2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yaa sizin minnos da tam mucize Sağlıcakla kavuşalım hepimiz inşallah

Yanitiniz icin tesekkur ederim, ben de ebebekten bakayim. Erken donemlerde ihtiyacim olmamisti ama su an artik zor oluyor
Trendyol'dan vs baktım ama yorumlardan emin olamadım. Ebebek ile oradakilerin arasında ufak bir fiyat farkı var ama kullanışlı. Dış kılıfı çıkıyor en iyi tarafı o. Tavsiye ederim yani. Hatta o kadar rahat ki tuvalete falan gittiğimde bir bakıyorum eşim sarılıp yatıyo

Gözün aydın canım.. sağlıkla inşallah.. az kalmış seninde 24 e :) Bende büyük bir hasretle bekliyorum
Gozunaydinnn canımmmm maşallah maşallahh paşaya
Çok teşekkür ederim kızlar
Bizim topikte ilk ben ayrılacam izne galiba

Valla cnm çok rahat almayı düşünenler hemen alın bence çok kullanışlı çünkü

Canım bayadir haraket ediyordu son 4 dündürde cok haraketliydi ama dünden beri haraket etmiyor fazla .
Cnm dünden beri hareket etmiyor deyince merak ettim
bazen benim minnakta bir gün çok aktif birgün bir tık hareket ediyor tatlı bişeyler ye diyecem çoktandır yemişsindir korkma belki bugün tüm gün uyumaya karar vermiştir. içini fareh tutu henüz hareketleri çok düzensiz bir günü bir gününü tutmaz bak akşama nasılda hareket ediyor annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…