıktı iyi toparlamış dedi doktor. Hatta hep 2-3 gün geriden gelirdi ölçüleri bu kez 5-6 önden çıktı.
Aynı şekilde benimde öyleBende yaptırmadım, açlık tokluk baktı dr gerek yok dedi
Merhaba ben de kocaelinde yaşıyorum mobeskoya gittim ama göremedim güzel bir şey siz hangi modeli buldunuz acabaAlmadık daha canım kocaeli de mobeskodan alacağoz. İnstagram hesabı da var bu arada. 1.400 dü fiyatı. Eğer istersen instagram hesabını veririm
Bugun gittim. Doktorum yukleme yapmiyor. Sadece aclik ve tokluk sekerine bakiyorKizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?
Merhaba ,Ben yaptırmadım
Ailede var Dedemde 2 halam da ona ragmen ilk 2 hamileliğimde yaptırmadım bunda da yaptırmadım.bende çok kilo almadım 62 ile başladım 67 yim şuanMerhaba ,
Ailenizde şeker hastası var mı peki ?
ben en başından beri yaptırmak istemiyordum ama ailede olunca eşimin ısrarıyla yaptırdım. Tokluk değerim biraz yüksek. Doktorla henüz görüşmedim ama huzursuzum. Normalde de şekerli şeyleri hiç yiyemiyorum. Midemi yakıyor. hamur işi de aynı şekilde.
bebeğimin gelişimi de ölçümlerde 5. -6 gün geride. Çok kilo da almadım ama neden böyle çıktı anlamadım
Oyle canım birde kontrol ederien hafif kirmizi akintiyla beraber geldi doktor normal dedi tam 28+1
Allah yardımcınız olsun kızlar, Rabbim bebişlerinizi size bağışlıcak merak etmeyin dualarımızdasınızBen senden once doguracgim heralde suyum geldi hastaneye yattim bekliyoruz senin icin endiseleniyordum ben oyle oldum
Ölçümlere göre önde çıktı biraz kafa, karın, bacak ölçümleri. Kilosu da biraz önde ama her şey haftası için çok iyi dedi doktorumTam 27+4 benimde bebeğin kilosu 1200 gram boyu 39 cm çıktı demekki haftasına gore iyi oyle mi ?
Ben yaptırmadım. Her ay düzenli açlık baktı doktor 76-79 arası çıkıyordu gebeliğin başından beri. 3 aylık şekere baktı en son. Bebeğin kilosu senin kilon yerinde suyu da iyi şekerin de iyi gerek yok dedi.Kizlar seker yüklemesi yaptirmayan var mi?