2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ay evet ya :skandal:. O malum çizgi bende henüz oluşmadi ama ilk gebelikte dogumdan sonra da uzun süre gitmedigini hatırlıyorum 😬😬
Bende de yeni oluştu olmaz belki diye ümitlenmiştim çok çirkin😩
Alt karnımda göbek deliğine kadar var bende de şuan 😄
Benimde tam aynı yerde çıkmaya başladı alt karnımdan göbek deliğime kadar 😣

Kızlar sizde göbüş çizgisi oluştu mu (linea) hani şu kahverengi göbüşün ortasından geçen.Bende alt karında belli belirsiz oluşmaya başladı 19+5 olduk.ilk bebişimde sanki bukadar erken oluşmamıştı diye hatırlıyorum 😊Hiç sevmiyorum ben o çizgiyi 😒
Evet benim 10.haftdan beri olusmaya basladi🤤

Cok üzülüyorum gercekten su mubarek gunde yemin olsun ki Allah canimi alsin ki kahroluyorum icerken gecen aksam aglayarak.ictm esime icmek istemiormm ama engel olamıyorum kafayı yicem doye diye ağladım

Cok üzülüyorum gercekten su mubarek gunde yemin olsun ki Allah canimi alsin ki kahroluyorum icerken gecen aksam aglayarak.ictm esime icmek istemiormm ama engel olamıyorum kafayı yicem doye diye ağladım yokk...birakamiyorum😣😣😣
Insan oglu iradesiyle yapmayacagi sey yoktur...bence siz de birabilirsiniz biraz daha zorlarsaniz..sonucta ictigin su aldigin oksijen degil ki....minicik bir can tasiyorsunuz ve cigerleri gelisme donemleri...ne kadar cok zarar verebilecegini bir dusunun...bi de boyle bir mucize icin defalarca tup bebek yapan ,vucuduna binbir cesit hormon yukleyen,her gece aglayan,hor gorulen binlerce insan varken🤲🤲bence bi destek dahi alsaniz birakabilirsiniz....Rabbim sizi de evladinizi da korusun....isteyin ve kararli olun ...omur boyu vicdan azabi cekmekten daha zor degildir

Merhaba cok sukur bugun de gorduk bebegimizi kapaklanmis yatiyordu...yarim saat bekledik ama kicini donup yatti hep...doktorumuz iyi dedi Hepinkzden Rabbim razi olsun....burdaki herkes saglikla alsin kollarina bu kandil gecemeizin yuzu hurmetine Rabbim korusun yavrularimizi🤲
Desene yine ögrenemedin cinsiyetini🥰 saglikli olsunlar yeter

Kizlar sigara kullanan varmi aranizda 😕ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum 😣 ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri
Canım bende bırakamadım.. yani hem sınav stresi hem işin stresi hem onun stresi bebeğimi daha çok etkileyeceğini düşündüm. Niyetlendim bırakmaya baş dönmesi vs çok fazla yaşadım. Sanki algılarım çalışmıyo algılayamıyorum. Ve aşırı sinirli oluyorum stres. 12 yıldır günde 14 15 tane içiyordum. Mümkün mertebe azalttım 4 kadar ama yine de bazen kendime çok kızıyorum..

Kızlar ben öyle bir hissediyorum ki hatta eşim bile hissediyor hatta videoya bile çektim yakaladım tekme anını bariz belli oluyor. Kız olmasına rağmen bu haftada bu hareketlilik beni çok şaşırtıyor gerçekten kime söylesem abartıyorum diye düşünüyor ama videoyu izleyen şaşıp, kalıyor 😂 50 kiloyla hamile kaldım şuan 54 üm çok, kilolu değilim diye mi acaba hiç bilmiyorum 1. Gebelik ama mükemmmelll his herkes en kısa zamanda hissedecektir, hep oynasın isteyeceksiniz 😍😍
Ne hos bende tik yok 😂😂
Ben 70 ile hamile kaldim suan 72yim ,19+3😊😊

Kizlar hepinize degerli yorumlari icin tesekkir ederim😊 ben elimdn geleni yaptgma inanıyorum. . Rabbim evladimi saglikla bana bagislasin insallah yine de azaltmaya çalışacağım tabikii 💚
Bende sigarasız kalınca deliren tiplerdendim hamile kaldigimdan beri toplam 5 tane ya içmişim ya içmemişimdir hep canım istiyordu sigarayi yakinca bir iki defa çekiyordum sonra bebege zarar verdiğimi hisedip kendimi kotu hisedim atıyordum şukur çok oldu aklıma bile gelmiyor haftada 1 fln aklıma geliyo oda yakinca zarar verdigimi hisedince atıyorum istesemde içemiyorum ama kalan gunlerde aklıma bile gelmiyo sigara ben bile kendime şaşırıyorum nasıl bukadar çabuk vazgeçebilmişim

Benim bir arkadaşım da hamileliğinde sigarayı bırakamadı, kendimi çok kötü hissediyorum sınır krizi geçiriyorum içmeyince diyordu ve günde 4 tane içiyordu. 7. ayında kanaması oldu ve hemen doğuma aldılar. Bebek sağ doğdu ama yoğun bakıma alındı, kucağına bile alamadı, birçok problemi vardı. Ve bebeğini o halde gören arkadaşım sigarayı bir daha ağzına bile sürmedi. Ne sınır krizi ne bisey kaldı. Ben cevremde bu şekil çok örnek gördüğüm için hamile kaldığımda sigarayı bırakacağım diyordum hep. Evet cok zor oluyor ben 12 yıl içtim. Ama bırakmamak için bahane bulduğunuz sürece bırakamazsınız. Yok sınır krizi yok stes... Benim eşim de sigara içiyor keşke bıraksa ama bebek taşıyan benim bu sorumluluk bana ait o yüzden onun içmesi bana da içme hakkı vermiyor. Birakali 3 ay oldu ama hala aklıma sürekli geliyor fakat bebeğimin sağlığından önemli değil. Allah tiksindirsin İnşallah, bebeğinizi ve sizi korusun.

Kızlar sizde göbüş çizgisi oluştu mu (linea) hani şu kahverengi göbüşün ortasından geçen.Bende alt karında belli belirsiz oluşmaya başladı 19+5 olduk.ilk bebişimde sanki bukadar erken oluşmamıştı diye hatırlıyorum 😊Hiç sevmiyorum ben o çizgiyi 😒
Bende de var kızımda doğumdan sonra her banyoda keseledim kayboldu kabuk gibiydi çok ilginç bana göre gebelik mucizelerinden biri 🥰 Benim asıl sevmediğim karnımdaki tüylenme, sizlerde de oldu mu? İnce ama belli oluyorlar almak zararlı olur mu acaba?

Benim bir arkadaşım da hamileliğinde sigarayı bırakamadı, kendimi çok kötü hissediyorum sınır krizi geçiriyorum içmeyince diyordu ve günde 4 tane içiyordu. 7. ayında kanaması oldu ve hemen doğuma aldılar. Bebek sağ doğdu ama yoğun bakıma alındı, kucağına bile alamadı, birçok problemi vardı. Ve bebeğini o halde gören arkadaşım sigarayı bir daha ağzına bile sürmedi. Ne sınır krizi ne bisey kaldı. Ben cevremde bu şekil çok örnek gördüğüm için hamile kaldığımda sigarayı bırakacağım diyordum hep. Evet cok zor oluyor ben 12 yıl içtim. Ama bırakmamak için bahane bulduğunuz sürece bırakamazsınız. Yok sınır krizi yok stes... Benim eşim de sigara içiyor keşke bıraksa ama bebek taşıyan benim bu sorumluluk bana ait o yüzden onun içmesi bana da içme hakkı vermiyor. Birakali 3 ay oldu ama hala aklıma sürekli geliyor fakat bebeğimin sağlığından önemli değil. Allah tiksindirsin İnşallah, bebeğinizi ve sizi korusun.
Ben hamile olduğumu bilmeden once tiksinmeye başlamıştır benimde bir arkadaşim kahve sigra dogum yapana kadar içmiş ve doktor demiş ki ebeğe zarar gelmemiş ama plasenta çook fazla incelmiş ve eskimiş ama şukur bebeği çok sağlıklı geldi ama herkeze boyle olacak diye birşey yok o yuzden en iyisi içmemek

Bende de var kızımda doğumdan sonra her banyoda keseledim kayboldu kabuk gibiydi çok ilginç bana göre gebelik mucizelerinden biri 🥰 Benim asıl sevmediğim karnımdaki tüylenme, sizlerde de oldu mu? İnce ama belli oluyorlar almak zararlı olur mu acaba?
Ah evet ben de linea cizgisinden sikayetim yok da asiri derecede tuylenme var alamiyirum da hani sorndan kendi duser diyorlar recep ivedik gibi dolaniyom ortada🙄

Hayir ogrenemedim ama ben de kiz olacak diye hissediyorum artik cunku ultrasonda bakarken ozellikle dikkat ediyirum bacak arasina bisey gormuyom🥰🤤
Evet insan az cok anliyor bence bu haftalards benim kendi doktorum yorum yapmadi mesela ama bacak arasinda cikinti vardi görmüsdüm belli oluyordu tabi Doktor olmadigim icin bilemem kordonmu pipimi artik detayli ultrasyonda belli olucak Inslah..

Bende de var göbeğimde tüylenme.kaşlarım falan tam tersi daha az çıkmaya başladı.Ben almıyorum tüyleri çünkü dökülüyor doğumdan sonra ama ablam almıştı “rahatsız ediyorsa alabilirsin” demişti doktoru.

Bendede cok oldu ya baya baya killanma yani kalint mecbur aliyorum dogumdan sonra ilk isim epilasyona gitmek olucak

X