2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben dün nerdeyse hic hissetmedim. Portakal suyu, tatli, cikolataya ragmen. Hatta korktum. Fetal doppler cihazi siparis ettim. Ama bugun hissettim hareketlerini. Yalniz sin zamanlarda cok sık gittigim icin dr. a sunu anladim. Bebisler surekli uyku halinde. Ne zaman ultrasona girdiysem hep uyuyordu. Hatta en son ayrintilida dr. pozisyonunu degistirsin diye bebegi uyandirmaya calisti karnimi sallayarak ve yine uyanmadi. O yuzden cok endise etmemek lazim.Rahat olun

İşte onu bende bilmiyorum haftaya perşembe son adete göre 24 haftalık olacaz bakalım Dr ne diyecek bence son adete göre verilebilir. Ben sana bilgi veririm.
Merakla haberini bekliyorum
İi yapmıssın cnm ikizler herşey de iki kez risk olmuş oluyor. Saglıkla kucagına al inş
Sorma ya doktoru görsen o kadar pimpirikli ki kolayını bulsa doğuma kadar hastanede yatıracak. Ben o kadar stres yapmıyorum

Ayy baktim canim onu unutmusum kalp atişi var. Ama yakında benim kalbim duracak
Güldurdun beni ama insan strese girince akla en yakın olan bile gelmiyo sıkıntı yapma cnm bende de oyle bazen cok aktif bazen hiç tık yok ama gun içinde 1'kere olsun kimildiyor ama daha çok ufak olduklari için okadar çok hisedemiyoruz

Sordunmu yine cinsiyeti merak ettim burdaki doktorlara hic guvenmiyorum artik nerdeyse 22 haftalik olucam ona ragmen tam emin konusmadi alisveris yapma dedi ben dört gözle ögrenip alisveris yapmak istiyordum doktor öyle diyince durdum yine. 1 2 hafta sonra baska bi doktora gidip emin olucam doktoruma pek guvenemedim acikcasi

Bende bugün oğluşumu gördüm detaylı ultrasonumuz yapıldı 590 gr olmuş bile 22+5 aslında bugün ama bizim bebe 23+2 biraz önden gidiyor. Herşey yolunda sadece böbreklerde biraz genişlik var ama erkek bebeklerde oluyormuş ve çoğunlukla doğuma kadar düzeliyormuş. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah bebişlerimizden. Minişimin fotoğrafını ekliyorum ilk görüşte aşk yaşadık

Eklentiler

• IMG_20210407_185200.jpg
    179,5 KB · Görüntüleme: 88
Selamlar, ayni durumu gecen hafta ben de yasadim. Ayni haftada 2 kere idrar tahlili bi kere idrar kultur tahlili yaptirdim. Hicbi sey cikmadi, her sey normaldi. Benim de ayni sekilde cok fazla su iciyorum vs ama gercekten anlamadim ne oldugunu. Kasiklarimda agri da vardi ayni zamanda yanmayla beraber. Hafif sari akintim da vardi, kokusuz. Doktoruma sordum normal o dedi. Bi kac gundur daha iyiyim ama ne oldugunu anlamadim gercekten

maşallah

Ben de bugun yine idrar testi yaptim..ve sukur temizdi...akintim yok ama arada kasik agrim oluyor ve yanmam var...doktorum perinatolog onu bezdirdim resmen...bebegime bisey olursa dedim o da korkma bebekle ilgisi yok dedi...yani ya gercekten usutuyoruz veya rahimdeki degisimden kaynakli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…