- 8 Kasım 2020
- 40
- 20
- 36
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #7.041
Hayrla sağlıklı doğsun inşallah Kaçıncı haftadasınızKizlar hepinize teşekkür ederim. Icim rahatladi biraz olsun. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrla sağlıklı doğsun inşallah Kaçıncı haftadasınızKizlar hepinize teşekkür ederim. Icim rahatladi biraz olsun. Rabbim kimseye hayal kırıklığı yaşatmasin.
Canim hic uzme kendini ben de dun devletteki doktorumdan azarı yedim.Ultrasonda görmek istiyorum deyince. Gecen hafta gördük dedi.Kotu bir zaman gecirdim kalbi atıyor mu duymak istiyorum dedim. Kotu zaman geçirince bebeğine ne oluyor dedi. Guç bela baktırdım ama benim de kalbim kırıldı yani. Zaten duygusaliz bu tarz tepkiler hic hos olmuyor.Devlet ya canm ondan 3 Dr değiştirdim hepsi aynı malesef
Sağol canm sende hayırlı haberlerle geleceksin Allah'ın izniyle
Çok ters devlettekiler malesef
Çok sevindim gözün aydın darısı bizlere inşallah Haftaya benim de kontrolüm, ikili testim var her gece rüyalarıma giriyor inşallah güzel sonuçlar alır herkesSlm kızlar simdi çiktım doktordan şükür ölçümlerimiz iyi,kanama alanimiz bitmiş. Cinsiyet büyük ihtimal kız dedi
rubella igm mi igg mi?Kızlar rubella ıgg 40 civarında çıktı bağışıklığımın olduğunu mu gösteriyo bu bilen var mı netten araştırdım ama çok emin olamadım
bazen çok saçmalayabiliyorlar sırf ego. o yüzden yanlış anlaşılmasın herkesin durumu farklı tabi ama devlet hastanesine bebeği görmek için hiç gitmedim mecbur kalmadıkça da gitmeyi düşünmüyorum. hele de şu zamanda çoğu burnundan soluyordurCanim hic uzme kendini ben de dun devletteki doktorumdan azarı yedim.Ultrasonda görmek istiyorum deyince. Gecen hafta gördük dedi.Kotu bir zaman gecirdim kalbi atıyor mu duymak istiyorum dedim. Kotu zaman geçirince bebeğine ne oluyor dedi. Guç bela baktırdım ama benim de kalbim kırıldı yani. Zaten duygusaliz bu tarz tepkiler hic hos olmuyor.
Hayrla sağlıklı doğsun inşallah Kaçıncı haftadasınız
Gercekten bu haber oyle iyi geldi ki canim. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahSlm kızlar simdi çiktım doktordan şükür ölçümlerimiz iyi,kanama alanimiz bitmiş. Cinsiyet büyük ihtimal kız dedi
Aminnnn inşallah cok güzel haberlerle gelirsin. CanimÇok sevindim gözün aydın darısı bizlere inşallah Haftaya benim de kontrolüm, ikili testim var her gece rüyalarıma giriyor inşallah güzel sonuçlar alır herkes
Canim cok haklisin ya. Devletteki diger doktora bile iyi olmasına rağmen tavrı sert diye gitmemiştim. Simdi de bu böyle oldu.Ben de değiştirmeyi düşünüyorum artık.bazen çok saçmalayabiliyorlar sırf ego. o yüzden yanlış anlaşılmasın herkesin durumu farklı tabi ama devlet hastanesine bebeği görmek için hiç gitmedim mecbur kalmadıkça da gitmeyi düşünmüyorum. hele de şu zamanda çoğu burnundan soluyordur
Bi de benim midemde hicbir şey barınmıyor resmen saat başı acıkıyorumBenimde peynir kurtaricim resmen peynir ekmek olmassa ac gezicem resmen
Gercekten bu haber oyle iyi geldi ki canim. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim ki 31 bakalım bugun de randevu var doktor bişey diyor mu canım,
Benim doktorum öyle demişti canım ne kadar az olursa o kadar iyi. 1.4 çok iyi değer bence ilerleyen zamanlarda da azalıyor diye okumuştum. Burun kemiği oluşmuş mu? Temiz çıkacak canım sonuçların inşallahKizlar ense kalınliğı 1.4 cikti. 2.5 altı olmalı iyi dedi. Ama kafama takildi . Bu ölcüm nekadar az olursa o kadar iyimi oluyor
Ayy hayırlı evlat olsun inşallahEvet kızçeler bende kız annesi olacam çok şükür doktor bacak arasına baktı ve pipi göremedi ama bu bi tahmin 2 haftaya kesin söylerim dedi
Benim doktorum öyle demişti canım ne kadar az olursa o kadar iyi. 1.4 çok iyi değer bence ilerleyen zamanlarda da azalıyor diye okumuştum. Burun kemiği oluşmuş mu? Temiz çıkacak canım sonuçların inşallah
Evet kızçeler bende kız annesi olacam çok şükür doktor bacak arasına baktı ve pipi göremedi ama bu bi tahmin 2 haftaya kesin söylerim dedi
Vermedi canım bugün 12+0 çıktım bugün söyledi kuzumAyy hayırlı evlat olsun inşallah
Tam olarak haftan ne bugün mü söyledi? Yüzde verdi mı?