2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi günde bir paketten aşağı içmezdim öğrendiğimden beri 3 e düşürdüm ama tamamen bırakamadım ne yazıkki insan kendini çok kötü hissediyor 😖
Cok üzülüyorum gercekten su mubarek gunde yemin olsun ki Allah canimi alsin ki kahroluyorum icerken gecen aksam aglayarak.ictm esime icmek istemiormm ama engel olamıyorum kafayı yicem doye diye ağladım yokk...birakamiyorum😣😣😣

Kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa) 😃
Canım sana çok kızdım inan ki nasıl temizlik yaparsın? Benim de plasental aşağıdaydı. 13. Haftadan beri 16 5 DE gittim plasenta on duvara çıkmış. Sürekli ayağımın altına yastık koydum wc haricinde kalkmadım. Çocuğunda vardı senin sen onla ilgileneydin kv de evi temizleseydi. Lütfen kendine dikkat et . Kanama alanı kese dışındamiymis ?

Kizlar sigara kullanan varmi aranizda 😕ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum 😣 ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri

Ben sigara kullanmiyorum canim. Hamileliktede kokusundan tiksindim.içseydimde bırakırdim herhalde çünkü sigara içen kisiyi 1km öteden anlıyorum. Sen elinden geldiğince içme. Rabbimin izniyle birşey olmaz insallah

Kizlar sigara kullanan varmi aranizda 😕ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum 😣 ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri
Canım ben sabah kalkar kalkmaz sigara yakan biriydim, içmeden asla uyumazdım. Asla da bırakmayı düşünemezdim ama hamile olduğumu öğrenince vicadim el vermedi, ilk başlarda gün de 3-4 içtim sonra eşimden bi kaç tane çektim en son da hiç ıçmeyeceğim artık dedim 3 gün çok zor oldu ama uyuyarak felan geçirdim 3 günü. Şuan hala canım istiyor ama ilk zamanlar gibi değil keyfi, ben bıraktıysam bırakabilirsin. Yazık kıyma doğamamış bebeğine, ilk başta çok azalt sonra 3-4 gün sabret inan bırakabilirsin. Bi kaç ay icmiycem sonra istersem yine içerim diye motive et kendini ben hala öyle yapıyorum.

Cok üzülüyorum gercekten su mubarek gunde yemin olsun ki Allah canimi alsin ki kahroluyorum icerken gecen aksam aglayarak.ictm esime icmek istemiormm ama engel olamıyorum kafayı yicem doye diye ağladım yokk...birakamiyorum😣😣😣
Ben bıraktım. Öncesinde tedaviye başlıcam tüp bebeğe. Ilk iğneli vurmaya başladım günden beri içmiyorum. Için annelere de kızıyorum. Benim arkadaşım eşinden gizleye gizleye içiyordu. O zaman çok içime işledi. Asla böyle olmayacağım dedim . Ztn hamile kaldığın günden beri de tiksindim

Kızlar 15+6 olduk ama ben hala cinsiyet öğrenemedim 😂 sürekli hareket halinde 10 dk boyunca bekledik bi pozisyon versin diye ama yok. Fotoğraftan cinsiyet tahmini yapabilecek olan
20210310_153050.jpg
var Mı?

Canım sana çok kızdım inan ki nasıl temizlik yaparsın? Benim de plasental aşağıdaydı. 13. Haftadan beri 16 5 DE gittim plasenta on duvara çıkmış. Sürekli ayağımın altına yastık koydum wc haricinde kalkmadım. Çocuğunda vardı senin sen onla ilgileneydin kv de evi temizleseydi. Lütfen kendine dikkat et . Kanama alanı kese dışındamiymis ?

Benim k.v gamsız anne süpürelim silelim dedim amannnn boşver dedi.oğlum alerjik eve zaten halı sermiyorum oyüzden mecburen o gidince silip süpürdüm koltuk ve yerleri. kanama alanı kesenin dışındaymış Allahtan.

Benim k.v gamsız anne süpürelim silelim dedim amannnn boşver dedi.oğlum alerjik eve zaten halı sermiyorum oyüzden mecburen o gidince silip süpürdüm koltuk ve yerleri. kanama alanı kesenin dışındaymış Allahtan.
Senle, bizim kanamalar çok oldu . Benim birde uyusmazlik var ondan saha da riskli.sen de temizlikçi çağır allah aşkına yaşadığın korkuya değmez temizlik.
Bizim ev bk gibi ama çocuk yok bizde .
Biraz daha kitlensin çağıracam yardımcı.
Senin mesajını görünce kendim gibi üzüldüm , lütfen yorma kendini lutfennn

Ben bıraktım. Öncesinde tedaviye başlıcam tüp bebeğe. Ilk iğneli vurmaya başladım günden beri içmiyorum. Için annelere de kızıyorum. Benim arkadaşım eşinden gizleye gizleye içiyordu. O zaman çok içime işledi. Asla böyle olmayacağım dedim . Ztn hamile kaldığın günden beri de tiksindim
Ben gizlemiyorum bunu iciyosam iciyorumdur esim degil feristahi gelse karisamaz bana sigara icme demesi icin once kendisinin nargileyi brakmasi gerek 😊
Yapabildgm maksimum seyi yaptim gunde 20 tane iciyorken suan 6'7 tane iciyorum en azndan 2-3 e dusursem diyorum ama yapamıyorum. . Deniorum ama sonuc basarisiz.. ara ara denemeye drvam edecgm umarim ben kazanirim😁bzen aglayarak içiyorum dile kolay 12 sene.. umarm Rabbim yardim eder bi tiksindirir bi bsey olur😕

Senle, bizim kanamalar çok oldu . Benim birde uyusmazlik var ondan saha da riskli.sen de temizlikçi çağır allah aşkına yaşadığın korkuya değmez temizlik.
Bizim ev bk gibi ama çocuk yok bizde .
Biraz daha kitlensin çağıracam yardımcı.
Senin mesajını görünce kendim gibi üzüldüm , lütfen yorma kendini lutfennn

Temizlikciyi düşündüm aslinda ama pandemi nedeniyle çekindim. Zaten eşim pandemi nedeniyle evdeydi 1 ay önce işe başladi. Normalde o yapiyordu .simdi 1 aydir eve gelmiyor .gün icinde çok fazla insanla muhatap oluyor diye o yüzden k.v yi getirdi pişman olduk . Bugün oglum süpürdü evi 6 yaşında.

Ben gizlemiyorum bunu iciyosam iciyorumdur esim degil feristahi gelse karisamaz bana sigara icme demesi icin once kendisinin nargileyi brakmasi gerek 😊
Yapabildgm maksimum seyi yaptim gunde 20 tane iciyorken suan 6'7 tane iciyorum en azndan 2-3 e dusursem diyorum ama yapamıyorum. . Deniorum ama sonuc basarisiz.. ara ara denemeye drvam edecgm umarim ben kazanirim😁bzen aglayarak içiyorum dile kolay 12 sene.. umarm Rabbim yardim eder bi tiksindirir bi bsey olur😕

Insallah tiksinirsin canim. Sen zaten elinden geleni yapiyorsun yapmayada devam et. Rabbim meleğini korur üzme bukadar kendini

Merhaba canım ben de günde 1 pakete yakın içiyordum 6 senelik falan geçmişim var. Ben şansliydim sanırım hamile olduğumu öğrenir öğrenmez bırakabildim, sonradan bulantılar ile tiksinti geldi. 4 ayı geçti hiç içmedim ama halen canımın çektiği oluyor mereti. Ama içmeyeceğim. Ben bıraktıysam sen de bırakırsın demiyorum herkesin bünyesi farklı ama bir paketten 6-7 taneye indirdiysen günde 2 taneye de indirebilirsin.

bebeğin için çekeceğin bi çile olarak düşün kendini şartlama kötü oluyorum gergin oluyorum diye ilk zamanlar ben de çok gergindim sürekli ağlıyodum ama geçti sonradan.. zaten az kaldı epi topu 4-5 ay dayanabilirsin bence. Geçiyor neler geçmiyor asla birakamam derdim ama kar zarar hesabı yapınca biraktım. Sen de bir adım at şu mübarek günde canım önce kendim sonra bebegim için azaltarak bırakacagim de.

Gecmis olsun bisey olmaz inşallah hangi haftalarda olmuştu kanamaniz birde yogunmuydu benimde basima geldi o yuzden merak ettim

Benim ilk haftalardan beri oluyor. Sanirim ilk lekelenmem 8. 9. haftada falandi .ama sadece lekelenme oldu. Sonraki haftalarda şiddetli kanama oldu. 3 gün hastanede yattım.

Benimde 6. Haftada olmustu 18 gun lekelenmem oldu so nra sıkıntınızdı cumartesinde cok yogun oldu o gunden beride diken üstündeyim her an bisey olacak diye inşallah bisey olmucak 🤲 dogurdugumuz mesajlarimizi yazicaz begenicez

X