2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Eklentiler

• D3953A59-EB13-44EB-9395-775B7497BFC5.jpeg
    D3953A59-EB13-44EB-9395-775B7497BFC5.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptım 😔 bebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Allah yardımcınız olsun inşallah sag saglim evine götürürsün tez zamanda. İlk başlarda bütün bebekler kilo verir şişliklerini atarlar. Enfeksiyon falan mı vardı onun için mi erken doğum oldu.

Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptım 😔 bebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
İnşallah her şey yolunda gider, en kısa sürede bebeğinizle sağlıkla kavuşmanızı dilerim 🙏🏻

Merhaba ben de kocaelinde yaşıyorum mobeskoya gittim ama göremedim güzel bir şey siz hangi modeli buldunuz acaba 🥰
Canım ben sadece mobeskoya gidebildim açıkcası pek bi yer gezemedim. O yüzden beğendiğim bi modeli attım sana. İkea ya ya da gideceğim. Ya da netten de bakıyorum ama genel olarak modeller çok benziyor.

Kızlar gebelik şekerini kontrol altına alamayıp insülin başlayan var mı içinizde? Hangi insulinden kaçar ünite alıyorsunuz insülinle düzene girdi mi?

Merhaba kızlar baştan bir kaç arkadaş tanır beni sürekli okuyorum ama yazmıyordum maalesef bende Çarşamba günü doğum yaptım 😔 bebeğim kuvezde ortada bişey yokken durduk yere oldu dua bekliyorum sizden umarım herkes zamanında sağlıkla kavuşur bebeğine
😔 Bebişiniz inşallah sağlığına kavuşcak annesi dua ederiz hepimiz Rabbim büyük inşallah toparlancak kısa sürede 🙏🏻💕😇

Canım ben sadece mobeskoya gidebildim açıkcası pek bi yer gezemedim. O yüzden beğendiğim bi modeli attım sana. İkea ya ya da gideceğim. Ya da netten de bakıyorum ama genel olarak modeller çok benziyor.
Çok teşekkür ederim🥰 Güle güle kullansın minik yavrunuz🤍 Ben de istanbula gitcem bakalım artık alcam yoruldum bakmaktan🙈 Dediğiniz gibi hepsi birbirine benziyor 70x130 luk bakıyorum ben ve anne yanı olma ile sallanma özelliği de olsun istiyorum bakalım hepimizin içine sindirsin inşallah sağlıkla kullansın bebişlerimiz 💕💕💕

Arkadaslar merhaba gebeligimin basindan beri boyle bir sikintim olmamisti...bu aksam cok kotu kabiz olmusum...hayatimda bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum...ikinmamaya da calistim cok afedersiniz resmen sampuanladim orayi cikmasi icin ....agladim diyebilirim...basina gelen var mi? Neler yaptiniz bu durumda...bebegime bisey olacak diye odum koptu resmen

Arkadaslar merhaba gebeligimin basindan beri boyle bir sikintim olmamisti...bu aksam cok kotu kabiz olmusum...hayatimda bu kadar zorlandigimi hatirlamiyorum...ikinmamaya da calistim cok afedersiniz resmen sampuanladim orayi cikmasi icin ....agladim diyebilirim...basina gelen var mi? Neler yaptiniz bu durumda...bebegime bisey olacak diye odum koptu resmen
Geçmiş olsun canım benim 😔 Yaşadım ben de bir kere hayatım boyunca unutamam o günü ağladım 😔 lavman verdi doktorum rahatlamıştım çok geçmiş olsun 🙏🏻

Çok teşekkür ederim🥰 Güle güle kullansın minik yavrunuz🤍 Ben de istanbula gitcem bakalım artık alcam yoruldum bakmaktan🙈 Dediğiniz gibi hepsi birbirine benziyor 70x130 luk bakıyorum ben ve anne yanı olma ile sallanma özelliği de olsun istiyorum bakalım hepimizin içine sindirsin inşallah sağlıkla kullansın bebişlerimiz 💕💕💕
Ben de aynı özelliklere bakıyorum canım. Sallansın ve anne yanı olsun bir de en az 2 yaşıma kadar kullansın istiyorum. İstanbulda beğendiğin model filan olursa bana da atar mısın🙈 Ben de almadım daha çok kararsızım.

Cnm bebeğe hiç bişey olmaz bol bol su iç bundan sonra

İnşallah tez zamanda sağlıkla bebeğinizle bir arada olursunuz 🤲🤲

Kızlar gebelik şekerini kontrol altına alamayıp insülin başlayan var mı içinizde? Hangi insulinden kaçar ünite alıyorsunuz insülinle düzene girdi mi?
Benim açlık yüksek çıkıyordu. İnsüline başladık akşam 10 da 8 dozla başladım şimdi 10 doz kullanıyorum.4 gündür normal herşey.

Kızlar günaydın benim için çok uzun bi geceydi gece lavabo için kalktım ihtiyacımı giderdim tam çıkacakken baktım sıcak birşey geldi maalesef suyum geldi az geldi ama bu haftaya göre yeterli mi bilmiyorum acile geldik muayene oldum açıklık yok henüz NTseye bağladılar 43 42 arası bi ya da iki sefer sancım çıktı şimdi de doktorum bekliyorum

Valla canım o 17 gûn hastanede yatığımda ilk 4 gün wc gidememiştim fitil verdiler cikolata verdiler toz verdiler hiç biri işe yaramamiştı ve rahim ağzı kısalıgım 0.8mm çok riskliydi ikinmam :KK43: ben en son dayanamamadım lavman yapmıstim oyle wc gidebildim ona rağmen çok ikinmiştim ama sukur birsey olmadi simdi de su ilaci kulaniyorum kabiz oldugumda 1 dk surmuyor hemen wc cikartiyor hamileler bi de bebekler icin ustunde 15/20 dk yaziyor ama bende 1 dk bile surmuyor ama kac zamandir cok duzenli olarak her gun wc gidebiliyorum bu ilaci dah once bilseydim hamileligimin basindan 24 haftaya kadar hep kabizlik cektim bunu kulanirdim hic bir zarari da yok

Eklentiler

• BBB36807-6EFE-4611-8AA1-5F2D0DF9CA58.png
    BBB36807-6EFE-4611-8AA1-5F2D0DF9CA58.png
    198,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar günaydın benim için çok uzun bi geceydi gece lavabo için kalktım ihtiyacımı giderdim tam çıkacakken baktım sıcak birşey geldi maalesef suyum geldi az geldi ama bu haftaya göre yeterli mi bilmiyorum acile geldik muayene oldum açıklık yok henüz NTseye bağladılar 43 42 arası bi ya da iki sefer sancım çıktı şimdi de doktorum bekliyorum
Geçmiş olsun cnm ne oluyor bizim topiğe anlamadım gitti. nedir bu acele hadii kızlar bebişler le biraz daha dişinizi sıkın hepimiz en az 32 lere, 33 lere gelelim 🙏🙏🙏

X