2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Evt bügündü canım yeni geldim
Çok şukur bebeğim haftasına gore iyi doktorum beni çok erken göndermiş detaili için 3/4 hafta sonra tekrar gideceğim benim yaramaz 16cm 230 gr olmuş parmağini emdi bize yumruk sıkti 😁 ama bacak açmadi yandan baktı doktor pipi görmuyorum dedi sarkıntı falan yok dedi buyuk bi ihtimal kiz dedi 13 haftada da erkek demişlerdi 😃 şimdi oyle çok karıştı ki kafam bilemezsin ayin 18 inde de normal kontrolum var inşallah kendini gosterir ama detailida çok sıkıldım bebegi gorebilmek için biraz fazla bastırıyor canım acıdı çok fazla uzun suruyo komple karnim kizarmiş 🤦‍♀️ Ama bu sabahtan beri doktora gitmeden önce bebekte hisediyor herhalde baya kimildamaya başladi hiç bukadar net hisetirmemişti kendini bana 🥰 ama anneye cinsiyetin igostermiyor arkasını dondu popomu görun diyor resmen 😁😁 doktor döndurmeye calişti hiç keyfini bozmadi

Masallah canım . Eger erkek olsa belli olurdu net. Prenses geliyor sanada. Masallah darısı başımıza

Evt bügündü canım yeni geldim
Çok şukur bebeğim haftasına gore iyi doktorum beni çok erken göndermiş detaili için 3/4 hafta sonra tekrar gideceğim benim yaramaz 16cm 230 gr olmuş parmağini emdi bize yumruk sıkti 😁 ama bacak açmadi yandan baktı doktor pipi görmuyorum dedi sarkıntı falan yok dedi buyuk bi ihtimal kiz dedi 13 haftada da erkek demişlerdi 😃 şimdi oyle çok karıştı ki kafam bilemezsin ayin 18 inde de normal kontrolum var inşallah kendini gosterir ama detailida çok sıkıldım bebegi gorebilmek için biraz fazla bastırıyor canım acıdı çok fazla uzun suruyo komple karnim kizarmiş 🤦‍♀️ Ama bu sabahtan beri doktora gitmeden önce bebekte hisediyor herhalde baya kimildamaya başladi hiç bukadar net hisetirmemişti kendini bana 🥰 ama anneye cinsiyetin igostermiyor arkasını dondu popomu görun diyor resmen 😁😁 doktor döndurmeye calişti hiç keyfini bozmadi
Benımde kızımda 13. Haftada erkek demıslerdı detaylıda kız olduğunu ögrenmişdik ama göstermeyıncede kız derler genelde,,, bende baya sasırmısdım böyle erken detaylı verdıklerıne cunku bana 20. Haftadan sonra demıslerdı.. detaylıda baya detaylı bakıyorlar cunku damarlarına falan baya basıyorlar net görünmesı ıcın ... herseyın hayırlısı bırdahakınde net belli olur inşallah

Masallah canım . Eger erkek olsa belli olurdu net. Prenses geliyor sanada. Masallah darısı başımıza
Hayırlisi inşallah senden d eiyi haberleri bekliyoruz canım allahin izniyle plasentayin suyunada baktirdim hersey normal 🥰
Benımde kızımda 13. Haftada erkek demıslerdı detaylıda kız olduğunu ögrenmişdik ama göstermeyıncede kız derler genelde,,, bende baya sasırmısdım böyle erken detaylı verdıklerıne cunku bana 20. Haftadan sonra demıslerdı.. detaylıda baya detaylı bakıyorlar cunku damarlarına falan baya basıyorlar net görünmesı ıcın ... herseyın hayırlısı bırdahakınde net belli olur inşallah
Evt cnm ya benim ilk hamilelik 12 haftalik anensefali iyle son buldugu icin erken gonderdi herhalde ama sukur hersey yolunda🥰 allahim guzel haberlerle mujdelesin hepimizi ❤️

burayada parmanagini emerken bir resim brakıyorum 🥰🥰❤️

Eklentiler

• 2B7966FC-296B-435B-B885-EBFD9F15B465.jpeg
    2B7966FC-296B-435B-B885-EBFD9F15B465.jpeg
    102,8 KB · Görüntüleme: 58
Hayırlisi inşallah senden d eiyi haberleri bekliyoruz canım allahin izniyle plasentayin suyunada baktirdim hersey normal 🥰

Evt cnm ya benim ilk hamilelik 12 haftalik anensefali iyle son buldugu icin erken gonderdi herhalde ama sukur hersey yolunda🥰 allahim guzel haberlerle mujdelesin hepimizi ❤️

burayada parmanagini emerken bir resim brakıyorum 🥰🥰❤️

Benim hic düzelmicek galiba plesanta artık 20.hafta oldu.

Benim hic düzelmicek galiba plesanta artık 20.hafta oldu.
Canim sikinti yapma duzelir 🥰 allahin izniyle bu zamana kadar seni brakmadi bu saaten sonra brakmaz zaten ❤️ Sen onun için savaşıyorsun o da senin için savaşır allahim sizinle olsun inşallah sende artik iyi gunleri gorur sun 🤲🤲🤲

Kızlar 24. Haftada idari izin başlıyor ya, o 24. Hafta 23+1 Mı oluyor yoksa 24+1 Mı? Aynı şekilde analım izni de 32. Haftada başlıyor 31+1 Mı yoksa 32+1 Mı?
Siz de 24. haftada izne ayrılıp 32. haftada çalışabilir raporu mu alacaksınız? Ben bunu yapabilmeyi çok istiyorum ama bakalım..

Kizlar sigara kullanan varmi aranizda 😕ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum 😣 ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri
gerçekten stres de sigara kadar zararlı. hiç üzmeyin kendinizi. yasaklamayınca daha kolay bırakılıyor. ben yıllarca içtim, kaç kere bıraktım başladım, bağımlılığın ne olduğunu biliyorum. hamile kaldığımda aylardır içmiyordum ama işte tek tük kaçamaklarım vardı. hamile kaldığımdan beri canım istemiyordu, tiksinmiştim, geçen kahve-sigara aşerdim: ) içmedim, bir süre sonra geçti, şu anda düşününce yine iğrenç geliyor o leş gibi dumanı içime çekmek. o kitabın adı "sigarayı bırakmanın kolay yolu"ydu di mi, filmini de izlemiştim ama evet filmi komik gelmişti, bence kitabını da okuyun, pdf.si var internette.. inşallah bırakırsınız, gerçekten nefis bir şey sigarasız yaşam. içtiğiniz sürece de yakın sigarayı ama içinize çekmeyin: )

Uzaktan eğitim sürecinde 32. Haftadan sonra çalıştıklarımız doğum sonrasına ekleniyor mu biliyor musunuz🧐
ya ben kamuda çalışıyorum ama öğretmen değilim, hiç bilmiyorum: ) kendi durumumu da daha netleştiremedim.. şu anda o 24-32lık hamile olanlar bilirler belki..

Kızlar ben sigara hiç kullanmıyorum zaten ama başlarda kahveden tiksinmistim ne güzel ama şimdi içiyorum.Turk kahvesi nadir içiyorum ama sütlü kahve ve çay tüketiyorum.
Sizler nekadar tüketiyorsunuz çay kahveyi?Ben çok çok açık içiyorum ama günde 3-4 bardağı bulabiliyor.Bazen aileceksek daha fazla🙁

Kızlar ben sigara hiç kullanmıyorum zaten ama başlarda kahveden tiksinmistim ne güzel ama şimdi içiyorum.Turk kahvesi nadir içiyorum ama sütlü kahve ve çay tüketiyorum.
Sizler nekadar tüketiyorsunuz çay kahveyi?Ben çok çok açık içiyorum ama günde 3-4 bardağı bulabiliyor.Bazen aileceksek daha fazla🙁
her gün hemen hemen aynı saatlerde bir fincan türk kahvesi: ) allahım kahve nasıl tatlı oluyor..

Ben kahve ve çay normalde de içmediğim için hiç tüketmedim canım ama açık içiyorsan çok sorun olacağını sanmıyorum

Canim sikinti yapma duzelir 🥰 allahin izniyle bu zamana kadar seni brakmadi bu saaten sonra brakmaz zaten ❤️ Sen onun için savaşıyorsun o da senin için savaşır allahim sizinle olsun inşallah sende artik iyi gunleri gorur sun 🤲🤲🤲
Insallah canim insallah dedigin gibi olur da bende nefes alirim biraz 😍😍😍

Kızlar yine ben isimlere karar verdiniz mi? Erkek benim evladım isim önerisi olan var mı
Ben erkek olsaydı Demir Alp koyacaktım canım ama onun dışında Balamir Baybars Dora Mete Yağız Yaman isimlerini de düşünmüştüm ama kızım olacak inşallah☺️

X