- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #14.861
Sadece ayaktayken 1 defa hisetim yeni yeni otururken de hisetmeye başladım ama sağa tarafima yatinca çok belirgin hisediyorum sola yatınca okadar çok aktif olmuyorYok kesildi ağrı sonradan devam etmedi.1-2 gündür daha belirgin gibi hareketleri ama dediğim gibi dinlendigim zaman hissediyorum ancak o da anlık çok kısa . Sen ayakta hareket halindeyken de hissedebiliyor musun?
Bendede kulturde bırsey cıkmadı ama aynı sekılde benımde oluyor arsda koku doktor ılcs gerek yok norml dedı bol bol su içKizlar bisey sorucam, idrar tahlilinde az bakteri cikti sonra idrar kulturu yaptirdim ama temiz cikti o da. Az once farkettim, idrarda yogun bi koku aldim, hic yasayan oldu mu boyle bisey? Enfeksiyon teshisi de konulmadi sonucta, neden oluyor bilginiz var mi, dr.a sorucam yarin ama endiselendim.
günaydınn canım ben gittim ve kendimi tutamadım aldım biraz bi şeyler. jakarlı badiler harika % 100 pamuk ,müslin battaniyelerin fiyatları çok uygun ben bayıldımGünaydına 101 e giden var mı , çok cici şeyler var
Benim eşim gitti. O da bi sürü şey almış.günaydınn canım ben gittim ve kendimi tutamadım aldım biraz bi şeyler. jakarlı badiler harika % 100 pamuk ,müslin battaniyelerin fiyatları çok uygun ben bayıldım
Ben gittim cnm aldım birkaç bişeyGünaydına 101 e giden var mı , çok cici şeyler var
Müslin battaniye kin kalitesine bayıldım bendegünaydınn canım ben gittim ve kendimi tutamadım aldım biraz bi şeyler. jakarlı badiler harika % 100 pamuk ,müslin battaniyelerin fiyatları çok uygun ben bayıldım
Günaydına 101 e giden var mı , çok cici şeyler var
Bide 2 tane agız mendili almışım
Rabbim zamanında giydirmeye nasip etsin hepimize
Çok sagol cnm inşCanım patiklerin kurdalelerini genelde yapıştırıyorlar. Bebekler ayaklarini ağzına çok getiriyorlar o yüzden iğne iplikle iyice sabitle bence. Allah güzel ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
Ben de gittim kimse yoktu markette. Bir tane müslin, biberon, 5li hastane cikisi, triko battaniye ve nevresim seti aldım.Günaydına 101 e giden var mı , çok cici şeyler var
Vitamin aliyorsaniz ondan da olabiliyorKizlar bisey sorucam, idrar tahlilinde az bakteri cikti sonra idrar kulturu yaptirdim ama temiz cikti o da. Az once farkettim, idrarda yogun bi koku aldim, hic yasayan oldu mu boyle bisey? Enfeksiyon teshisi de konulmadi sonucta, neden oluyor bilginiz var mi, dr.a sorucam yarin ama endiselendim.
Çok tesekkur ederim. Ben sormuştum. Ben de Bestmann diye bir marka siparis ettim. Insallah iyidir. Satici, alanlar var, aile hekimligi icin uygun dedi. Sizdeki de ondan olabilir diye dusundum. Kullaninca anlayacagim ise yarayip yaramadigini...Günaydın kizlar bir arkadaş kalp cihazınin markasıni sormustu etiketleyemedim resmini atayım.
Eki Görüntüle 2820077
Hayırlı olsun cnm benim gittiğim şube de 5li hastane çıkışı, uzun kollu badyy yoktuBen de gittim kimse yoktu markette. Bir tane müslin, biberon, 5li hastane cikisi, triko battaniye ve nevresim seti aldım.Güzel seyler vardı..
Tesekkur ederim hepimize giydirmeyi nasip etsin AllahHayırlı olsun cnm benim gittiğim şube de 5li hastane çıkışı, uzun kollu badyy yoktu
Sağlıkla giysinler inşallahBen gittim cnm aldım birkaç bişey
müslin battaniye
penye battaniye
örme batik
1 zıbın
1 yelek
3 tene külotlu çorap