Kizlar olay biraz farkli yerlere gitti ama soyle soyleyeyim ben sabahtan aksama kdar 20 adet sigara icen biri olarak bebegimi ogrendgmden beri zaten 7 ye dusurdum
yani elimden geleni vicdanen zaten yapıyorum o konu da sknti yok
2 doktor kontrolundym biri taninmis bir docent digeri de normal devlet hastanesi
ikisininde bana dedigi gunde maksimum 2 . Fazlasni tuketme.benim sormak istedgm bu 7 den nasil duseblrm dahasni yapamıyorum yapabilen varmi sorusu idi
yani bu verilen ornekler yillardir anne olmahi bekleyen kadinlar vs .. bunlar braz abartı yani linc kismina giriyor artik
yillardir beklemek ise bende 1 sene melegimi bekledim bana da leylekler getirmedi
Ayrca Rabbimin bize verdigi her seyi a sigara dan oldu diye algilayamayiz tabkde tedbir bizden takdir Allahtan ama .. ablam 35 yil boyunca agzna 1kere sigara surmemis bir insan..ama yegenim 36 hafta da dogdu ve astim.hastası. .yengem9 ay byunca her gun 1paket icti ve yine.yegenim 42 haftada dogdu masallah cok sağlıklı. .ha ben buna güvenip aman bsey olmaz demiyorum tabkde amabir gerçek var ki Rabbim ne yazdi ise o
onemli olan b şeylerin farkina varabilmek , o yanlistan geri donmeye calismak ya da olabldgnce en aza indirgemek..umarim anlasilmisimdir
Teşekkürler