- 19 Ağustos 2015
- 1.860
- 1.752
- 34
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.001
Olabilir canım.Benim mesela 3 düşük geçmişim var onlar 5-6 haftaya gelebildiler sadece.Mide bulantım onlarda olmamıştı.Bu gebeliğimde şükür 10+3 olduk ama hala bulantım yok.Oncekileri erken kaybettigim için bulantım olmamistir belki bunda olur diye düşündüm ama hala yok.Gunaydin,
biraz yanlis anlasilmisim. Hamileligin basindaki mide bulantilarinin sebebi bhgcnin hizli artisi. Ama sonrasinda bu artis yavasliyor ve bir cok kiside mide bulantilari azaliyor. Ancak azalmayan bir grup var. yazdigim teori bu grupla ilgili. Tum hamilelikteki bulantilar psikolojik demek istemedim yani.
ben bunun bebeği isteyip istememkle de tam ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sadece korkular. 8. Kez tüp bebek denemesiyle ikizleri olan arkadaşım da doğumdan bir gün öncesine kadar kusmuş, bence bu da bebeklere bir şey olursa, doğunca yeterli gelemezsem stresinden.
Aslında herkesin metabolizması farklı sonuçta herkesin beta hcg si gebelik boyunca artıyor belli bir süre.Ama neye göre bulantı oluyor onu anlayabilmiş değilim bendeAma doktorum şanslısın bu konuda çağırma dedi.Sonuc olarak ben sadece bulantinin cinsiyetle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum.Gebeliğin gidişatı ile ilgisi vardır belki ama onu bilemiyorum.Saglikli olsunlarda Herkesin gönlünden geçen olsun