- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #4.381
Yani şöyle cok ac kalınca bulanti oluyo arka planda ama oyle kusma vs yok istesemde hic normaldeee kusamiyorum bazen diyorum kussam rahatlarim ama ozellikle aksamlari mide bulantim başlıyo birsey yesemde gecmiyo sanki arka olanda hep rahatsiz ediyorMide bulantılarım 6+ larda sonra başladı benim
Neredeyse Her gün bir kez kusuyordum ama son 3 gündür her öğün kusuyorum diyebilirim baya zorlamaya başladı azalır sandıkça artıyor
Sende var mı canım bulantı
Çok sevindim bebişin sağlıklı olmasınaKızlar teşekkürler mesajlarınız.icin alttan muayene oldum çok şükür bebek iyi .fitil verdi akinti fazlaymış sıkıntı olur.dedi .
Akinti niye sikinti oluyormuski kahve oldugu icinmiKızlar teşekkürler mesajlarınız.icin alttan muayene oldum çok şükür bebek iyi .fitil verdi akinti fazlaymış sıkıntı olur.dedi .
Bugün doktorum bana günde 3 kusma varsa serum gerekir dedi. bu kadar çoksa bi gidin doktora. benimde 6 larda başladı bulantılar ama 2 kez kustum 8 e girdim biraz azaldı ama iştah sıfırMide bulantılarım 6+ larda sonra başladı benim
Neredeyse Her gün bir kez kusuyordum ama son 3 gündür her öğün kusuyorum diyebilirim baya zorlamaya başladı azalır sandıkça artıyor
Sende var mı canım bulantı
bende de gögüs hassasiyeti hiç olmadı en basından beriArkadaslar 8.haftalarda olup göğüs hassasiyetiniz ne durumda benim en baştan beri göğüs hassasiyetim pek yok adetken de hic hissetmezdim simdide yok birsey mi olur diye korkuyorum ama kisiden kisiye her belirtide farkli
Bendede yok da bi sorayim dedim nasil gidiyor senin yolunda demi herseybende de gögüs hassasiyeti hiç olmadı en basından beri
Aynısı bana da oldu dün. 2 defa geldi devamı olmadı. Ve benim de adet günümdü. Bi alakası olabilir mi acaba gerçektenKızlar öncelikle herkese mutlu yıllar dilerim
2021 de sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
8+1 günlüğüm bu gün kahve akıntım başladı peçeteye silince gelen
Hiç ağrım sızım yok ama korkuttu bu akıntı beni
Kan kesinlikle değil koyu sarı kahve arası hatta
Böyle akıntı yaşayan var mı
progestan fitil kullanıyorum onun kalıntıları renk değiştirmiş olabilir mi
Bi de bu gün normalde adet günüm biyolojik saat durumu gibi bir şey mi acaba
Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHayirli olsun oncelikle allah saglikla kavustursun bebislerinizle siziben regl gunume 2 gun kala normal kaset test yaptim baya belirgin cikti aklima benimde acaba ikiz mi kii diye geldi kasik agrimda ilk gebeligime gore daha erken basladi ve gogyslerim.cok agriyo sizdeki belirtiler nasildi
Benim de dün adet günümdü hem bir kaç damla kan hem de biraz kasık ağrım oldu ama sonra kesildiAynısı bana da oldu dün. 2 defa geldi devamı olmadı. Ve benim de adet günümdü. Bi alakası olabilir mi acaba gerçektenDoktoruma sordum dinlen, devam ederse haberleşiriz dedi.
Pendik yüzyıl serap hanim cnmKizlar istanbulda olup ozellikle anadolu yakasi tavsiye edebileceginiz bi doktor varmi
çok şükür yolunda , bulantım vardı 2 gündür ilac kullanıyorum daha iyiyimBendede yok da bi sorayim dedim nasil gidiyor senin yolunda demi hersey
Uzak canim ya arac olmayinca sıkıntı oluyo sancaktepe sultanbeyli cekmekoy taraftarında ariyorum yinede tesekkur ederimPendik yüzyıl serap hanim cnm
Canım sultanbeyli saygı hastanesi nihan hanıma gidiyorum ben iyi bı doktor çokta tatlı bi denee istersen beğenmezsen bırakırsın artık sana kalmışUzak canim ya arac olmayinca sıkıntı oluyo sancaktepe sultanbeyli cekmekoy taraftarında ariyorum yinede tesekkur ederim
Öyle olan çok okudum ama tesadüf müdür bilemiyorum hiçAynısı bana da oldu dün. 2 defa geldi devamı olmadı. Ve benim de adet günümdü. Bi alakası olabilir mi acaba gerçektenDoktoruma sordum dinlen, devam ederse haberleşiriz dedi.
Benim her zaman midem hassastı ve çok rahat kusan biriydim. Şuanda da katlandı maşallahYani şöyle cok ac kalınca bulanti oluyo arka planda ama oyle kusma vs yok istesemde hic normaldeee kusamiyorum bazen diyorum kussam rahatlarim ama ozellikle aksamlari mide bulantim başlıyo birsey yesemde gecmiyo sanki arka olanda hep rahatsiz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?