- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.841
Bakmadıki bebeğe sadece vajinal bana bakti bide plasentayın dışına baktı sadece ben azar azar birşeyler almaya başladım ama hep unisex alıyorum . Bügün bunları sipariş ettim indirimde diye çantayı mavisi ve pembesi de vardı ama riske atmak istemedim sende birşeyler yabaş yavaş almaya başla ama unisex al bence ben hazırlık yapmak istemiyorum ama indirimde görunce kaçirmak istemedim çanta 35 € dan 13 € düşmüş o yüzden kaçırmak istemedimSordunmu yine cinsiyeti merak ettimburdaki doktorlara hic guvenmiyorum artik nerdeyse 22 haftalik olucam ona ragmen tam emin konusmadi alisveris yapma dedi ben dört gözle ögrenip alisveris yapmak istiyordum doktor öyle diyince durdum yine. 1 2 hafta sonra baska bi doktora gidip emin olucam doktoruma pek guvenemedim acikcasi
Extradan yine aliniyormu detayli cünkü bikereden sonrasi icin para ödenmeli die biliyorum?Ben 18 haftalıken detaili untrasona girdim şimdi yine gireceğim bu afta termin alırım gelen hafta için
Cok guzelmis bayildimBakmadıki bebeğe sadece vajinal bana bakti bide plasentayın dışına baktı sadece ben azar azar birşeyler almaya başladım ama hep unisex alıyorum . Bügün bunları sipariş ettim indirimde diye çantayı mavisi ve pembesi de vardı ama riske atmak istemedim sende birşeyler yabaş yavaş almaya başla ama unisex al bence ben hazırlık yapmak istemiyorum ama indirimde görunce kaçirmak istemedim çanta 35 € dan 13 € düşmüş o yüzden kaçırmak istemedim
Bende bugün oğluşumu gördüm detaylı ultrasonumuz yapıldı 590 gr olmuş bile22+5 aslında bugün ama bizim bebe 23+2 biraz önden gidiyor. Herşey yolunda sadece böbreklerde biraz genişlik var ama erkek bebeklerde oluyormuş ve çoğunlukla doğuma kadar düzeliyormuş. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah bebişlerimizden. Minişimin fotoğrafını ekliyorum ilk görüşte aşk yaşadık
Doktor Überweisungsschein verdiği zaman hiç birşey odemiyorsun beni doktorum erken göndermişti çunku ilk hamileliğim sağlıklı değildi ve ikinci hamileliğimde de aynısı olabilir diye göndermişti şimdi yine gönderiyorExtradan yine aliniyormu detayli cünkü bikereden sonrasi icin para ödenmeli die biliyorum?
İnşallah hepimizinMaşallah maşallah. Ellerinide kafasına koymuş çok tatlı . Bahtı güzel olsun inşallah
Oyy maşallah ayaklara bakk tam ısırmalıkİnşallah hepimizin
O eller hiç durmuyor zaten ayaklarını bile yakalıyor spor yapıyor
Çok güldüm bende bugün orda minicik yerde neler neler yapıyor annem yaOyy maşallah ayaklara bakk tam ısırmalık
Cok tesekkur ederim ben de alicam o haldeTrendyol'dan vs baktım ama yorumlardan emin olamadım. Ebebek ile oradakilerin arasında ufak bir fiyat farkı var ama kullanışlı. Dış kılıfı çıkıyor en iyi tarafı o. Tavsiye ederim yani. Hatta o kadar rahat ki tuvalete falan gittiğimde bir bakıyorum eşim sarılıp yatıyo
Ben hamıle yastgı kullanıyorım ama o kocaman olan hıc rahat degıl bence once o kocamn olanlardan aldım yatamdm sonra e bebekte ıkı parca olan var ortasına yatıyorz hem bel hem karın desteklı ben daha rahat uyuyorm tavısye ederımYa o hamile yastigini deneyen memnun olan varsa soylerse iyi olur, daha bu aylarda uyku agrilari basladiysa sonrasini dusunemiyorum
Valla ben de lcw.den pamuklu desteksiz aldim rahat geldi baya artik eskiler olmuyo cunku
İnşallah hepimizin
O eller hiç durmuyor zaten ayaklarını bile yakalıyor spor yapıyor
E bebektekinden herkes memnun sanirim, artik almak sart olduBen hamıle yastgı kullanıyorım ama o kocaman olan hıc rahat degıl bence once o kocamn olanlardan aldım yatamdm sonra e bebekte ıkı parca olan var ortasına yatıyorz hem bel hem karın desteklı ben daha rahat uyuyorm tavısye ederım
Ne guzel bencede git daha emin olursun hem cinsiyette kesinlesir artik her organinada bakarlarDoktor Überweisungsschein verdiği zaman hiç birşey odemiyorsun beni doktorum erken göndermişti çunku ilk hamileliğim sağlıklı değildi ve ikinci hamileliğimde de aynısı olabilir diye göndermişti şimdi yine gönderiyor
Evet canım iki kez heyet raporu aldım 14.haftadan beri çalışmıyoru
Merhaba umarim onemli birsey yoktur oncelikle fakat merak ettim neyden dolayi iki kez heyet raporu verdi doktorunuz? Benim sıkıntım olmasına ragmen heyete karsi oldu doktorumEvet canım iki kez heyet raporu aldım 14.haftadan beri çalışmıyorum
Benimki ikiz gebelik diye doktorum çalışmamı doğru bulmadı. Biraz hareketlenince rahim ağzı kısalıyor zaten oturarak da çalışmıyorum. Açık açık dedi yani illa calısıcam diyorsan 29-30.haftalarda doğumu göze alacaksın diye.Merhaba umarim onemli birsey yoktur oncelikle fakat merak ettim neyden dolayi iki kez heyet raporu verdi doktorunuz? Benim sıkıntım olmasına ragmen heyete karsi oldu doktorum
Aynen canım içim rahat eder artıkNe guzel bencede git daha emin olursun hem cinsiyette kesinlesir artik her organinada bakarlar
Yediginiz biseyden, aldiginiz vitaminlerden olabilir tahlilde cikmadiysa sorun yoktur bosuna endise etmeyin ara ara ben de duyuyorum koku bende de cikmadi bisey, burnumuz da cok hassas tabiKizlar bisey sorucam, idrar tahlilinde az bakteri cikti sonra idrar kulturu yaptirdim ama temiz cikti o da. Az once farkettim, idrarda yogun bi koku aldim, hic yasayan oldu mu boyle bisey? Enfeksiyon teshisi de konulmadi sonucta, neden oluyor bilginiz var mi, dr.a sorucam yarin ama endiselendim.
Yok kesildi ağrı sonradan devam etmedi.Bende 1 hafta önceye kadar bukadar net hisetmiyordum ama son 1 haftadır cok aktif hiç durmuyor sıkıntı yapma canım 1 hafta sonra sende daha çok hisedeceksın.batmaların sebebi rahim buyuduğu için olabilir ya da fazla ayakta kaldiğin için de olabilir ağrılar devam etmiyorsa sıkıntı yoktur