2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Yok canım bende henüz hissetmedim birkaç haftaya hissederim diye umut ediyorum😅
Iyi bari yalniz değilim 😂ben iki.doktor kontrolundeym ikiside 20.den sonra 21-22kesin diyebilirim dedi buna gore maksimum 2 haftamiz var 😁
Karnin çıktı mi.peki ?? Benim o da ckmadi 😂😂

Bebek hediyeliği olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz kızlar 😍 daha çok var ama ben şimdiden kayboldum seçenekler arasında. Çok keyifli 😍
Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten gelen giden olmayacak gelenlerde çok yakınlar olacağı için gerek duymadım sadece kızıma kapı süsü yaptıracağım o kadar☺️
Kızlar hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. şimdi geldim doktordan. 2 3 kanama alani var plesanta yine aşağıda dedi. Ölçümlerde 19+3 19+6 arasinda değisiyor.325gr olmuşuz. Bebekte sıkıntı yok dedi. Proluton igne yapildi. 30 eylülde detaylı ultrason icin gün verildi . Fazla ayakta kalmışsın yormuşsun kendini dedi. hala az az kanama ve ağrım var. insallah çoğalmaz. Bu arada oğlum ilk defa kardesini gördü çok sevindi . Annecim ćok tatlı diyor . (Simsiyah ekranda ne anladiysa) 😃
Bebekte bir şey olmamasına çok sevindim canım kendini bundan sonra çok yormamaya çalış aslında daha anlayışlı olmaları lazım bu dönemde büyüklerimizin bol bol dinlen bundan sonra☺️

Kızlar tetenoz aşısı olan yok mu aramızda. Doktor bana da yaptır dedi yarın gidip yaptıracağım
Bana iki doktorumda 20den sonra dedi yani ilk dozu 20^21gbi vurulursun ikincisinde 25 gbi vurulablrsn dedi ..saglik ocagi ile gorustum arayacagz 20.haftaniz dolunca dedi ayin 18inden sonra yaptircam😕

Iyi bari yalniz değilim 😂ben iki.doktor kontrolundeym ikiside 20.den sonra 21-22kesin diyebilirim dedi buna gore maksimum 2 haftamiz var 😁
Karnin çıktı mi.peki ?? Benim o da ckmadi 😂😂
Ben normalde de göbekliydim zaten o yüzden anlamıyorum🤣 ama hala kıyafetlerimi rahat rahat giyebiliyorum daha da giyermişim gibi duruyor bence altıncı aya kadar o beklediğimiz göbek çıkmayacak😂🤣

Ben normalde de göbekliydim zaten o yüzden anlamıyorum🤣 ama hala kıyafetlerimi rahat rahat giyebiliyorum daha da giyermişim gibi duruyor bence altıncı aya kadar o beklediğimiz göbek çıkmayacak😂🤣
Bende de normald göbek vardi dane bilyim azıcık cikaydi iyiydi 😂😂 metro da hala ayaktaym ise oyle geliyrm henuz kmse yer vermiyor 😁😁

Ben yaptırmayı düşünmüyorum canım zaten gelen giden olmayacak gelenlerde çok yakınlar olacağı için gerek duymadım sadece kızıma kapı süsü yaptıracağım o kadar☺️

Bebekte bir şey olmamasına çok sevindim canım kendini bundan sonra çok yormamaya çalış aslında daha anlayışlı olmaları lazım bu dönemde büyüklerimizin bol bol dinlen bundan sonra☺️

Sagol canim benim. K.v gitmisti eşim böyle olunca annem gelsin sana yardım etsin dedi. Aman aman dedim.

Kızlar detaylı için fiyat aldinizmi ben doçent doktordan 440tl fiyat aldim. Normalmi acaba

Kizlar sigara kullanan varmi aranizda 😕ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum 😣 ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri

Kizlar sigara kullanan varmi aranizda 😕ben hala birakamadim sanirim brakacak gbi de dglm.. etrafmda hamilikte icen herkes tiksindim braktm dior ama bana 1 gram tiksinme gelmedi cok kzyrm kendime cok üzülüyorum ama icmedgm zaman gercekten asiri gerginim tum kaslarm uyusuyor abartmiorum. Tek fark gunde 1 paket icen ben yani sabah alip aksam paketi bitiren ben sadece azalttm ogrendgmden itibaren yani ilk zamanlar gunde 20 tane dglde iste 10 tane içtim daha sonrasnda gunde 6-7 ye kadar dusurdum ama maksimum o yani her gun 6-7 tane kesin iciorum 😣 ve sigarayi dgstm 10 mg icerken suan mg 1 olan sigarayı tüketiyorm. . Nasil yaptnz nasil basardnz var mi içinizde boyle birileri
Canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi günde bir paketten aşağı içmezdim öğrendiğimden beri 3 e düşürdüm ama tamamen bırakamadım ne yazıkki insan kendini çok kötü hissediyor 😖

X