- 21 Haziran 2017
- 3.734
- 10.661
- 31
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.781
Gözün aydın canım.. sağlıkla inşallah..Günaydın kızlar
Dün detaylı ya girdik çok şükür Bi sorun yok şimdilik cinsiyetimizi değişmedi erkek
Bu ara haftaya 24 haftalık idari izne ayrılacam inş zaman cabucak geçer
Selam, ben hamile yastigi kullaniyorum. Bel fitigim var ve 16. Haftada yatakta sagdan sola donemez oldum. Yan yatmaya calisirken belim cok agriyordu ve gece agri ile uyaniyordum. Ebebek ten hemen siparis verdim ve cok memnun kaldim. Bel boslugumu doldurdugu icin agrim olmuyor. Ayrica esim de uyurken bana carpma ihtimaline karsi daha rahat uyuyor.Ya o hamile yastigini deneyen memnun olan varsa soylerse iyi olur, daha bu aylarda uyku agrilari basladiysa sonrasini dusunemiyorum
Valla ben de lcw.den pamuklu desteksiz aldim rahat geldi baya artik eskiler olmuyo cunku
Gözün aydınGünaydın kızlar
Dün detaylı ya girdik çok şükür Bi sorun yok şimdilik cinsiyetimizi değişmedi erkek
Sabah sabah cok guzel bir enerji verdi yaziniz...cok tesekkur ederim...haklisiniz kesinlikle iste bazen gercekten korkuya teslim olabiliyorum...hayal gibi geliyor bebegime kavusmak...Rabbim yavrularimizi korusun insallahLütfen sıkıntı etme kendine hamilelik sürecinin keyfini çıkar. Bak ne güzel tedavi sırasında mucizeni vermiş Rabbim. Onun sana gelmesi bir mucizeyken kendine stres yaparak zorlaştırma güzel süreciniben de yaz tatili için tüp bebek yapma düşüncesindeydim eşim kemoterapi gördü spermleri sıfırlanmıştı sonra artmaya başladı ama en son baktırdığımızda normal yolla olacak kadar değildi ama bir ay geciktim ve mucizem benimleydi şimdi tek yapmamız gereken bu mucizelerin keyfini sürmek. Kötü şeyler getirme aklına hissettiğin anın keyfini çıkar ağrılarının keyfini çıkar inan hepsi geçiyor doğumdan sonra. Zaten yarısını tamamladık kaldı 4 ay kadar bir zaman önümüzde sonrasını hayal et kucağında minigini
Yanitiniz icin tesekkur ederim, ben de ebebekten bakayim. Erken donemlerde ihtiyacim olmamisti ama su an artik zor oluyorSelam, ben hamile yastigi kullaniyorum. Bel fitigim var ve 16. Haftada yatakta sagdan sola donemez oldum. Yan yatmaya calisirken belim cok agriyordu ve gece agri ile uyaniyordum. Ebebek ten hemen siparis verdim ve cok memnun kaldim. Bel boslugumu doldurdugu icin agrim olmuyor. Ayrica esim de uyurken bana carpma ihtimaline karsi daha rahat uyuyor.
Kızlar bebeğin hareketlerini hiç hissetmediğiniz oldumu yada çok az hissettiğiniz gün içinde.
Normalde bu kadar takılmam ama 2gundur vajinamda ağrı,alttan iğnelenme yanma gibi kasıklarımda kramp tarzi şeyler yaşamasam evhanlanmicam ama.
Bir yandan da normalde adet döngüm.Perşembe detaylı var hayırlısıyla bı atlatsam
Günaydın kızlar
Iyi yaptin canim gitmekle insanin ici rahat eder bu haftalarda cok kiside oluyor malesef önemli olan erken farketmekSlm kizlar şimdi doktordan geldim tahminlerim doğru çıktı enfeksyon olmuşum . 1 defalık antibiyotik toz şeklinde yazdı . Magnezyum dozumu artırdi ve vitaminlerimi değistirdi inşallah geçen
Yaa duygulandım ne güzel anlatmışsınız bende aynı şekilde çok istedim 2 yıl hiç korunmadan denedik 1defa hamile kaldım kurtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra 6/7 ay denememe rağmen tutmadım son 3 ay korunmaya başlmaıştım para biriktirip doktorlarda çare arayacaktık bu yaz ama korunmama rağmen mucizem geldiLütfen sıkıntı etme kendine hamilelik sürecinin keyfini çıkar. Bak ne güzel tedavi sırasında mucizeni vermiş Rabbim. Onun sana gelmesi bir mucizeyken kendine stres yaparak zorlaştırma güzel süreciniben de yaz tatili için tüp bebek yapma düşüncesindeydim eşim kemoterapi gördü spermleri sıfırlanmıştı sonra artmaya başladı ama en son baktırdığımızda normal yolla olacak kadar değildi ama bir ay geciktim ve mucizem benimleydi şimdi tek yapmamız gereken bu mucizelerin keyfini sürmek. Kötü şeyler getirme aklına hissettiğin anın keyfini çıkar ağrılarının keyfini çıkar inan hepsi geçiyor doğumdan sonra. Zaten yarısını tamamladık kaldı 4 ay kadar bir zaman önümüzde sonrasını hayal et kucağında minigini
Çok şukur tam başlangıçta yakaladım . İnsan vicudunu tanidiği zaman daha kolay anlayabiliyo değişiklikleriIyi yaptin canim gitmekle insanin ici rahat eder bu haftalarda cok kiside oluyor malesef önemli olan erken farketmek
Canım geçmiş olsun ben atlamışım sanırım. Nasıl bi sıkıntın vardı?Çok şukur tam başlangıçta yakaladım . İnsan vicudunu tanidiği zaman daha kolay anlayabiliyo değişiklikleri
Çaagol cnm çok hafif sarımsı akıntım koku ile beraber gereğinden fazla wc çıkma ve bazende wc giderken çok az sızı oluyordu doktora gittim enfeksiyon çıktı dikat edin sık sık idrar testi yaptırtınCanım geçmiş olsun ben atlamışım sanırım. Nasıl bi sıkıntın vardı?
Merhaba vajinal yanmayi ben 2 gundur hissediyorum..yani ben gebelikten once de arada olurdu hatta defalarca kultur alinmisti benden ama bisey cikmamisti...gebelikte de iste 2 gundur o yanma hissi var ve sinirimi cok bozuyor ...tedirgin oluyorum yavrum.iyi mi diye gecen hafta daha idrar testi yaptim.sukur temizdi yani ne olabilir.bilmiyom...su deseniz gunde 2.5 litre rahat iciyorumKızlar bebeğin hareketlerini hiç hissetmediğiniz oldumu yada çok az hissettiğiniz gün içinde.
Normalde bu kadar takılmam ama 2gundur vajinamda ağrı,alttan iğnelenme yanma gibi kasıklarımda kramp tarzi şeyler yaşamasam evhanlanmicam ama.
Bir yandan da normalde adet döngüm.Perşembe detaylı var hayırlısıyla bı atlatsam
Slm kizlar şimdi doktordan geldim tahminlerim doğru çıktı enfeksyon olmuşum . 1 defalık antibiyotik toz şeklinde yazdı . Magnezyum dozumu artırdi ve vitaminlerimi değistirdi inşallah geçen
Bol bol su iç kuzucum geçmiş olsun tekrarÇaagol cnm çok hafif sarımsı akıntım koku ile beraber gereğinden fazla wc çıkma ve bazende wc giderken çok az sızı oluyordu doktora gittim enfeksiyon çıktı dikat edin sık sık idrar testi yaptırtın
Sagol canım aslina çok sivi tuketiyorumds işte geldimi geliyoGecmis olsun canim su tüketimine dikkat et. İlaçlar toparlar hemen.