2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bir şey sormak istiyorum başına gelen var mı acaba doktoruma da ikide bir yazmak istemiyorum çekindim artık normal değilse sorayım diyorum. Sorum şu: otururken yani tam afedersiniz popomu koyduğum qnda sol kalçamda ağrı var 3 gündür bacağımda hafiften ağrıyo. Masabaşı çalışıyorum. Sabahları uyandığımda bel ağrım falan da var. Magnezyum da kullanıyorum. Nasıl aşıcam bu durumu bilgisi olan var mı

Ya o hamile yastigini deneyen memnun olan varsa soylerse iyi olur, daha bu aylarda uyku agrilari basladiysa sonrasini dusunemiyorum

Valla ben de lcw.den pamuklu desteksiz aldim rahat geldi baya artik eskiler olmuyo cunku
Selam, ben hamile yastigi kullaniyorum. Bel fitigim var ve 16. Haftada yatakta sagdan sola donemez oldum. Yan yatmaya calisirken belim cok agriyordu ve gece agri ile uyaniyordum. Ebebek ten hemen siparis verdim ve cok memnun kaldim. Bel boslugumu doldurdugu icin agrim olmuyor. Ayrica esim de uyurken bana carpma ihtimaline karsi daha rahat uyuyor.

Günaydın kızlar
Dün detaylı ya girdik çok şükür Bi sorun yok şimdilik cinsiyetimizi değişmedi erkek
Bu ara haftaya 24 haftalık idari izne ayrılacam inş zaman cabucak geçer
Gözün aydın ama bir an cinsiyet değişti yazdın sandım ayyyy noluyo dicektim ben hiç değişsin istemiyorum da haftaya benim de detaylı umarım hala kız diye söyler cinsiyetini ilk çocuğum erkek ve kardeşinin kız olmasını çok istiyor alıştı da kız dememize ama değişen arkadaşı okuduktan sonra korkar oldum
Ay ne güzel çok az kalmış idari iznine darısı başımıza

Devlet hastanesi artık genel anestezi ile sezeryan yapmıyor diye okudum Nisan annelerinde.
bilginiz var mı bununla ilgili? Devletteki doktorumdan memnunum. Doğumu onda yapmak istiyorum ama spinal sezeryanı gözüm kesmiyor hiç.
doğruysa başka doktor ve hastane araştırcam

Sabah sabah cok guzel bir enerji verdi yaziniz...cok tesekkur ederim...haklisiniz kesinlikle iste bazen gercekten korkuya teslim olabiliyorum...hayal gibi geliyor bebegime kavusmak...Rabbim yavrularimizi korusun insallah

Yanitiniz icin tesekkur ederim, ben de ebebekten bakayim. Erken donemlerde ihtiyacim olmamisti ama su an artik zor oluyor

Bende dünden beri hissetmiyorum oyüzden huzursuzum.

Slm kizlar şimdi doktordan geldim tahminlerim doğru çıktı enfeksyon olmuşum . 1 defalık antibiyotik toz şeklinde yazdı . Magnezyum dozumu artırdi ve vitaminlerimi değistirdi inşallah geçen
Iyi yaptin canim gitmekle insanin ici rahat eder bu haftalarda cok kiside oluyor malesef önemli olan erken farketmek

Yaa duygulandım ne güzel anlatmışsınız bende aynı şekilde çok istedim 2 yıl hiç korunmadan denedik 1defa hamile kaldım kurtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra 6/7 ay denememe rağmen tutmadım son 3 ay korunmaya başlmaıştım para biriktirip doktorlarda çare arayacaktık bu yaz ama korunmama rağmen mucizem geldi belki çok zorluklarla geçiyor ama ben onun için savaştım o da benim için savaşacaktır düşüncesiyleyim hep inşallah hepimizz sağlıkla aliriz yavrularimizi kucağimiza

Canım geçmiş olsun ben atlamışım sanırım. Nasıl bi sıkıntın vardı?
Çaagol cnm çok hafif sarımsı akıntım koku ile beraber gereğinden fazla wc çıkma ve bazende wc giderken çok az sızı oluyordu doktora gittim enfeksiyon çıktı dikat edin sık sık idrar testi yaptırtın

Merhaba vajinal yanmayi ben 2 gundur hissediyorum..yani ben gebelikten once de arada olurdu hatta defalarca kultur alinmisti benden ama bisey cikmamisti...gebelikte de iste 2 gundur o yanma hissi var ve sinirimi cok bozuyor ...tedirgin oluyorum yavrum.iyi mi diye gecen hafta daha idrar testi yaptim.sukur temizdi yani ne olabilir.bilmiyom...su deseniz gunde 2.5 litre rahat iciyorum

Slm kizlar şimdi doktordan geldim tahminlerim doğru çıktı enfeksyon olmuşum . 1 defalık antibiyotik toz şeklinde yazdı . Magnezyum dozumu artırdi ve vitaminlerimi değistirdi inşallah geçen

Gecmis olsun canim su tüketimine dikkat et. İlaçlar toparlar hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…