2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa duygulandım ne güzel anlatmışsınız bende aynı şekilde çok istedim 2 yıl hiç korunmadan denedik 1defa hamile kaldım kurtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra 6/7 ay denememe rağmen tutmadım son 3 ay korunmaya başlmaıştım para biriktirip doktorlarda çare arayacaktık bu yaz ama korunmama rağmen mucizem geldi 🥰🥰 belki çok zorluklarla geçiyor ama ben onun için savaştım o da benim için savaşacaktır düşüncesiyleyim hep 😊😊 inşallah hepimizz sağlıkla aliriz yavrularimizi kucağimiza ❤️❤️
Yaa sizin minnos da tam mucize🥰 Sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah 😍

Yanitiniz icin tesekkur ederim, ben de ebebekten bakayim. Erken donemlerde ihtiyacim olmamisti ama su an artik zor oluyor😔
Trendyol'dan vs baktım ama yorumlardan emin olamadım. Ebebek ile oradakilerin arasında ufak bir fiyat farkı var ama kullanışlı. Dış kılıfı çıkıyor en iyi tarafı o. Tavsiye ederim yani. Hatta o kadar rahat ki tuvalete falan gittiğimde bir bakıyorum eşim sarılıp yatıyo :KK70:

Gözün aydın canım.. sağlıkla inşallah.. 😊 az kalmış seninde 24 e :) Bende büyük bir hasretle bekliyorum 🤭
Gözün aydın 🥰 ama bir an cinsiyet değişti yazdın sandım ayyyy noluyo dicektim🤣🤣 ben hiç değişsin istemiyorum da haftaya benim de detaylı umarım hala kız diye söyler cinsiyetini ilk çocuğum erkek ve kardeşinin kız olmasını çok istiyor alıştı da kız dememize ama değişen arkadaşı okuduktan sonra korkar oldum🤣
Ay ne güzel çok az kalmış idari iznine darısı başımıza
Gozunaydinnn canımmmm maşallah maşallahh paşaya 😍
Çok teşekkür ederim kızlar 🌺
Bizim topikte ilk ben ayrılacam izne galiba 😊

Trendyol'dan vs baktım ama yorumlardan emin olamadım. Ebebek ile oradakilerin arasında ufak bir fiyat farkı var ama kullanışlı. Dış kılıfı çıkıyor en iyi tarafı o. Tavsiye ederim yani. Hatta o kadar rahat ki tuvalete falan gittiğimde bir bakıyorum eşim sarılıp yatıyo :KK70:
Valla cnm çok rahat almayı düşünenler hemen alın bence çok kullanışlı çünkü

Canım bayadir haraket ediyordu son 4 dündürde cok haraketliydi ama dünden beri haraket etmiyor fazla .
Cnm dünden beri hareket etmiyor deyince merak ettim
bazen benim minnakta bir gün çok aktif birgün bir tık hareket ediyor tatlı bişeyler ye diyecem çoktandır yemişsindir korkma belki bugün tüm gün uyumaya karar vermiştir. içini fareh tutu henüz hareketleri çok düzensiz bir günü bir gününü tutmaz bak akşama nasılda hareket ediyor annesi 😍

X