- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #12.621
Merhaba. Ben adet gecikmesi sonrasi idrar testinde pozitifi görünce bıraktım. Neredeyse 15 senedir içiyorum. İlk günler acaba bir iki tane içsem mi dedim keseyi görene kadar vs. ama içemedim. O testi çantamda taşıdım açıp açıp baktım. Ruyamda içiyordum ama ağlayarak atıyordum elimden. İlk iki hafta hormonların da etkisiyle aşırı zorlandım. Kahveyi de günde bire düşürünce ve bitki çayı bile içmeyince cok zor günler geçirdim. Ama dediğim gibi her aklıma geldiğinde açtım test fotoğrafına, ultrason görüntüsüne baktım. He canım istemiyor mu, deli gibi istiyor hem de, o yoksunluk hissini anlatamam, tiksinme falan da yok . Ama kafamda bitirdim, oruç tutuyor gibi geçici bir süre olarak düşündüm. En büyük etken de eşimin sigara kullanmiyor olması bence. Is yerinde de cay saatine çıkmıyorum, canim ekstra istememiş oluyor. Insallah en kısa zamanda kolaylıkla bırakırsınKizlar sigara kullanan varmi aranizda ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri