- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.641
Benimde dualarim sneinle canim insallah yarin iyi haberlerle gelirizBenımde yarın cok korkuyorum ınsallah guzel haberlerle gelırız dualarım sızınle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde dualarim sneinle canim insallah yarin iyi haberlerle gelirizBenımde yarın cok korkuyorum ınsallah guzel haberlerle gelırız dualarım sızınle
Inslaah hersey yolundadir saglik haberlerini aliriz Rabbim bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin saglikla yavrularimizi kucagimiza versin AminnnnKızlar bana dua edin yarın detaili ultrasona gireceğim inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum
Inslaah sendede hersey yolundadir saglikli haberlerini alirizRabbim bu mubarek günde dualarimizi kabul etsin saglikla yavrularimizi kucagimiza versin AminnnnYarın detaylı ultrosana gircem bebegı gorcm dıye cok mutluyum ama doktora her gıttıgmde bırsey cıkıyor kızlar bu kandıl gunu dualarınızı ıstıyorum ınsalalh amnıyotık bant bebegıme zarar vermemıstır kaybolmustur saglıklıdır hersey
Ben bıraktım canım 2 3 haftadır
Korkutmak istemem ama komsum yakin zamanda dogum yapti. Ve sigara icmiyor. Sadece esi iciyordu. Yani komsum pasif iciciydi. Buna ragmen bebegi dogdugunda solunum problemi cekti bebek ve taburcu olamadilar bir sure. Doktor anneye sigara mi ictin hamileliginde diye sormus. Sukur bebek simdi iyi. Ama bu hikaye sizi biraz dusundursun ve bebeginiz icin birakin derim. Ben de 6. haftada biraktim ve 1 paket iciyordum. Bebegim icin biraktim. Sonucta bu bebege kavusabilmek icin nelerini feda edenler var.Kizlar sigara kullanan varmi aranizda ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri
Aynen canım benım yarın detaylı cok korkuyorum heycanlıyım dualarınızı ıstıyorum amnıyotık bant bebegıme zarar vermemıs yok olmustur ınsallah
Kızlar bana dua edin yarın detaili ultrasona gireceğim inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum
Hala bakildiginda hamile oldgum anlasilmiyormetrolarda hala ayakta gidiyorum mesela 19 hafta olduk tik yok
Hic harekette hissetmedim hisseden var mi 19 da olup
Ben bariz hissediyorum ama 2. Gebelik bnmki
Kızlar ben öyle bir hissediyorum ki hatta eşim bile hissediyor hatta videoya bile çektim yakaladım tekme anını bariz belli oluyor. Kız olmasına rağmen bu haftada bu hareketlilik beni çok şaşırtıyor gerçekten kime söylesem abartıyorum diye düşünüyor ama videoyu izleyen şaşıp, kalıyor 50 kiloyla hamile kaldım şuan 54 üm çok, kilolu değilim diye mi acaba hiç bilmiyorum 1. Gebelik ama mükemmmelll his herkes en kısa zamanda hissedecektir, hep oynasın isteyeceksinizYok canım bende henüz hissetmedim birkaç haftaya hissederim diye umut ediyorum
Gayet iyi 600dedi benim gidecegim deKızlar detaylı için fiyat aldinizmi ben doçent doktordan 440tl fiyat aldim. Normalmi acaba
Bende de aynı durum canım tek bebek ama resmen durmuyor :)Benimkiler çok fena. Hele yemek yediğim zaman sağlı sollu öyle pıt falan da değil bildiğin bam güm yani. Inşallah doğumdan sonra sakin olurlar
Ne güzel canım ben baya baya kiloluyum o yüzden hemen hissetmeyi beklemiyorum zaten sen zayıfsın diye birde karın kasların güçlüyse ondan hissediyorsundur inşallah bizlerde o günleri göreceğizKızlar ben öyle bir hissediyorum ki hatta eşim bile hissediyor hatta videoya bile çektim yakaladım tekme anını bariz belli oluyor. Kız olmasına rağmen bu haftada bu hareketlilik beni çok şaşırtıyor gerçekten kime söylesem abartıyorum diye düşünüyor ama videoyu izleyen şaşıp, kalıyor 50 kiloyla hamile kaldım şuan 54 üm çok, kilolu değilim diye mi acaba hiç bilmiyorum 1. Gebelik ama mükemmmelll his herkes en kısa zamanda hissedecektir, hep oynasın isteyeceksiniz
Canım maşallah bende de durum aynı 47 ile hamile kaldım 51im sanırım kilo ile ilgili.Kızlar ben öyle bir hissediyorum ki hatta eşim bile hissediyor hatta videoya bile çektim yakaladım tekme anını bariz belli oluyor. Kız olmasına rağmen bu haftada bu hareketlilik beni çok şaşırtıyor gerçekten kime söylesem abartıyorum diye düşünüyor ama videoyu izleyen şaşıp, kalıyor 50 kiloyla hamile kaldım şuan 54 üm çok, kilolu değilim diye mi acaba hiç bilmiyorum 1. Gebelik ama mükemmmelll his herkes en kısa zamanda hissedecektir, hep oynasın isteyeceksiniz
Korkmuyorum desem yalan olur valla benimkilerin biri duruyor diğeri başlıyor gün icin de 5 dakika hareketsiz geçmiyor yani. Doğumdan sonra böyle olursa ben yandım ne uyku var ne yemek var ne banyo var. Birini bırakıp diğerini alcaz galibaBende de aynı durum canım tek bebek ama resmen durmuyor :)
Hareket etmeyenler panik olmuş bende bu kadar küçükken hareketlere panik olup doktora gittim çünkü kime söylesem günde 1-2 tık farkedersin diyordu. Benimki fıldır fıldır. D
edim ya bebek değil bu bi organım flaan oynuyor ya da bebek baya imdat diyo
Doktor ultrasonla bakamadı hiç durmadığı için o derece hareketli ama bir sıkıntı değilmiş bu durum şükür
Doğduklarında acaba hareketli mi olurlar bilemedim
Cidden canım 2 bebek... of diyorumKorkmuyorum desem yalan olur valla benimkilerin biri duruyor diğeri başlıyor gün icin de 5 dakika hareketsiz geçmiyor yani. Doğumdan sonra böyle olursa ben yandım ne uyku var ne yemek var ne banyo var. Birini bırakıp diğerini alcaz galiba
3 istiyordum ama bi hamilelik daha kaldirabilir miyim bilmiyorum öncelikli hedefim ikizleri büyütmekCidden canım 2 bebek... of diyorum
Ama başta zor büyüdüklerin de oh mis olcak
Hele zaten 2 çocuk düşünüyordunsa da tek seferde halloldu ne güzel
Merhaba cok sukur bugun de gorduk bebegimizi kapaklanmis yatiyordu...yarim saat bekledik ama kicini donup yatti hep...doktorumuz iyi dedi Hepinkzden Rabbim razi olsun....burdaki herkes saglikla alsin kollarina bu kandil gecemeizin yuzu hurmetine Rabbim korusun yavrularimiziDualarimiz Seninle insallah guzel haberlerini aliriz Rabbim hicbirimizi evlatlariyla imtihan etmesin bu mubarek günde saglikla alalim kucaklarimiza
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza Ne güzel canım sakin uykucu bir bebek olacak demekkiBen de heyecanla pazartesiyi bekliyorum 5 hafta olacak bebeğimi görmeyeli inşallah iyidirMerhaba cok sukur bugun de gorduk bebegimizi kapaklanmis yatiyordu...yarim saat bekledik ama kicini donup yatti hep...doktorumuz iyi dedi Hepinkzden Rabbim razi olsun....burdaki herkes saglikla alsin kollarina bu kandil gecemeizin yuzu hurmetine Rabbim korusun yavrularimizi
Ay evet ya . O malum çizgi bende henüz oluşmadi ama ilk gebelikte dogumdan sonra da uzun süre gitmedigini hatırlıyorumKızlar sizde göbüş çizgisi oluştu mu (linea) hani şu kahverengi göbüşün ortasından geçen.Bende alt karında belli belirsiz oluşmaya başladı 19+5 olduk.ilk bebişimde sanki bukadar erken oluşmamıştı diye hatırlıyorum Hiç sevmiyorum ben o çizgiyi
Kızlar sizde göbüş çizgisi oluştu mu (linea) hani şu kahverengi göbüşün ortasından geçen.Bende alt karında belli belirsiz oluşmaya başladı 19+5 olduk.ilk bebişimde sanki bukadar erken oluşmamıştı diye hatırlıyorum Hiç sevmiyorum ben o çizgiyi
Alt karnımda göbek deliğine kadar var bende de şuanAy evet ya . O malum çizgi bende henüz oluşmadi ama ilk gebelikte dogumdan sonra da uzun süre gitmedigini hatırlıyorum