- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #8.261
Kızlar bu arada muhtemelen biliyorsunuzdur ama muhakkak günde 1 bardak kefir içmeye çalısın cok cok faydalı. Oğlumda doguma kadar içtim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen büyüyen rahim yapısı ve değişen ağırlığı kaslarına baskı yapıyor ve bazen de kalçada ki siyatik sinirine kadar etki ediyor onun ağrısı olabilir. Doktorunla paylaş mutlaka tabi ama eğer ciddi bir şey değilse kalça kaslarını rahatlatacak egzersizler yapmam faydalı olacaktır.Kızlar selambenim dünden beri sağ kalçamdan bacağıma inen bir ağrı var ayaktayken de yatarken de canım yanıyor ağrıyı tarif edemiyorum ama kalçamdan bacağıma vuran değişik bir ağrı yaşayan var mı buna benzer birşey
Cnm sen magnezyum takviyesi aliyordun di mi? Druna sor belki dozunu arttirir
Ense kalınlığı da 1,5 çıkmıştı çok teşekkür ederim Pazartesiye sonuçları göstermek için randevum var ama eşim de ben de anlayamayinca aklımıza takıldı.. Rüyalarıma giriyordu içimiz rahatladi coook teşekkür ederimCnm riskin dusuk cikmis. Ense kalinlgi da normalse bence endise edecek bir durum yok
Yas 35 ustu mu? Sadece o risk yuksek cikmis. 35 ustunde yuksek cikmasi da normal ztnS _strawberry_ fikrini alabilir miyim?
Cnm ben ilk gebeligimde cok kasilma sorunu yasiyordum geceleri bacaklarima giren krampla uykumdan uyaniyordum diger takviyeleri o zmn benim de almama ragmen dr magnezyumu gunde 2ye cikarmisti rahat etmistimBen kullanmiyorum magnezyum bende sorsammi acaba. Ben devit d vitamini+kan ilaci+ocean mummy kullaniyorum muhtemelen icinde vardir ama az gelebilirmi acaba. Oglumda ayri olarak magnezyum kullanmistim bu sefer vermedi
34 yaşındayım ama inşallah ondan da bir sıkıntı olmaz..Yas 35 ustu mu? Sadece o risk yuksek cikmis. 35 ustunde yuksek cikmasi da normal ztn
ahh evet çok faydalı kesinlikle ama midem henüz düzelmediği için bana çok dokundu.Midemi ekşitiyor iyice.Kızlar bu arada muhtemelen biliyorsunuzdur ama muhakkak günde 1 bardak kefir içmeye çalısın cok cok faydalı. Oğlumda doguma kadar içtim.
Sanmiyorum 35 yasindaki arkadasimin yas riski cok daha yuksek cikmisti ama hicbir sorun olmadi senin de olmayacak inşallah :)34 yaşındayım ama inşallah ondan da bir sıkıntı olmaz..
Doğrudur, özellikle biz kadınlar işimizi fazla ciddiye alıyoruz :)Bir önceki hamileliğimde 27. Haftaya kadar şehir dışına ara ara gitmem gerekiyordu bayan görevliye hamileyim kapıdan gecmesem dediğimde herkes öyle diyor biz nereden bileceğiz gerçek olduğunu rapor alın bir dahaki sefere demişti canım sıkılmıştı. Erkek görevli araya girip tamam elle arayin demişti bayana.. O durumdan sonra kimseye dert anlatmamak için aldığım raporu kullandım hep.. Siz anlayışlı kişilere denk gelmişsiniz havalimanlarinda arama olaylarını çok ayrıntılı yapıyorlar..
Cok gecmis olsun nasil oldunuz?Kizlar benim icin dua edermisiniz cok yogun kanamam basladi hastaneye geldim simdi....
Cnm ben ilk gebeligimde cok kasilma sorunu yasiyordum geceleri bacaklarima giren krampla uykumdan uyaniyordum diger takviyeleri o zmn benim de almama ragmen dr magnezyumu gunde 2ye cikarmisti rahat etmistim
ahh evet çok faydalı kesinlikle ama midem henüz düzelmediği için bana çok dokundu.Midemi ekşitiyor iyice.
Benimki de öyle bir şeyden emin değilse yorum yapmaz ama bakalım yine de kesin kız demiyorum değişirse moralim bozulurBana d öyle dedi 12+4 'te sanmam değişeceğini ama belli de olmaz dr a bağlı benim drum kolay yanilmiyo mesela
Slm kizlar cok cok sagolun Allah razi olsun tek tek alinti yapamadim.afedersiniz Tuvalete gidince kanlar icinde kaldi her taraf kesin düsük yapiyorum dedim hastaneye gittim. Cok sükür bebek iyiydi hala kanamam devam ediyor. Hastaneye yatirmak istedi doktor ama istemedim koronadan dolayi evde dikkat edicem dedim. Simdilik geldik eve dinleniyorum. Allah hic birimizi evlatlariyla imtihan etmesin
Canım bana da d vit ve demir hapı ekledi. Diğer ilaçların ne durumda senin azalttığı oldu mu ?Ben kullanmiyorum magnezyum bende sorsammi acaba. Ben devit d vitamini+kan ilaci+ocean mummy kullaniyorum muhtemelen icinde vardir ama az gelebilirmi acaba. Oglumda ayri olarak magnezyum kullanmistim bu sefer vermedi
Cok sagol cok sükür bebek iyiymis ama kanamam yogun bir sekilde devam ediyor eve geldim hic kalkmamam lazimCok gecmis olsun nasil oldunuz?
Aminnn hicbirimize yasatmasin.Canım cok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.