- 14 Eylül 2020
- 1.935
- 2.649
- 33
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #6.961
biri bişey yazar mı lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz canım benım de oluyor arada korkma. Devam mı ediyor geçti mibiri bişey yazar mı lütfen
Benim de oluyor canin arada kasılma gibi arada olabilir dedi doktorum. Rahim büyüdüğü için ağrılar olabiliyormuş.
bşrden oldu sola dönünce tam rahmimde hissettim . bıcak saplanor gibi oldu sonra yayıldı ve azaldı bittş. hemen sırt üstü yatıp nefes alıp verdim . 20sn 30sn e gecmiştir belki 1 dk . ama ilk defa böyle yogun oldu . ilk defa mınters hareket yaptım acabaOlmaz canım benım de oluyor arada korkma. Devam mı ediyor geçti mi
hareket esnasında mı oluyor canım seninde ?Benim de oluyor canin arada kasılma gibi arada olabilir dedi doktorum. Rahim büyüdüğü için ağrılar olabiliyormuş.
Yaklaşık 12.haftaya geliyorsun neredeyse bunlar normalmiş forumda okuduğum kadarıyla hep rahmin büyüyor,bebek büyüyor saplanma,batma tarzında ağrılar normalmiş canım genelde.bşrden oldu sola dönünce tam rahmimde hissettim . bıcak saplanor gibi oldu sonra yayıldı ve azaldı bittş. hemen sırt üstü yatıp nefes alıp verdim . 20sn 30sn e gecmiştir belki 1 dk . ama ilk defa böyle yogun oldu . ilk defa mınters hareket yaptım acaba
Canım rahat ol ben bşey olduğunu sanmıyorumbşrden oldu sola dönünce tam rahmimde hissettim . bıcak saplanor gibi oldu sonra yayıldı ve azaldı bittş. hemen sırt üstü yatıp nefes alıp verdim . 20sn 30sn e gecmiştir belki 1 dk . ama ilk defa böyle yogun oldu . ilk defa mınters hareket yaptım acaba
tamam canım inş öyledir .Canım rahat ol ben bşey olduğunu sanmıyorum
Benimkiler düzenli değil canım hareket esnasında da oluyor. Bazen öksürünce hapşırınca oluyor. Yatakta dönerken bile olduğu oluyor ama tarifi yok yani o ağrının. Bi anlık böyle kasılma gibi bir sey kesin bebeklere bir sey oldu dedirtiyor. Çok şükür o ağrıların üstüne kontrole de gittim her sey yolunda büyümüşlerdi. Bir haftadır hiç yaşamadım öyle bir ağrı.hareket esnasında mı oluyor canım seninde ?
Rabbim hayırlı sağlıklı aklı basında evlatlar nasip etsin hepimizeKızlar benim bir arkadaşımın neredeyse doğuma kadar kustu.Hep hastanedelerdeydi serum yemekten ama,oğlu oldu
Mesela ablam çok rahat hamilelik gecirdi kızında..ki annemde hiç kusmamiş bize hamileyken.Yani bende 10+3 olucak yarın bende de hiç kusma yok bakalım ne çıkacak Ama ben daha çok erkek hissediyorum nedense çevremdeki herkeste öyle diyor.Saglikla gelsinde
Benimde randevum yarin sabah. Insallah hayirli sonuclar alıriz
Benimde yarın kızlar inşallah güzel sonuçları paylaşırız burda çok merak ediyorum ve endişe ediyorum inşallah sağlıklılardırÇok heyecanlı benım de yarın
Bizde 10 +4 olduk 27sinde doktora gidicem kontrole inşallahSesnz çıkmıyor kızlar nasıl gidiyor yok mu Dr a giden
Amin inşallah cümlemiz güzel sonuçlarla gelelim inşallahİnşallah güzel sonuç alırsınız bende yaptırcam
Maşallahh kese kalp atışı derken şaka Maka geçiyor haftalarBizde 10 +4 olduk 27sinde doktora gidicem kontrole inşallah
Bişi olmaz canım kanaman yoksa sorun yoktur. Bende kendimi aniden koltuğa bırakıyorum. 20 kilo oğlumu aldım unuttum eski alışkanlıklar sıkıntı yapmakızlar demin sola dönerken birden agrı girdi kasıgıma . tam böyle karnımın ortası gibi. rahmime yani.
10+3!teyim aşırı korkuyrm normal mi ? ters hareket mi yapmışmdr
Gittim çok şükür herşey yolunda 10+1 ile uyumlu gelişimi. Kusura bakmayın geç gördüm mesajı. Ben normalde çok çabuk panik olan bir insanım hamilelik daha da arttırdı sanki paniğimi. Rahat olmak en güzeli aslında ama olabilene. Teşekkürler merak ettiğiniz için Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Gittiniz mi doktora acaba sonuç ben oldu
asla kimse icin olumsuz bir sey soylenek istemem sakin yanlis anlasilmasin da doktorlar bu doguma kadar olan kusmalari psikolojik adlandırıyorlar. 3 farkli hekimden duydum bunu.Kızlar benim bir arkadaşımın neredeyse doğuma kadar kustu.Hep hastanedelerdeydi serum yemekten
.kizlar sizler usg fotolari paylasabilirken ben daha dun zorla bhcg baktirdim. o bile 1 gunde cikti. aksam uyuyamadim. dun 7+5teyken kan verdim. sonuc boyle. uyumlu degil mi? düşük mü sanki? Eki Görüntüle 2765471