- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #6.981
Ben size şu yönden katılıyorum yaşadığım için, dün bel ve kasık ağrım vardı panikledim kafamda sürekli kalbi durursa modu var, kalktım gittim bebişimi gördüm en son aslında 4 gün önce görmüştüm neyse gördüm ve görünce ağrılarım geçti birden bıçak gibibir kere de eşim görevdeydi birden kalp çarpıntısı tansiyon düşmesi yaşadım sonra eşim izin alıp geldi acile gittik eşimi görünce geçti zaten ama yine de gittik psikolojik dedi doktor Fetal dna sonucum çıktı bugün ne ağrı ne sızı kaldı ben de gerçekten psikoloji çok değişik ve herşeyde payı olan bir etken Ben kendi yaşadıklarımdan sadece pay çıkardım istifra etme konusunu bilemiyorumasla kimse icin olumsuz bir sey soylenek istemem sakin yanlis anlasilmasin da doktorlar bu doguma kadar olan kusmalari psikolojik adlandırıyorlar. 3 farkli hekimden duydum bunu.
mesela bir arkadasim esi ile konusmadan eşi sebebiyle hamile kalmis, aylarca serumlar, aciller modundaymis, sonra doktor kizim sen bu bebegi istemeden mi hamile kaldin diye sormuş, doktorla dertlesmisler, bu arkadasin suratina tokat gibi çarpmış, o gunden sonra bir daha acillik olmamış. o kadar etkisinde kalmis ki bize bile 5 yil sonra anlatmıştı.
hamilelik cok garip bir psikoloji. icinde pek cok korku barındırıyor. hepimizin ortak ve farkli korkulari, endiseleri var.